Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Na figyelj!
Schritt 1: Netzteil entfernen, Akku entfernen. Unbedingt beachten !!!
Schritt 2: Lösen der Klappe. Am besten in Höhe der F7 und F8 Taste die Klappe ein wenig anheben, dann außen rausklappen.
[link]
Schritt 3: Schraube an der Tastatur lösen (Blauer Punkt Bild 1) und Tastatur vorsichtig anheben und auf dem rechten Teil des Notebooks ablegen (Vorsicht: Die Tastatur ist durch ein Kabel mit dem Notebook verbunden !)
[link]
Schritt 4: Platte an den blauen Punkten lösen (Siehe Bild 2) und zur Seite legen. Danach Speicher einsetzen.
[link]
Schritt 5: Alles vorsichtig wieder einsetzen und zuschrauben. Dann Akku einsetzen, Netzteil anschließen und booten.
Na most én németül agy kukkot sem értek, de valaki biztosan segít. A lényeg, az utolsó kép közepén ot a kártya(helye).
szerintem ezt otthon is meg tudod csinálni. -
shift+ő
senior tag
Ha az alja 1 részből áll, akkor a billentyűzetet kell kipattintani. A felső sor fölött ha megnézed látsz kicsi pöcköket, amik beakadnak a burkolat alá, ezeket kis lapos csavarhúzóval ÓVATOSAN lefele feszíted, akkor a billentyűt fel lehet hajtani, valószínű, hogy alatta lesz a kártya, a dell D610-ben is hasonló képpen van megoldva.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest