Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobilhasználat Ausztriában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
Sony XE9005 lesz összekötve nálam egy LG SK5-el, és lenne egy kérdésem.
Euronicsben vettem meg a hangprojektort és hdmi kábelt akartam hozzá, de azt mondta az eladó hogy sokkal jobb az optikai kábel hozzá. Neten meg azt olvastam, hogy nem engedi át a magasabb minőségű dolby és dts hangzást. Ennek ellenére rajta van a dobozán, hogy dolby és dts meg hogy soindbarhoz való. A TV tudja a DTS-t és szeretném is kihasználni ha van rá lehetőségem. A TV távirányítóval szeretném a soundbart is vezérelni azt mondta az eladó az is rendben lesz. Még nem kötöttem a TV-re költözés miatt így nem tudtam kipróbálni. Segítsetek benne kérlek, hogy akkor most mi a helyzet, kell-e hdmi kapcsolat vagy jó az optikai?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Quantum ES4 // ÚJ // Számla+Garancia //
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest