Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bzoley
veterán
válasz audi100td #6439 üzenetére
Miből gondolod, hogy szarabb hangot ad? Amit a DAC-ról írtál, az hülyeség, nagyjából ugyanazt tudja mindkettő. A legtöbb film jobban szól optikán keresztül. De a különbség nem túl nagy, akár mindegy is lehet.
A DDL nem biztos, csak tippeltem. Meg ha jól emékszem fizetős.Mod: amúgy hallottad már a fenti párost mindkét módban?
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz audi100td #6442 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Z-5500-ba jobb DAC lenne mint egy 20e Ft-os hangkártyán...
Egyrészt nem hit kérdése, másrészt pedig senki nem mondta, hogy jobb. Én azt mondtam, hogy nagyjából ugyanaz, és nem "nem hiszem" alapon, hanem az alkalmazott chip adatlapja alapján. Emellett próbáltam is mindkét módot jópárszor, nem csak az alapján írkálok, hogy külön-külön láttam már őket képen. Harmadrész pedig, a legtöbben az optika mellett szavaztak, amikor nálam úgy tűnt, hogy analógon jobban szólnak a filmek. Vagyis az a legjobb, ha mindenki eldönti magának. De úgy lebeszélni valakit valamiről, hogy semmivel nem tudod megindokolni, nem túl korrekt dolog.
Ezen felül pedig lehet, hogy egy plusz AD konvert kikerülhető a digit. jellel.[ Szerkesztve ]
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz audi100td #6447 üzenetére
Kiegészítésként pedig csak annyit, hogy az 5500-as esetében véleményem szerint kiegyensúlyozottabb lesz a hangkép optikán kersztül. Analógon teljesen máshogyan szól, teltebb a hangzás, de több problémába is ütközhet az ember a beállításoknál, pláne ha Creativeékról van szó!
Bye!
-
-
-
oXyg3n
tag
válasz audi100td #6598 üzenetére
A hangerőszabályzónál próbáltam állítani viszont ha nagyon leveszem akkor már engem nem lehet hallani! Először feltettem a legfrissebbet és úgy próbáltam aztán felraktam a cd-ről és úgy is ugyan az volt a helyzet! Mi lehet a gáz? Mert tisztán halják, a háttérzajokat és a tv-t ha megy a háttérben! Hangzásban nagyon jó csak akkor lennék a legboldogabb ha a miki is jól működne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs