Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
Samsung HW-Q930B-ról vélemény? Működni fog PS5-tel?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
veterán
válasz gyuromoj #13896 üzenetére
Kb mindegy,annyi hogy ha jól tudom a 9200-nek nincs hátsó egysége,ott a jobb oldaliban van a vevő és azt kell a hálózatba dugni,utána meg egy hangfalkábel köti össze a bal hangfallal.A 9100-nak van egy hátsó vevője,azt kell a hálózatba dugni,onnan meg 1-1 hangszóró kábel megy a hangfalakhoz.
Amelyik neked szimpatikusabb.
Hangban nem hiszem hogy különbség lenne. -
gyuromoj
veterán
Hali!
LG C1-hez stream, külső médialejátszó és játékra melyik lenne a jobb választás a Q700A/Q600B páros közül?
Illetve 9100S/9200S hátsó hangfalak közül melyiket érdemes választani, ha érdekel az 5.1?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Hoffer
őstag
válasz sakal83 #13881 üzenetére
Egy TCL TS9030 ebben az árban esetleg nem tudhat tobbet?
Mennyit számíthat az össze watt teljesítmény? A Yamaha 200W a TCl 540W..
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Mik a vélemények az éppen akciós Yamaha MultiCast BAR 400 kapcsán? Ennyiért jó vétel lehet?
-
Gino20
őstag
válasz pauliboy23 #13872 üzenetére
Csak, hogy ne tévesszünk meg másokat. A Q60 sorozatnak sosem volt "felső" hangszórója
-
Yamahás
junior tag
Sziasztok.
Van Egy ilyen [link] Soundbar-om,amit a Sony tévéhez használnék.
HDMI-ARC van mindegyik készüléken.
Csak a tv hangjának a javítására használom.
Ha a tv többi HDMI csatlakozásaira bármi mást rákötök,a hang ugyanúgy jön a Soundbarrból?
Van egy SetTopBox,és egy számítógép,amit rákötnék.
Az optikai kimenet már foglalt,az a sztereo erősítőbe megy,zenehallgatáskor.
Köszi -
veterán
válasz pauliboy23 #13872 üzenetére
Az egy óriási marketing fogás semmi több.
Felefelé sugározva max a teret szélesíti minimálisan az Acoustic Beam technológiával,de érezhető és élvezhető 5.1 sosem lesz belőle és annak a “térszélesítésnek” a hatásfoka minimum erősen véleményes.
Rendes 5.1 csak a 2 hátsóval lesz,de 7.1 akkor sem lesz belőle soha,mert a dekóder (DD/DTS) is csak 5.1 benne.
Szóval ha a valós használatot nézzük,akkor alapjáraton simán inkább 3.1 az az sb mintsem 5.1. -
veterán
Én a fentiek közül a Q60T-t venném.
Már a 3.1 miatt is (filmezésnél sokkal jobb),plusz ehhez is csatlakoztatható hátsó szett ha netán valamikor 5.1-et akarnál.
Plusz 4K HDR képes a HDMI-je,így az ARC csatlakozás miatt a tv-n elfoglalt HDMI csatit is visszanyered,a soundbarra is dughatsz bármilyen nagyfelbontású eszközt (Konzol,pc,médialejátszó,stb).
Ha nem kell a 4K képes hdmi,akkor még bevenném a sorba az A650-et is.Ez is 3.1 (hátsókkal 5.1,viszont ebben csak 1080p-s a hdmi csati). -
melan
senior tag
Sziasztok! Sajnos elhalálozott a hangprojektorom mélynyomója, és nem is javítható (LG BB3530A) nagyon meg voltam vele elégedve.
Keresem az utódját kb 85e Ft-ig. Eddig ezeket néztem ki:
JBL Cinema SB170
JBL SB260
Samsung HW-Q60T
Samsung HW-A550/EN 2.1Utánanézve nekem nagyjából azonos tudásúnak tűnnek, ami a Samu malmára hajtja a vizet, hogy a DTS-t kezeli, míg a JBL nem.
Melyiket érdemesebb venni, vagy épp kerülni?
-
_Balee_
aktív tag
-
Nescafé
őstag
Lg sn5y
piros volt a mélyláda, mondom resetelek akkor.
Most nem csinál semmit a mélyláda nem is villog meg semmi, mintha nem lenne bedugva az áramba..
valaki esetleg tipp? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
feherjoco
újonc
válasz ribarszki #13711 üzenetére
Olvasom itt a forumon mennyit javít a bejáratás a hangon. Én tegnap vettem egy Q600A-t és ha lehet emelnék a színvonalán, gondolom annyira nem lesz csúcs kategória de hátha megtáltosodik. A napokban szállítják ki. (A samu oldalas akciós kód működött, köszönöm a fórum tàrsunknak)
Tudnál nekem is majd segíteni a bejáratásban?
-
Eszti77
újonc
2024 ig tartó garival hirdette a terméket 😞
-
toompa
őstag
válasz ribarszki #13855 üzenetére
Már mindenhol ez a tendencia. Álltalában mindent előre fizetek, így küldik is a végleges számlát. De volt az utóbbi időben amit utánvéttel vettem több helyről. Akkor tűnt fel hogy vízjeles a számla.
Vagy nem küldenek számlát és garijegyet csak fizetés/átvétel után.[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz mocsyvitya99 #13859 üzenetére
Nem tudom.. felhívtam a Samsungot 1 hónapja, hogy mennyi gari van az ajándék termékre. Azt mondták, hogy semmi.
-
mocsyvitya99
csendes tag
válasz pajorgergo #13856 üzenetére
Ezzel is lehet azért vitatkozni. Én is olyat vettem, ami ajándék termék volt, mégis gariban szó nélkül cserélte a Samsung, mert meghibásodott...
-
ricsip
addikt
Na ezért nem veszünk ilyesmit a hardverapróról. Az eladónak meg mehet a minuszos értékelés, hogy ha nem tájékoztatott a tényállásról.
Ha korrektül elmondta az más tészta, akkor az embernek van lehetősége mérlegelni a kockázatot.-
-
ribarszki
őstag
Ha az eladó tájékoztatja a vevőt, hogy ajándék termék volt, ezért 0 gari van rá, de ezért 250k helyett 160k-ért kap egy soundbart, az teljesen korrekt!
Én is eladtam a 0perces ajándék Q800B Soundbart, ezzel a leírással. De csak azért, hogy Q990B-t vegyek.
Én semmi gondot nem látok ezekben az eladásokban.. -
pajorgergo
aktív tag
válasz sakal83 #13853 üzenetére
Samsung akkor is kér garijegyet, hogyha tőlük vetted a webshopjukban...az más dolog, hogy ha tőlük veszel valamit, nem küldenek garijegyet, szó szerint ki kell könyörögni tőlük
#13851szjoci kedvencem a 0 perces Samsung webshopból rendelt, itt HA-n árusított soundbarok, pontosan 0 perc garanciával mert ajándékba adta őket a Samsung
-
sakal83
addikt
válasz szjoci #13851 üzenetére
Azt ertem hogy az emagnal mi a golyamat. Bar ok csak szamlat kernek. A samsungot nem ertem. Ha kvazi hamis a szamla akkor a garjegy is lehet hamis ezt szimpla kukacoskodasnak tartom. Se az LGnel se a Panasonicnal nem kertek tőlem a garjegyet. Eleg volt a szamla.
De ahogy irod sanszos a Te verziod is sajnos. en is mar vettem hamis szamlas vgat itt a HAn...
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz sakal83 #13850 üzenetére
Mivel ha vásárolsz náluk, egyből kapod a számlát és a garjegyet, amit le tudsz tölteni. A garjegyen van SN, így abból derül csak ki hogy ez-e a megvásárolt készülék. Utána sztornózod a megrendelést, és van egy "hamis" számlád és garid az olcsón beszerzett cuccodról... De bízom benne hogy nem így járt a fórumtárs, bár nekem gyanús az a magas összegű áprilisi számla (akkor voltak a samsungnál a kuponhalmozós, tévé mellé olcsón soundbart adós akciók)
[ Szerkesztve ]
-
Eszti77
újonc
Ma hívtam a samsungot ..
Azt mondták emagos vásárláskor nem elég a számla így szerezzek be egy lepecsételt garancia levelet .
hívtam emagot: valami sztornós számla is van aznap így várjak majd hívnak .
ez délután megtörtént és kértek egy képet a serial számról illetve jelezték 30 napon belül küldik a garancia jegyet de a sztornós számlát délután már nem említették
jelenleg ott tartunk ,hogy várok ..lehet 30 napot egy garlevélre amivel mehetek a samsung hoz -
vottokar
senior tag
válasz ribarszki #13844 üzenetére
Mondjuk igen kellemetlen, de hétvége van, úgyhogy remélhetőleg az eladó is csak más elfoglaltságai miatt nyomta ki.
Más. Csak elméleti síkon. Samsung Q600B vagy Q700A? Nagy valószínűség mellett nem lesz vétel, de azért kíváncsi lennék, hogy melyik az ajánlott inkább. Ahogy olvasgattam a 700A-hoz csatlakoztatható későbbiekben esetlegesen az SWA9500, de épeszűen én erre biztos, hogy smutzig lennék."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
-
ribarszki
őstag
válasz Eszti77 #13833 üzenetére
SmartThings-ben nincs engedélyezve az auto update? Nálam ma a Q990b letérdelt frissítés közben.. kisebb szívmegállás
Majd usb-re letöltöttem a legfrissebb firmwaret Samsung oldalról, és service porton át felraktam. Minden ok.
Megpróbalnám a helyedben konnektorból kihúzni, usb-re telepíteni a letöltött filet, és követni az útmutatót.
Nálam arra is érzékeny volt, hogy a pendrive legyen üres, és FAT32 (MS-Dos FAT filerendszer MacOS-on)
Próbáld meg mindenképp![ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
válasz toompa #13835 üzenetére
Akkor megint kapkodva olvastam. Bocsánat.
De ahogy nézem, az emagon csak valami Flanco "nevű" full román adatokkal rendelkező "cég" árulja viszonylag jó áron (123K), az emagos ár 190K. Így nem tudom, hogy mi is vonatkozhat rá...."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
vottokar
senior tag
válasz Eszti77 #13833 üzenetére
Tök jó ez így. Azért a Samsungtól többet vártam. Bár messze a ráköltendő limitemen felül van, mégis én is elgondolkodtam az adott típuson. (persze a hardveraprós áron). Gondolom ezek ilyen tv-vel árucsatolt überakciós példányok. Kíváncsi vagyok erre milyen garanciális feltételek vonatkoznak.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Eszti77
újonc
Sziasztok
tegnap vásároltam egy samsung q600b-t
hardverapron vettem és délután működött pár órát majd egyik pillanatról a másikra elment a hang .
ki ne kapcsolás után helyreállt de mára már nem reagál a kikapcsoló gombra sem.
hangot nem tudok adni rá és kikapcsolni nem tudom .minden más állítható .
telefonon is ra tudok csatlakozni de akkor sem szól..
emagos vásárlás és garancia van még rá.
samsungot kell hívjam hétfőn ?
Természetesen az eladó kinyomta a telefont
egyébként full bontatlan volt a termék…
Esetleg volt valakinek hasonló hibajelenség? -
lasimon
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a jbl 360 hangprojektor mélynyomójának hangerejét változtatni? ( a “rúd”- tól függetlenül) ? -
veterán
válasz Digitalis #13828 üzenetére
Tavaly amikor a T650-et vettem,az emagon volt olyan bolt,aki 130k-t kért ezért a soundbarért,miközben euronicsban 85k volt rendes Samsung garival…
Nézni kell ki a forgalmazó,maga az emag nem szokta ennyire fullba nyomni a kretént,csak a piactér boltjaira jellemző (tisztelet a kivételnek).[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Digitalis #13828 üzenetére
Emagon vannak és mindig is voltak boltok akik irreális áron árulják/árulták a portékájukat,ez a bolt is ilyen.
Persze drágult minden,de nem ennyire.
Euronicsban a 9500s: [link]
Ez sem olcsó,de lényegesen olcsóbb mint az általad linkelt.
Emagról csak az emag által forgalmatott cuccokat venném meg.[ Szerkesztve ]
-
jockey67
csendes tag
A Samsung HW-Q930B nagyon jó árban van az emagon!
https://www.emag.hu/samsung-hw-q930b-9-1-4ch-hangprojektor-vezetek-nelkuli-melynyomoval-es-hattersugarzoval-dolby-atmos-dts-x-q-symphony-fekete-hw-q930b-en/pd/DQNSMVMBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648 -
Digitalis
senior tag
Ez nem normális, remélem csak elírás, és nem ez lesz a tendencia: SWA9500s
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
samycool87
csendes tag
válasz BoneDragon #13825 üzenetére
Köszi szépen
Amúgy erről a q700b-ről nem sok tesztet találtam... Egy Denon S516H-hoz képest milyen lehet? -
addikt
Sziasztok!
Philips 855 Oled TV alá szeretnék egy soundbar-t. CSak sorozat és filmnézés van. Viszont a tv hangszórója hátul van és kicsit torz. Szeretném minimálisat javítani rajta és ha lehet,csak előrefelé szóljon,hogy másik szobát talán nem zavarná annyira.
Van valami használt/új 30k-ig ami megérheti ilyen célra? Többet nem szánnék rá.
-
BoneDragon
veterán
válasz samycool87 #13824 üzenetére
-
csƵ
addikt
válasz gyantaszuz #13822 üzenetére
Nem vettem meg, mert a feleségem kitekerné a nyakam.
Amúgy SAMSUNGNYAR10, SAMSUNGNYAR15 és van egyedi, amit generáltatni lehet. -
csƵ
addikt
válasz gyantaszuz #13819 üzenetére
-
gyantaszuz
aktív tag
samsung.com-on kosarba teve akciosak a Q szerias soundbarok. Az akcios arat a kosarba rakva mutatja, es megy ra a SAMSUNGNYAR10 kupon.
Egy Q600B igy nez ki:
Q700B:
Arukereson ugy latom egesz jo arak. -
Gino20
őstag
válasz KaiotEch #13817 üzenetére
Röviden: a 2.1-es SB-t ebben az árkategóriában általában már jól meg lehet "hajtani".
A hangprojektor, ha valamilyen zenére alkalmas, akkor az az elektronikus vonulat szóval nagyon nem tudsz mellé nyúlni. Persze az más kérdés, hogy az a ~ 35x65x35-ös minőségre nem feltétlen, de teljesítményre kiélezett doboz lehet nagyobbat szól akár húgy minőségben, mint a hasonló árú SB, de mozira pl alkalmatlan szóval a döntés nálad van . Pl mi a felhasználási igény.... Teraszra kell kerti bulikhoz vagy fixen egy nappaliba - hálóba menne.......
-
oszy
veterán
Ma megérkezett a Denon DHT-S516H. Ezt kerestem. Minőségi darab. Súlyra, kinézetre egyaránt. Furcsa, hogy nincs távirányító, de a HEOS-ban rengeteg beállítási lehetőség van.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
samycool87
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek már személyes tapasztalata a TCL TS8132-vel vagy a Samsung Q600B-vel?
Kettő közül választanék.. -
Grampy
aktív tag
Ha valaki momentán Q950A-t szeretne vásárolni, nekem van egy eladó
-
Marcus047
csendes tag
Samsung hw Q60t 90e, van ennél jobb ebben az arkategoriaban?
Mondjuk nem Samsung tvhez lesz, hanem LG hez....[ Szerkesztve ]
-
Marcus047
csendes tag
Sziasztok, 80e körül milyen soundbart tudnátok ajánlani?
Ami ár érték arányban jó.... -
-
Saccco
nagyúr
válasz Csandi #13803 üzenetére
Akkor még a Q700A és B is jó lehet. Előbbi sokaknak van is itt, mivel akciós volt a Samsung-on.
3.1-es hangprojektorokat keress, jobb a beszédhang azokon.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Csandi
őstag
válasz Saccco #13801 üzenetére
Tetszik ez a kifejezés, hogy majdnem mindegy, de mégsem Tulajdonképpen megragadtad a kérdésem lényegét
Köszönöm mindkettőtöknek az ajánlást, utánanézek akkor mindkettőnek kicsit jobban.
Kompakt alatt azt értettem, hogy csak a "rúd" legyen, ne legyen sok kis hangszóró, de egy mélyláda még jöhet, sőt preferált is -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Tőzsde és gazdaság
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest