- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
LML
tag
Szeva.
Egy ilyen kütyüt tegyél félre légyszi, a hétvégén megmondom hogy van-e rá szükségem. (nem találom a notimban a minipci helyet pedig tuti h van benne) A hétvégén lesz több időm elemeire szedni és ha megtalálom, akkor kéne egy ilyen kari. ( az előző egy másik notiba került).
Köszi Mester -
LML
tag
Ma este betettem a notiba, elsőre felismerte, antenna csatik is pont oda voltak kivezetve, ahol a kártyán.
Holnap megyek vmi hotspot felé, otthon még nincs router
Vegyétek, jó cucc, különösen ennyiért
Dane, mégegyszer köszi hogy elbattyogtál vele, ne tudd meg mennyi mindent vett még az asszony, ha azokkal a motyókkal kolbászolni kellett volna tehertaxit hívok -
LML
tag
Kellene nekem is egy ilyen kártya.
Hétvégén megyek vissza Bpre, előbb sajnos nem tudom átvenni.
Légyszives tegyél nekem egyet félre.
Köszönöm.
Számod megvan korábbról, majd hívlak a részletek miatt.
Aktív témák
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest