Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petimbo
tag
válasz szjoci #13368 üzenetére
Pont ezért vettem a Q600-A-t, mert egyrészt volt raktáron több boltnak, másrészt a hátsó hangfalakat is könnyen be lehet szerezni hozzá, amikkel iszonyatosan jó hangzást ad filmek nézése és zenehallgatás alatt is. Tényleg nem értem azokat a vásárlókat, akik a basszusra panaszkodnak ezzel a típussal kapcsolatban, amit én vettem, mert szerintem brutális. Az, hogy 20-as hangerőn például zenehallgatásnál dübörög az egész szoba, az ablak, az asztal, minden, a szék a fenekem alatt, a padló, tényleg minden, nem a rossz basszusról árulkodik, mindeközben pedig tiszta az énekhang.
[ Szerkesztve ]
-
petimbo
tag
válasz szjoci #13370 üzenetére
A hátsó hangfalak a térhangzás miatt elengedhetetlenek, a Q600A-hoz lehet kapni nálunk, a Q600A 360 W teljesítményre képes, szerintem annál több felesleges otthonra, a 360 W-t sem lehet kihasználni, illetve ki lehet, csak akkor elköltöznek a szomszédok.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz szjoci #13361 üzenetére
2300mAh powerbankot
Annyival lassan egy butafont se töltesz fel 1x sem. Amúgy ér talán 1-2 ezer ft-ot. Manapság 5000mAh alatt nem érdemes venni powerbankot, mert a mai 3-4000mAh akksikat az is kb. 1x ha fel bírja tölteni. A cigányság ugye ott van, hogy a töltés hatásfoka közel nincs 100%-hoz azaz már ott van 1 tetemes veszteség. Továbbá az sem mindegy hogy a mAh milyen feszültségszint mellett érvényes, ugyanis a 2-nek a szorzata adja ki a teljesítményt (Watt). A powerbankok szinte kivétel nélkúl 3,3V mellett írják az X mAh-t, a telefon akksija meg 5V mellett érti az Y mAh-t. A 3,3Volt és az 5Volt arányában kell a powerbank áramleadásának NAGYOBBNAK lennie a telefon akkujának mAh-s értékénél, higy kb. pariban legyen a 2 "kapacitás". A töltés hatásfokának 100% alatti tényét is figyelembe véve.
-
-
Derron
aktív tag
válasz szjoci #13726 üzenetére
Szia,
Teljesen igazad van, ez attól függ mi most a best-buy vétel. Hajlandó vagyok elmenni 150-170.000ft ig, de ha 100 ért is megkapom közel ugyan azt a teljesítményt, akkor nem költenék többet. Ebben az árkategóriában az Atmos mennyire élvezhető? Érdemes olyat keresni ami ezt is tudja? A 2 részes soundbarok, mennyire képesek élvezhető térhangzást létrehozni?
-
sakal83
addikt
válasz szjoci #13851 üzenetére
Azt ertem hogy az emagnal mi a golyamat. Bar ok csak szamlat kernek. A samsungot nem ertem. Ha kvazi hamis a szamla akkor a garjegy is lehet hamis ezt szimpla kukacoskodasnak tartom. Se az LGnel se a Panasonicnal nem kertek tőlem a garjegyet. Eleg volt a szamla.
De ahogy irod sanszos a Te verziod is sajnos. en is mar vettem hamis szamlas vgat itt a HAn...
[ Szerkesztve ]
-
Gino20
őstag
válasz szjoci #14164 üzenetére
Köszi, nem szükséges, azokban szemmel is látható.
#14166Agony: Értem Én csak gyanús, hogy nincs róla tényleges infó / robbantott ábra, rajz, videó (még a gyártó által sem) szóval semmi [link] . 4-5 másodpercnél mutatja a varázslást, de ennyi. Vajon oda valahol alul bepréselt 2 mini sugárzót? Szerintem masszív vakítás, főleg a videót nézve a termék fizikai mivoltából , de persze nem legyen igazam vagyis abszolút nem vitaindítónak szánom csak az az érzésem, hogy kicsit át van verve a nép, de valójában nincs nagy jelentősége (volt Q90R-em és szerintem nem egy nagy csoda a "pattogós" atmos - általában szinte semmi vagyis elvétve jön meg az érzés és inkább csak vertikálisan nyújtja picit a teret, ami amúgy egy SB-tól nem rossz teljesítmény)
-
Vismajor01
addikt
-
rizso
addikt
válasz szjoci #15498 üzenetére
"egyszer talán fel lesz használva addig meg eláll a padláson."
Ami felkerül a padlásra, az örökre ott is marad
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest