Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz Saccco #11860 üzenetére
Ez a táblázat honnan van? Szerintem több sebből vérzik.
Vegyük csak a toslinket. Alapesetben a jel bitráta 2,8 MHz a 44,1 kHz-es mintavételezéshez. Ez akkor 44,1 kHz x 16 bit x 2 csatorna = 1,4 MHz adatfolyam.
A jel bitsebessége 3,1 MHz a 48 kHz-es mintavételezési sebességhez meg 48 kHz x 16 bit x 2 csatorna = 1,536 MHz adatfolyam.
Sőt!
Az SPDIF maximum 192 kHz-es 24 bites 2 csatornás PCM-et is képes továbbítani.
192 kHz x 24 bit x 2 csatorna = 9,216 MHz adatfolyam. Tehát 2 x 9,216 Mhz = 18,4 MHz a sávszélesség.Szerintem a táblázatban az atmossal is gondok vannak, sima arc-on is átmegy az 7.1 true-hd-s és DD+ csomagolású atmos. [link] (lehet, hogy compressed, de átmegy)
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Saccco #11870 üzenetére
És tényleg sok komoly helyen fenn van. E-táblázat szerint pl.a 2.0 HDMI-arc is csak ~0.125 MB/s audió sávszélességél bír. Létezik?
(oszt lehet,hogy én tévedek)Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Kroni1
veterán
válasz Saccco #12045 üzenetére
A PH hírnél fikázták hogy csak 5.25" woofere van, valóban a rDanz asszem 6 vagy 6.5", de volt aki szerint egész jók a mélyei.. nyilván nem hozza a 200k-s LG és Samsungok szintjét mélyekben, (azokban 7-8" woofer van) de a 8111-ből kiindulva árához képest jól szólhat, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
j.bravo
addikt
-
Templomegere
senior tag
válasz Saccco #13095 üzenetére
teljesen fogalmatlan vagyok a soundbarok területén (is ) nem tudom mi számít jónak mi nem ...... tisztességes térhangzást , és dinamikus hangzást keresnék kis hangerőn is , de ha feltekerem is tudja a dolgát . Létezik ezekből olyan amihez vannak hátsó hangszorók , azok ? Jah és valahogy a samsung termékek nem vonzanak ha 200e nem fér bele akkor szaladhat kicsit feljebb is ....
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Saccco #13092 üzenetére
Ezek a kuponok meddig használhatók fel?
Gondolkodom egy ilyen Q700-on én is, de elkapkodni nem akarom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Rogiii
aktív tag
válasz Saccco #13092 üzenetére
Köszi a kupont. Behúztam én is egy Q700A-at.
Nagyon sokat vaciláltam ez és a Q800A között, de mivel gyerekszobába lesz ami 22nm, remélem a q700-nak is lesz ekkora szobára elegendő mélye.
Ez most elég jó ár volt érte szerintem és aki tv-t is venne mellé annak még adnak 15% kedvezményt.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
leroyclub
senior tag
válasz Saccco #13130 üzenetére
Ami árban szóbajöhet az a Q700A, nézegettem is tegnap. Ez a 3.1.2 mit takar? A philips csak 3.1-nek hirdeti magát. Jó lenne mind2-t kipróbálni
Bellami: Köszi a választ, így már nem aggódok hogy kihagyok egy jobbat. A hátsó hangfal nálam nem opció a szoba elredendezése miatt (konyha nappali egyben), ezért is keresek virtuális Atmos-t.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Saccco #13118 üzenetére
Durván felárazott a Samsung.
Q700A 198e a két kuponnal
S22 5G múltkor még 223e lett volna, most 283e a két kuponnal„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
veterán
válasz Saccco #13227 üzenetére
"A készenléti fogyasztás körül áll kicsit a bál, mert a megadott 0,5W helyett állítólag 6-7W-ot is megeszik a Q700A (illetve a többi Q szériás soundbar is). "
Nem csodálom,hogy áll a bál, hát azért az nem kevés 😳 Gyakorlatilag napi 140-150W úgy, hogy be sincs kapcsolva az úgy durva...az havi 4.5kWh , évi 50kWh=1750ft, annyira nem gáz, no de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Digitalis
senior tag
válasz Saccco #13340 üzenetére
SWA-9500S kellene valahol jó áron hozzá megcsípni. (100K borzalmasan sok, annyit tuti nem adnék érte)
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Saccco #13342 üzenetére
Egy előnyét már biztos látok, könnyebben ki lehet takarítani alatta
Tényleg, ha esetleg van macskád, megbarátkozott a szub-on az akusztikus szövettel? Nem élezi a körmét rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
-
-
kp78
addikt
válasz Saccco #13481 üzenetére
Mi az a cec?
Már széttúrtam a menüt.
Amit lehetett megnéztem, de nem akarja.
1 kis idő után ha sikerül is áttenni a hangot a sb-ra, akkor is visszavált TV hangszóróra, h a külső eszköz kommunikációs hiba.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Saccco #13487 üzenetére
Ez a kramanc Sony (elnézést minden Sony fan-tól) a sógoromé.
LG tv-re kötve 5 perc volt a beüzemelés.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Pug
veterán
válasz Saccco #13511 üzenetére
Hát a lineup-ban szerepel az SWA-9200S az alsóbb szegmensbe.
Viszont a felsőbe ugyan úgy a 9500S van megjelölve, szóval nem tudom mi a terv pontosan...Mert ha marad az, akkor abból kénytelenek lesznek még gyártani.
Ahogy látom a 3 alzás darab el is fogyott.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Csandi
őstag
válasz Saccco #13801 üzenetére
Tetszik ez a kifejezés, hogy majdnem mindegy, de mégsem Tulajdonképpen megragadtad a kérdésem lényegét
Köszönöm mindkettőtöknek az ajánlást, utánanézek akkor mindkettőnek kicsit jobban.
Kompakt alatt azt értettem, hogy csak a "rúd" legyen, ne legyen sok kis hangszóró, de egy mélyláda még jöhet, sőt preferált is -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.