- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
rootkiller #5711 üzenetére
Minden OP rendszeren mennie kell, kérdés, hogy milyen nehéz összehozni
Amúgy én perpill azon használom. -
Eagl3
veterán
válasz
rootkiller #5142 üzenetére
Hello!
Itt még lehet kapni music-ot, külföldről hozzák be őket, énis tőlük rendeltem, először 2 hibásat kaptam, a 3. már jól működik, széria hibásak votlak. Csak ajánlani tudom őket, korrektek és lehetőségeikhez képest gyorsak voltak.
Máshol szerintem már nem kapsz újonnan.Üdv.!
-
fradi81
veterán
válasz
rootkiller #5142 üzenetére
hali
a helyedben vennék akár használtan is egy musicot itt a ph-n. -
eszakas
őstag
válasz
rootkiller #4475 üzenetére
http://prohardver.hu/apro/uj_creative_sound_blaster_x-fi_hangkartyak_2_ev_garancia_afas_szamla_akcio/hsz_1-50.html
Én itt vettem
-
audi100td
nagyúr
válasz
rootkiller #4475 üzenetére
16-tól kapható, de itt PH apróba találsz használtat 13-ért, szerintem felesleges újat venni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
rootkiller #4473 üzenetére
Gamernél meg musicnál érezni fogod, sokkal tisztább a hangja mint az alaplapinak.
-
audi100td
nagyúr
válasz
rootkiller #4468 üzenetére
Annyit semmiképp nem ér meg, jobb mint az alaplapi, de valójában ez nem igazi X-fi kártya és nem is szól olyan jól, jobban jársz ha veszel 13-ért egy használt Xtreme Gamert vagy Music-ot, egyébként Xtreme Audio-t kapni használtan 7-8 ezer forintért, újonnan meg 9-10.000 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest