- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
válasz
Scae [Edgar] #256 üzenetére
Én tettem:
DELL c810-be
több albacompba is, ezek clevo-k, így azokban is
volt 2 dell c610 is, de ezt használ a FŐNÖKis
és megy linux alatt is
volt még valami, ha eszembe jut majd beírom.
volt olyan eset, ahol jobban működött, mint az intel.
Nem ment HP NC8000-be de ez a HP hülyesége, mert ebben az OEM intel sem megy, pedig maga az intel bene van a support listába, tehát itt nem típust, hanem az OEM-et tiltják
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
HP NC8000-er mi a helyzet. Úgy tünik hasonló a probléma, mint az IBM-nél.
-
shift+ő
senior tag
Még nem tudtam kipróbálni egyiket sem. De gondolom jók. Közben használtam a keresőt, és a gugli a ralink rt2500 on linux keresésre kidobott egy csomó oldalt, howto, driver miegymás. Tehát szerintem megy, de lehet, hogy ki is lesz próbálva, mert van ilyen igény.
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Linux tapasztalat van róla?
-
shift+ő
senior tag
Holnap kereslek. Esetleg napközben a Lehel téri metrómegálló megoldható?
-
shift+ő
senior tag
Na figyelj!
Schritt 1: Netzteil entfernen, Akku entfernen. Unbedingt beachten !!!
Schritt 2: Lösen der Klappe. Am besten in Höhe der F7 und F8 Taste die Klappe ein wenig anheben, dann außen rausklappen.
[link]
Schritt 3: Schraube an der Tastatur lösen (Blauer Punkt Bild 1) und Tastatur vorsichtig anheben und auf dem rechten Teil des Notebooks ablegen (Vorsicht: Die Tastatur ist durch ein Kabel mit dem Notebook verbunden !)
[link]
Schritt 4: Platte an den blauen Punkten lösen (Siehe Bild 2) und zur Seite legen. Danach Speicher einsetzen.
[link]
Schritt 5: Alles vorsichtig wieder einsetzen und zuschrauben. Dann Akku einsetzen, Netzteil anschließen und booten.
Na most én németül agy kukkot sem értek, de valaki biztosan segít. A lényeg, az utolsó kép közepén ot a kártya(helye).
szerintem ezt otthon is meg tudod csinálni. -
shift+ő
senior tag
Ha az alja 1 részből áll, akkor a billentyűzetet kell kipattintani. A felső sor fölött ha megnézed látsz kicsi pöcköket, amik beakadnak a burkolat alá, ezeket kis lapos csavarhúzóval ÓVATOSAN lefele feszíted, akkor a billentyűt fel lehet hajtani, valószínű, hogy alatta lesz a kártya, a dell D610-ben is hasonló képpen van megoldva.
-
shift+ő
senior tag
Up tőlem is.
-
shift+ő
senior tag
Dell D610-ben is OK!
A siliciumban van slim DVD író 16K-ért, ha ezt tudom előtte akkor lehet nem adom oda
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
...most látom hogy apronet-en 8-10k-ért mennek.
Annyiért kinálják őket, de elég kevesen vesznek ilyet, pedig a 3 K nagyon kellemes, én is azért vettem, mert amikor kerestem, akkor horror áron kinálta mindenki.
Tényleg jó vigyétek, akinek ujabb notija van P3 vége P4, annak ez jobb és olcsóbb megoldás mint a picimaci, vagy az USB.
Sikerült, a hálózatoddal valamit okoskodni. Hétfőn küldök egy DOS batch fájlt, amit ilyen esetek vizsgálására irtam. Folyamatosan pingel, és ha hiba van akkor kiirja az időt, amikor nem kapott választ. Ha ezt átirányítod egy fájlba, akkor naplózva van, hogy mikor szakadtál le. Én is észrevettem, hogy párás esős időben gyengébb a jel.
hajrá a jó wifiért -
shift+ő
senior tag
Mind a 3 remekül működik.
Nagyjából olyan minőségben, mint az INTEL 2200BG.
Ajánlom mindenkinek. -
shift+ő
senior tag
1 kártya már megy! Ezt azon kerezsztül nyomom. Nagyjábol azt tudja mint az Intel 2200BG.
-
shift+ő
senior tag
2-ért adnék egy HP F1454A típusú noti tápegységet, 19V, 60W.
Ha nem akkor is UP a jó cuclinak.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest