Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elar
senior tag
Oké (most) megértettem amit írtál
Nem egyvonalban lesz. Valóban a szekrény elé teszem - egyszerűen nincs másik verzió. Vagy de - vehetnék állókat (és azok az ágy sarkához), de valamiért ez a fali téma akadt be....
Ez "füllel" hallható probléma lesz?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
veterán
Nem csak egy magasságra kell lenniük,hanem egy vonalban is.
Tehát a képen nekem úgy látszik,hogy az egyik a könyves polc előtt lesz,a másik meg hátrébb a hátsó falon.Az úgy nagyon nem jó.
Ha benéztem és a 2 hátsó pont egymással szemben lesz,akkor nem mondtam/írtam semmit.Sub:
Erre nincs egyértelmű tanács.Minden szoba akusztikája más,emiatt nem is lehet megmondani hogy nálad hol lesz jó helyen.
Ezt ki kell tapasztalni.
Pakolgatni és tesztelgetni kell,aztán biztos meglesz a jó helye. -
Elar
senior tag
Persze egy magasságban lesznek es igyekszem középre belőni őket fejmagassagba/ra 🙂
De egyuttal megkerdeznem amélyt is 🙂
Jó hogy térre néz vagy inkább a masik oldalra tegyem a fal felé?[ Szerkesztve ]
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
veterán
Ugye,hogy ugye?
A képen nem teljesen tiszta a 2 hely.
Magasság ok,de a bal oldali (képen bal,a függönynél) az most a hátsó falon van,vagy az oldalsón egyvonalban a másikkal?Mert egyvonalban és egy magasságban kell hogy legyenek,nem lehet az egyik hátrébb mint a másik,a soundbarban nincs olyan késleltetési opció mint egy házimozinál amivel ezeket a dolgokat lehetne korrigálni. -
Elar
senior tag
Hazahoztam a Vogels fali tartót. Hát igen.
Értem miért ezt ajánlottátok. És valóban jó az egyik csavarA kérdésem, hogy a bal hátsó hangszórót jó helyre tervezem?
Első kőrben a tőle jobbra lévő falrészre gondoltam, de aztán rájöttem, h szerintem ott lehet jobb lenneKülön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Gino20
őstag
válasz Spirit #12290 üzenetére
A felsoroltak közül a YSP-2700 szerintem egy magasabb liga [av-online] . Ezek közül Én ezt választanám. Ehhez már van az házimozikra jellemző bemérő mikrofon is. Az említett Samu Q800/900-at Én csak akkor választanám ha 5.1-et akarnék SB-vel, mert ezek kiegészítőek swa-9100s vagy swa-9500s szatellit hangfalakkal.
Szerk.: az az igazság, hogy most kegyetlenül fent vannak az árak, így Én kicsit várnék a vásárlással
[ Szerkesztve ]
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz Spirit #12290 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire számít felső kategóriásnak, ez inkább közép talán. Nemrég szereztem be egy Harman Kardon Citation MultiBeam 700 soundbart. Kb hasonló méretű szobában van elhelyezve. Szintén nappali, konyha, étkező egybe tér 37nm. Egyébként is szerettem volna pár sort írni róla, mert nem túl sokat olvasni erről a típusról. Vásárlás előtt az AV-Online tesztjét olvastam róla. Illetve tessék helyén kezelni a véleményem, mert nem volt lehetőségem meghallgatni sok más soundbart életem során. JBL 5.1 -et hallgattam talán a MediaMarkt-ban, illetve sztereo Denon szetthez tudom igazán hasonlítani meg egy Logitech Z906+Audigy RX kombóhoz. Dobok fel pár képet is róla.
Egyelőre csak pozitívat tudok nyilatkozni róla, engem megnyert. Olyat kerestem amivel élvezhetően lehet zenét is hallgatni, nem kimondottan mozi volt az elsődleges cél. Illetve szoktunk sima tv-t is nézni. Zenénél kimondottan kellemesen szól, nyilván egy high-end sztereo szetthez azért kár hasonlítani, de teljesen hallgatható és élvezetes amin azért meglepődtem. Nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz, pop,rock, komolyzene amit próbáltam. Mélyet tekintve is meglepett, hogy tényleg a HK mennyit kihozott ebből a kis bar-ból, ettől függetlenül az igazán mély tartományokhoz azért kell majd a SUB. Fontos, hogy nem szabad bezárni az oldalsó hangszórók miatt, mivel nekünk ilyen "falfülke" van ami 135 széles és 30cm mély így kipróbáltam hátratolt állapotban is. Nem szól rosszul akkor sem, de nem tud érvényesülni a két oldalsó hangszóró, így a "virtual surround" sem hallható. Egyéb esetben normálisan meglepő, hogy tényleg sok esetben körülvesz a hang, teljesen marketingnek tartottam, de valamit tényleg alkottak. Nem helyettesíti a hátsókat, de teljesen élvezhető. A párbeszédek szerencsére tökéletesen érthetőek tiszták és nincs ilyen műanyagos dobozhang semikor. Amit a tesztben írnak szakadozást én nem tapasztaltam, használtam airplay-en több eszközről, egy dolgot vettem észre, hogy streamelve rá van kb 2 másodperc amíg összeáll és megszólal, de utána késleltetés nélkül működik tökéletesen, egyszer sem dobta le egyik itthoni eszközt sem. Anyaghasználat és a dizájn szerintem fenomenális, nem igazán szeretem a fémes műanyagos cuccokat, ez a szövet borítás érezhetően minőségi és kvázi a nappali dísze. Kijelző jól látható teljes napfényben is és rosszabb helyre tényleg nem rakhatták volna... Kalibráláskor használtam és kb ennyi. Szemből kellett volna valami jelzés, de ott csak a hangerő csökkentést/növelést jelzi egy leddel. Illetve TV-vel HDMI-ARC -on kötöttem össze és nekem a tv bekapcsolásakor gondolkodás nélkül csak a soundbar szól, egyszer sem kellett kapcsolgatnom mint a tesztben amit írtak. Szóval valószínű tényleg sw-es próblémák voltak. Ami még plusz nekem, hogy nem kellett egybe kiadnom sok pénzt, hanem apránként össze tudom rakni a rendszert és már magában is teljesen élvezhető surround és sub nélkül is.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
sxxorp
őstag
Samsung Q60T: főleg TV esetén bekapcsoláskor esetenként, illetve ritkábban sávváltáskor ki-kihagy a hang 1 másodpercre HDMIarc-os vezetékes kapcsolat mellett. Mi lehet az oka, lehet-e vele valami kezdeni?
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Adott egy amerikai konyhás-étkező-nappali egy légtérben, kb 40nm. A berendezés minimalista, ennek megfelelően enyhén visszahangos. (később hangelnyelő faliképekkel tudnék javítani rajta)
Van egy böszme 75"-os TV a nappaliban, amely helység asszimetrikus. Mivel kábelezés és normális méretű 5.1 szóba sem jöhet és milliókat sem szeretnék elkölteni úgy, hogy ez nem kimondottan moziszoba, de a TV belső hangszórója viccnek is rossz, így nem sok választásom maradt.
Mi a véleményetek a felsőbb kategóriás SUB-os soundbarokról, hangprojektorokról ilyen környezetben? Mire számíthatnék mondjuk egy Polk Magnifi Max-tól, Sony HT-ZF9-től vagy egy komolyabb Yamaha YSP-2700-tól? Mert ha a térhangzás sérül, azzal még együtt tudnék élni, de ha egy maszatolt hallgathatatlan izét kapnék 200-400k-ért, el is sírnám magam.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Laca19 (a) #12288 üzenetére
Egyetértek a véleményeddel. Azért is írtam, hogy az ilyenekkel tették tönkre ezek hírnevét, amik nem csak gagyikból áltak.
Hasonló példa erre a micro hifik, amikből szintén rengeteg gagyit dobtak piacra. Én egyet vettem, egy samsungot, mert abban cyrus crystal amplifier van(ha jól emlékszem, Samsung D330D). Szépen is szól a mai napig.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Quqesz #12287 üzenetére
Gondoltam, hogy ezt a videót fogom látni a linkben. Attól, hogy voltak ilyenek, nem jelenti, hogy az összes az. Ezek főleg a kihalásuk előtt 4-5 évvel, kb 2012/2013 után már úgy készültek, hogy csak a példa kedvéért 5-ős sorozat 1 közepet kap, 6-os sorozat már magas sugárzót is, 7-es már 2 középsugárzót, 8-as sorozat meg nagyobb mélyet komolyabb erősítővel. Nem csináltak más kinézetet az olcsóbbnak, csak nem szerelték bele a hangszórókat, amiket a drágábba igen. Ha már Panasonic, pont ők az egyik legkorrektebbek ilyen szempontból, ugyanis 1-2 kattintással elolvasható a termékük adatlapjánál minden információ, használati útmutató letöltése nélkül is: melyik hangfal mennyi és milyen átmérővel szerelt hangszóróval rendelkezik és milyen típusúval. Most aki csak úgy ezek nélkül megveszi, illetve meg sem hallgatja, az most mit is vár? Nem szemfényvesztés, csak nem nézett utána, nem tartom megtévesztésnek.
Szóval amúgy ezek az egybeszettek amikor már a végét járták valóban tucatműanyagok lettek a drágábbak is, ezért terjedt az el, hogy az összes rossz hangzású.
Fénykorukban születtek ilyen darabok is:
Sony Pascal
LG J10HD
Panasonic HT870
Panasonic PTX7Úgy, hogy jelenleg már ezeknél "komolyabb" rendszerekkel rendelkezem házimozira és zenére, KEF hangfal, csöves erősítő stb....ezek után sem válok meg az LG J10HD-mtől vagy a PTX7-es Panasonicomtól, mivel ezeket akkoriban rendesen megépítették, és még a sokkal "nagyobb nevű" audio márkák után sem jelentős visszalépés ezeket hallgatni, mert ezek még tényleg megvoltak csinálva. Nem hinném, hogy bármelyik soundbar hozná ezeknek a minőségét.
Tudom, hogy elmentem nagyon OFF-ba, de egyszerűen sokszor az a helyzet, hogy elterjed egy baromság és utána mindenki megy utána. Mivel pénzszűke miatt főleg MO-on a legtöbben az olcsót vették, ez alakult ki, hogy az összes ilyen...ez messze nincs így.http://www.diesel.com
-
Quqesz
nagyúr
válasz Kroni1 #12286 üzenetére
Köszi az infókat, de ezt neki kell eldöntenie. Amúgy Philips a tv nála. Én csak ajánlottam neki nézzen be. Én nem tudok helyette dönteni. Annyit néztem meg még neki, hogy az avo-n mik vannak fent tesztek.
Laca19
Lehet, bár azért sok volt a szemfényvesztés is [link] , ami agyoncsapta a renoméjukat.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Kroni1
veterán
válasz Quqesz #12284 üzenetére
Ezzel csak az a baj, h akár az extremaudio is csak nagyon kis szeletét tudja bemutatni a piacnak. Klipsch, JBL esetleg pár Sonos? és talán némi Yamaha meghallgatható, de érdemes egy MM-be is LG Samsung-okat meghallgatni legalább..
De a hangzáson túl nem árt megnézni h mik a funkció különbségek, vannak akiknek fontos lehet a wifi, chromecast funkciók megléte, Dolby Atmos, DTS tudása, stb. Vagy akár az érintőgombok, kijelző led egyebek is.
Én ha most nincs kihasználva akkor is Atmos tudásút vennék hosszútávra, és nekem pl a JBL-ek hangzásvilága nem jött be, szivem szerint LG vagy Samsung tipust vennék, ha a tévéje ezen két márka egyike akkor a vele azonos márkájút. LG-ből nem tudom mi kapható, de kiegyensúlyozott a hangzása, Samsung tévé esetén ahhoz a Q800A-t ajánlanám.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Quqesz #12284 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy ugyanúgy ahogy soundbarból is van gagyi és drága kategória, "pálcika 5.1"-ből is ugyanez megvolt. Az egy dolog, hogy a többség az olcsó 5.1-es rendszereket vette, de ezekből is megvolt a prémium kategória, a legtöbb ember ma ledöbbenne, hogy egy LG, Sony, Panasonic miket tudott alkotni 15 évvel ezelőtt.
http://www.diesel.com
-
Quqesz
nagyúr
válasz donbig #12280 üzenetére
Köszönöm, ez a táblázat segítség volt(kár, hogy nincs összefoglaló). Én csak egyenként találtam meg. Az LG-t pontosan nem tudom, ár alapján SPY7. JBL Bar 5.1 Surround és Klipsch Cinema 400 ami beleférne neki. Tv Philips, de tipust nem tudok. Azt látom tudásban az LG több, de hangzásban(mozi) elvileg JBL jobb. Mind1, holnap benéz az extremeaudio-ba, aztán dönt.(az is lehet másra beszélik rá )
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
Német hifis/házimozis márka ès nem éppen a gagyi kategória (ez az árakon látszik is).Persze ma már ők is gyártanak mást is.
Aki jártasabb kicsit is a hifi világában és nem csak a kommersz neveket ismeri a hazai boltláncokból,az ismeri,vagy legalább hallott róla.
Elég jó cuccai vannak. -
donbig
tag
válasz Quqesz #12277 üzenetére
Sztem ez még nagyon nem konkrét. Ahhoz, hogy tudjuk miben lenne rosszabb az LG, minimum tudni kellene, melyik LG-t melyik JBL-el hasonlítjuk össze. Elég egy kicsit visszaolvasni, hogy lásd, mennyire szubjektív tud lenni a hangzás, vagy, hogy akár a drágább cuccokkal is vannak gondok.Ahogy ricsip írta, egy előzetes tájékozódás nem ártana, legalább annyi, hogy mi a fő cél, TV stb, csatlakozási lehetőségek, akár méret, egy kicsit leszűkíteni a kört. Ezt [link] az oldalt sokszor linkeljük, elindulásnak talán jó.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
vilga
tag
erről a márkáról hallott vagy ismeri valaki?
Annak ellenére hogy magyarul is tud a weblapjuk, nem igazán ismert, igaz nem a legolcsóbb[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz ricsip #12275 üzenetére
"Szívére teheti a kezét minden itt őshonos szakbarbár: teljesen megérthető, ha az átlag épelméjű ember csak használni szeretné ezeket a szarokat, nem a dolby fejlesztőmérnökének lenni."
Ezzel írtad le a lényeget, de azért szar és szar közt is van különbség, ha még kevés is.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ricsip
addikt
válasz Quqesz #12274 üzenetére
2 hónap (minimum) fórumolvasás, "könyvtárban" irodalomkutatás után jöjjön vissza, mert akkor már lesznek releváns kérdései. Ha nem akar rá ennyi időt elbaszni, akkor vegye azt amelyiket a pénztárcája elbírja, tetszik a kinézete és/vagy jól szólt a boltban meghallgatva.
Szívére teheti a kezét minden itt őshonos szakbarbár: teljesen megérthető, ha az átlag épelméjű ember csak használni szeretné ezeket a szarokat, nem a dolby fejlesztőmérnökének lenni.
Aztán ha eltelt 2-3 hét otthon a beüzemelés után, és jönnek a nemtetsző dolgok, lehet mondani hogy ezért kellett volna azt a 2 hónapot rászánni. Utána elindulhat az újabb pénzköltés mókuskerék, másik fajtára elcserélni, a meglevőt olcsóbban elpasszolni próbálkozás, stb.-
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok!
Ismerős venne soundbart 200e-ig. Ajánlott? LGht nézett, de más is érdekelné. Klipech? JBL? Samsung?LG? Esetleg más ajánlott ebben az árban?Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
Neked 9500s-ed van aminek menet van a hátuljában így passz.Van benne egy halom csavar,lehet szerencséd lesz.
Nekem azért kellett másik csavart vennem,mert a 8500s-en akasztófül van (ez a “körte” alakú),azon meg egyik csavar feje se ment be ami a konzolhoz volt.
Ha nem lesz jó egyik csavar sem,akkor csapd az egyik hangfalat a hónod alá és menj el egy barkácsboltba (valami
kisebb csavarboltba,ne Obi/Praktiker),ott biztos találnak neked megfelelőt.
Én 4db csavarért és 4 anyáért fizettem összesen 30ft-ot… -
Elar
senior tag
válasz AuraSync #12265 üzenetére
Fúú most mérges vagyok.
Kerestem csavart, de egész egyszerűen ennek a 9500s-nek kurva fura menete van vagy nem is értem.
De tökmindegy, mert a konzolon 5-ös a lyuk amin át kell vezetnem a csavart, szóval egyszerűen ez a típusú tartó nem jó hozzá.Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
-
red13
tag
Emlékszem, hogy 1 vagy 2 embernek van itt JBL 5.1 soundbarja. Már vagy kétszer leírtam a problémám, így most nagyon rövid leszek. HDMI arc-on keresztül csatlakoztatom a tévéhez. Nagyon megvagyok elégedve a hangjával, ezzel nincs is probléma. Viszont mikor nincs hang, tehát a tv menüjében vagyok, vagy éppen a PS5-ön leállítom a játékot, akkor előjön egy recsegő hang a hátsó hangszórókból. De csakis akkor, mikor abszolút nincs semmiféle hang a háttérben. Filmközben, ha a beszédhang jön, vagy akár éppen olyan jelenet van, hogy síri csend, akkor sem jön elő ez a probléma. Csakis a menükben, mikor semmilyen hang nincs. Több mint 1 hónapja szopok ezzel, bújom a netet fórumokat, redditen, de semmiféle megoldást nem találtam. Optikai kábellel nem jön elő ez a jelenség, viszont akkor meg minden egyes "menüléptetésnél" egy mélyebb pattanó hang jön a main soundbarból, ami talán még idegesítőbb, arról nem is beszélve hogy a hdmi arcot megkerülve baromi kényelmetlen a rendszer vezérlése. Ötlet?
-
Hát nekem ugyan ez a tartó van és jó volt a 9500-ashoz a hozzá adott csavar.
Hát ebbe először én is belegabalyodtam mert fordítva akartam beüzemelni a cuccot.
Amire az van írva hogy Surround Speaker Left az legyen bal oldaladon ha szembe ülsz a TV-vel.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Elar
senior tag
válasz AuraSync #11480 üzenetére
Na en a Médiában vettem vmi fali tartót
Meliconi 50
Természetesen a hozzaadott millió csavar közül egy sem jo a 9500 hátába.Ő van egy kérdésem.
A surround hátulján a left szót ugy kell ertelmeznem h ha szemben ülök a TV-vel akkor tőlem balra?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
ricsip
addikt
válasz Methox91 #12258 üzenetére
Az ilyen 1darabos valami raktár mélyéről előkerült példány lehetett, gondolom 1 szempillantás alatt elvitték. Amúgy nekem a germán változata van, sn10yg + hozzá a SPK8-S hátsó hangszóró kit. Ez utóbbi nélkül ezek a soundbarok fabatkát nem érnek. Mivel nagyon minimális a térhatás enélkül, hisz csak elölről jön bármilyen hang, még ha ott lehet is kicsit játszani mennyire bal v. közép v. jobb oldal, a hátsó érzet full hiányzik a hátsó hangszórók nélkül.
-
-
gaston63
tag
válasz Methox91 #12258 üzenetére
Köszi! Van vele tapasztalatod? Én egy kicsit csalódtam az lg-ben. Csak egy értékelés van az Árukereső-n. Az a gáz az egészben, hogy meg van a mozihoz a hangrendszer, de egy komolyabb nappali átalakítás után a feleségem nem akar kábeleket látni, nem akarja hogy a sourrandokat felrögzítsem a falra. Nem kell túl komolyra gondolni, még kezdetekkor vettem egy maszek gyártótól a hangfalakat, van hozzá egy DTS képes erősítő és ennyi. De meg van, működik, nekünk megfelelő. Csak össze kellene rakni. Mondjuk biztosan van tőle jobb, újabb.
-
gaston63
tag
válasz SPQR301 #12256 üzenetére
Már kezdek én is bele zavarodni. Érdekes, én az av online tesztjeit olvastam végig, és ott leírtak alapján egy Yamaha yas408-ra gondoltam. Ám az rtings szerint már nem annyira jó. Esetleg van valakinek tapasztalata az említett cuccal? Más javaslat 200k körül? 1 mély nyomó és 1 sb.
köszönöm
-
SPQR301
tag
Meglepően nehéz ez a soundbar választás. Ahhoz képest, hogy a kényelemről szól, még mindig rétegtermék. A modell nevek meg nagyon nehezen követhetők
(Samsungnak van q60t meg q600a meg a650 nevű terméke...). Sok idő volt mire kb. kiigazodtam.
Samsungot vennék, sajnos 2 kell, 2 helyen is van egy-egy CX a lakásban. Szerintetek?
1. Q60t: kiegyeznék vele, de zavar, hogy pár hete 60e volt, most 90e.
2. Q70t: 115e. Megér ekkora felárat? Van benne Atmos, a TV tudja, gondolom hasznos? Rtings szerint kicsi a késleltetése, ami jó, mert játékra is használnám
3. Q600a: 100e. Rtings szerint jobb, mint a Q70t, és olcsóbb.
4. Q800a: 180e. X2 már 360e, ami túl sok. -
Ez kb ugyan olyan amikor eléd tesznek 5-6 flagship telefont bekapcsolt kijelzővel és halvány lila fingod nincs róla melyik melyik.
Tehát lehet hogy egy olcsó A52-A72-t fog az illető a kezében a buszon de az is lehet hogy egy S21 Plus-t.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Elar
senior tag
válasz AuraSync #12253 üzenetére
Hmm. Köszi.
Szerintem elballagok megint egy üzletbe és megpróbálok bármilyen különbséget felfedezni egy 300e egy 700e és mondjuk egy 1 milliós Tv között . Képileg.3 éve tök egyszerű volt. Szóba jöhetett 3-4 TV, pont egymás mellett voltak és látható különbség volt a mostani Qled javára.
Most nem látom ezt a különbéget, csak mondjuk a 3 milliós és a 300e-es közöttKülön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Abban a Q-Symphony-ban sztem csalódni fogsz nem tudom van-e olyan aki egyáltalán használja. Fapados lesz a SB hangja mivel a TV hangszórói hangosabbal lesznek mint a SB-é és nem lehet külön állítani őket.
A teret betöltő dolog meg sztem megint csak egy virtuális baromság ami ront a hangszínen.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
veterán
válasz ggbuffon1897 #12251 üzenetére
Van amelyiken hátul van akasztó magában a burkolatában,van amelyikhez külön konzol kell (mindegyiknél benne van a dobozban).
Amit linkeltem?Kb annyira minőségi mint amennyire egy ilyen festett lyukas fémlemeznek lennie kell.Ezeken nem egy 20-30kilós diszkóhangfal van,hanem egy aránylag könnyű soundbar.A Bose is 3,2kg,elég masszívan tartaná.
Amúgy a Bose is jó cucc,ha neked az jobban bejön azzal sem nyúlhatsz mellé.Nekem a Harman hangja jobban bejön.
Nem jobb,csak másabb. -
ggbuffon1897
őstag
Láma kérdés lesz, de ezeknek a soundbaroknak van hatul valami csavarfogatoja? Mert gondolom valahogy rogziteni kellene :)
Konkretan ezt neztem most ki:
https://edigital.hu/hangprojektor/bose-smart-soundbar-300-intelligens-hangprojektor-p833465
Ez a hama tartó amit linkeltél mennyire minőségi?
-
Elar
senior tag
válasz AuraSync #12235 üzenetére
4 méterről nézzük. Jó a 65-ös, de vmelyik nap bámultam ki a fejemből és arra gondoltam, hogy a mozi feelinghez kellene egy nagyobb képernyő.
NA itt el is csesztem a dolgot.
Azóta mást sem csinálok, csak ezeket a szar TV-ket nézem.
Kinéztem a QE85Q60-at - 680e Ft. Nyeltem egyet - jó volt az év - megérdemlem.
De aztán olvastam a Q800A leírásnál, hogy a Symphonyhoz (?) és a Teret betöltő hangzás+ hoz Q70 kell.
(mondjuk nem tudom mennyire kell ez nekem)
Oké akkor nézzük a Q70-et. Vazze az 1m ft......
Szűz isten, azért annyit mégsem a luxus miatt....
De a leírások is bőven a Q70-et ajánlják a Q60-al szemben.
Szóval most itt vagyok és nem tudom mit csináljak TV ügyileg.
JA és a bónusz, hogy a 75-ös Q70 "csak" 540e.Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
veterán
Az A széria 2021-es,előtte T volt,előtte meg R.Szóval lényegtelen mit írnak.Szerintem csak azért írják sokhelyen hogy 2021,hogy a vevő tudja mikori széria is ez,mert sokak fejében az van,hogy ami újabb biztos sokkal jobb is.Ez utóbbi ugye nem feltétlen igaz,illetve nem fekete vagy fehér.
-
Slyer
senior tag
Van HDMI arc, egy Samsung UE40K5502 a TV. Az jó hogy van rajta HDMI, az árukeresn az van hogy nincs az A550-en sem, de akkor király
szerk.: Valamit félrenéztem, az ák-n is írnak hdmi-t Igen, gondoltam én is ilyesmire hogy egy régebbi jobb, de ugye a méret... az a baj hogy ha ennél szélesebb, akkor nagyon nem esztétikus sajnos Majd ha magamnak nézek, nem lesznek ilyen korlátok
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Milyen tv-je van édeapádnak?A csatlakozás miatt kérdezem.
Ha van rajta hdmi arc akkor a kényelem miatt mindenféleképpen A550 (a hangja is jobb mint a 450-é).
Ha régebbi tv és nincs rajta arc-s hdmi akkor szimplán a csatlakozás miatt elég lehet az A450 (optikai csati),de én a jövőállóság (későbbi tv újítás) és a jobb hang miatt az A550-et ajánlanám.
Viszont az A550 árszintje körül ott lenne az előző generációs T650 ami messze jobb választás csak az a méretbe sajnos nem férne bele (98cm). -
Slyer
senior tag
Igazából megoldható a Sub máshová elhelyezése is, ahol full szabadon lenne. A bútor kialakítása olyan hogy oda pont beférne, de ha ezen múlik, akkor nem oda kerülne.
Ha szabadon lenne a sub, akkor jó választás lehet a két kinézett típus, vagy akkor is valami más lenne az ajánlott?
Köszönöm a gyors választ!
-
veterán
Hát többszörösen nehezített a helyzet.
A soundbar helyének a mérete eléggé bonyolítja a helyzetet,mivel ebben a méretben sub nélküli verziókból (amiknek még korrekt a hangja) nem egyszerű találni főleg az általad belőtt árkategóriában.
Azért mondom hogy sub nélküli,mert ha csak 22cm hely van a subnak,akkor sub nélküli lenne az ideàlis,a subot beszorítani kis helyre nagy hiba lenne.Zúghat,búghat a mély,teljesen élvezhetetlen lesznek az alsó frekvenciák.A suboknak kell hely hogy kiszólják magukat.
De ha mindenáron 2.1 kell nagyon szűk helyre,akkor inkább egy Creative Stage 2.1 amit ajánlok.Több helyen is dícsérik a hangját (kategóriájához képest) és nagyon kompakt.
Van rajta minden csati amire igény lehet (hdmi arc is).
Árban is jó,nincs 40k. -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék vásárolni egy soundbart, de sajnos kicsit meg van kötve a kezem, a nappali bútor méretei miatt kicsit le vannak korlátozva a lehetőségek. Maga a soundbar szélessége max 86cm lehet, a mélynyomó szélessége pedig 22cm.
Igazából ami szimpatikus (és méretben is befér, az a Samsung HW-A450, illetve az A550. Megéri a plusz 20 ezer forintot az 550?
Vagy felejtsem el ez a két Samsungot, és van esetleg más, ami jobb választás lenne?Köszönöm szépen előre is!
-
veterán
válasz ggbuffon1897 #12238 üzenetére
Akkor a Sonos,Bose,Harman Kardon házatáján érdemes nézelődni.
Az én véleményem,hogy HARMAN KARDON CITATION MULTIBEAM 700-as egész jó választás lehet ha kimaxolnád a keretet.Ez később igény szerint Citation subbal bővíthető ha mégis úgy érzi valaki hogy kellene.Árban kicsit lejjebb JBL Link Bar.Később ez is bővíthető subbal.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz ggbuffon1897 #12232 üzenetére
1. Ha a tv-vel együtt akarod mozgatni akkor pl ez: [link]
2. Ez megint nem egy könnyen megválaszolható kérdés egy ársáv nélkül,csak mert ugye van 20e forintos nem sok mindent érő cucc is,de van sokszàzezerét is,sőt millió felett is van. A két véglet között meg sokminden van.
Egy maximális rászánható összeget légy szíves írj,akkor tudunk ajánlásokat tenni. -
Elar
senior tag
Úgy néz ki sikerült újra kapcsolódni vele a wifi hálózathoz.
Nem feltétlenül tudom, hogy csináltam.
Kitöröltem mindenhonnan (gyakorlatilag ez a Smart thingset jelenti (+a samu accountból) a Sounbart és újra próbáltam telepíteni.
Közben kiírta, hogy vki másnak a tulajdonában van a készülék - visszakérem? Persze... Úgyhogy újra tudtam kapcsolódni a saját Wifi hálózatomhoz.Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Lehet nem teljesen idevágó amiben segítségeteket szeretném kérni:
Adott egy 55os lg bx, ami a nappaliba ezzel van felrakva
A kanapeval szemben kihajtva van a tv, alatta csak egy keskeny ikeás szekreny van az asszonynak hosszában, azon áll a set top box, xbox sx, arra viszont pont nem jó h elferjen normalisan rajta egy soundbar keresztbe (meg amugyis van fel meter a tv alja illetve a szekreny kozott), vagy valami 2.1es hangfalrendszer.1. Tudtok e valami jó mountot amit a konzolra vagy a tvre applikalva közvetlenül a levegőben lévő tv alá tudnék applikalni egy soundbarnak?
2. Milyen soundbart javasolnatok?
Előre is köszi
-
Elar
senior tag
válasz OhYeah #12229 üzenetére
Hmm.
Köszi.
Meg sem lep, hogy nem műkődik megfelelően
Én azt nem értem, hogy ha egyszer működött (mondjuk 10x is), akkor egyik percről a másikra, hogy "hal meg"?
Én arra gondolnék, hogy vmiért a SB másik wifi hálózatra csatlakozik és ez a probléma gyökere. (Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem lehetett egy LANt betetenni).
Szóval délelőtt még ezt próbálom meg, hogy lekapcsolom/újraindítom a nappaliban lévő routert, esetleg a modemet is, talán a switchet is.
De amiket írtál az alapján nem feltétlenül ez lesz a probléma.Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
válasz AuraSync #12228 üzenetére
Frissítéseket már alapból töltöm
Persze a soundbarnál érdekes volt amikor először bekapcsoltam, de túl vagyunk rajta
Ugye azt írtam, hogy HDMI kapcsolatot a TV-vel megoldották - ott a TV volt a ludas.
(Az hogy a Tv Dolbyt és DTS-t hoz opciónak - betudom az adásnak és a Tvnek) Atmosnak hozzá sem kezdtem, h miként lehet belőle ilyet előhozniElmúlt héten a TV vásárlásba hülyülök bele. 85-ös méretben vennék, de Samu Q60-anat még keveslem a leírások alapján a Q70-től felfelé már csilliárdokért van.
-
OhYeah
kezdő
Welcome in the club - hasonló cipőben járok. Spotify mutatja hogy Wifin csatlakoztatva vagyok a soundbarra, hangját tudom állítani, mutatja a plusz, mínusz jelet mikor húzom le-fel, de van hogy hang nincs🤷♂️ A másik a Soundtap feature : ha youtube-on jatszom zenét akkor van hogy megy van hogy nem (inkább nem), spotifyon sose sikerült....
Bluetoothon minden alkalommal működik minden hang transzfer. Elején még "utanajártam", már amennyiben egy ilyen faék egyszerűségű problémának utána kell járni. Ez kimerült manuál, samsung oldal, youtube videók, átnézése és samsung USA, samsung Magyarország webes chatsupporttal közös troubleshootingba, de egyik se volt képes érdemben segíteni. Csak a szokásos reset, ki-be kapcsolás, ne legyen a telefon energitakarékos módban (ami mind benne a manuálban), fenn van-e a latest firmware(igen fenn), be van-e kapcsolva az opció az Appban🤦♂️típusú egybites felhasználóknak nyújtott "supportnak" nevezett valamiig jutottak. Majd nyitottak egy open ticketet amire az USA-beli supporttól 1 hét után jött a CLOSED státusz levél amiben megköszönték hogy kontaktáltam őket , a magyar support szintén 1 hét után jelzett vissza, hasonló tartalommal, plusz itthon annyit irtak jeleztek a központban hogy a következő firmware updatnél talaljanak erre valamit probléma maradt. Pedig a telefon sem őskövület, mert egy S20 Ultra-ról pötyögök🤷♂️
Ezeket a feature-öket - működő alternatíva lévén - addig betudtam "úri huncutságoknak" , ami majd 1x stabilan fog működni
[ Szerkesztve ]
-
Nekem ugyan még nem vót ilyen a Q800A-val Elar.
Frissítést leszedted hozzá amúgy amit multkor belinkőtem?
Amúgy itt olvasom a hozzászólásokat és nem értem egy ilyen faék egyszerűségű eszközbe mint egy SB (ami igazából olyan mint egy nagyranőtt blutuszos hangszóró) mi a fene tud elromolni?
A fent említett Atmos ki/be kapcsolgatás is mi a lehet?
Sztem ott a TV-vel lesz a gond vagy a Bar-al de azt ki kéne tesztelni, hogy melyik a hibás az tuti hogy nem kábel hiba.
35 évem alatt az 1 kezemen tudom csak megszámolni hány ilyen elektronikai kütyüm romlott el olyan kevés volt.
Egy nyomtatóm döglött be meg talán egy olcsó kínai fejhallgatóm ment tönkre idő előtt meg a Q80T TV-m képernyője fekete foltos és pixel hibás lett pár nap használat után.
Szerencsére helyben cserélték a kijelzőjét 2 nap alatt azóta is jó.
Máshol meg azt látom, hogy sorra hibásak az eszközök.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Elar
senior tag
sziasztok
Q800a
Ma használtam délelőtt a Wifin keresztül a Spotifiyt.
Délutánra már nincs wifi kapcsolat se a tv-vel sem a telómmal.
Ezt most miért csinálja?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
veterán
válasz SPQR301 #12225 üzenetére
100k körül (alatta egy kicsivel) van a Samsung A650 és a Q60T.
Utóbbi mellett az szól,hogy 4K HDR képes az hdmi-je,tehát ha közvetlen a soundbarra is dugnál valamit,akkor továbbítja a tv felé a 4K HDR képet.A650 csak 1080p.
Mindegyik 3.1,tehát később akár hátsó hangfalakkal 5.1-et tudsz csinálni.
Összehasonlítás: [link] -
SPQR301
tag
Sziasztok, soundbart szeretnék, de teljesen fogalmatlan vagyok. LG C1-em van, meg egy Xbox Series X. Netflixre meg játékra lenne használva. Hely csak a tv alatti komódon van hangszóroknak. Büdzsé kb 100 ezer forint.
Mire figyeljek? Kerestem valami topik összefoglalót, de nem találtam az első hozzászólásnál. Pár hozzászólásban viszont említve van, hol lehet megtalálni?
-
zolka1982
csendes tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan problémája a soundbarral hogy a Dolby Atmos ki és bekapcsol pár másodpercenként rajta?
Van nekem egy LG SL8Y +SPK8 soundbarom és ha a tévén NANO903 elindítom a Dolby Access tesztelő appot akkor a soundbaron a Dolby Atmos felirat és ARC felirat felváltva megjelenik a hangzás pedig ennek megfelelően változik.
Próbáltam Dolby Atmos hangú demo filmekkel egy pendrivról is de ott se történik semmi.
Próbáltam másik 2.1 es HDMI kábellel de semmi változás.
Előre is köszi a tanácsot, segítséget. -
-
donbig
tag
válasz sxxorp #12219 üzenetére
#11943 Bedobtam 60.000 forintért a Q60-at, és még én is visszakaptam volna a kupon árát, azzal vettem 57-ért. De már nem bánom,hogy a kutya se jelentkezett, az EQ-val elég jól sikerült beállítani, és a(z) (bejáratási) idő is jót tett neki, hála az itt olvasottakért. Elhamarkodottan cselekedtem volna. Mondjuk most éppen 80.000 az EMAG-on, elég nagy a szórás.....
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
sxxorp
őstag
-
válasz Totóka 2021 #12216 üzenetére
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Totóka 2021
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Samsung A 650 et. Első sbm, TV hang feljavítása volt a cél. Teljesen laikus vagyok a témában, nekem nagyon gatyaszaggatónak tűnik. Napközben senki nem volt itthon, be szereltem titokban. Mikor haza értek be töltöttem a World of Tanksot és el kezdtem lövöldözni Lemértem 18m re voltak tőlem kint a nappaliban, rohantak be, hogy mi ez a nagy dübörgés. Pedig alig volt hang 20as on. A csuklómon a Watch Gt 2 Pro 125ös pulzus mutatott a nagy hang orkán hatására. Ha egy ilyen alsó kategóriás SB ezt műveli, el sem tudom képzelni milyen egy komoly rendszer. Lenne egy kérdésem is. Melyik hátsó hangflal kompatibilis az A650 el?
Köszönöm a segítséget előre is. -
-
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
BaLee
addikt
válasz sxxorp #12211 üzenetére
Infláció, ellátási hiány ill. karácsony előtti napokban alapból felfelé mennek az árak mindig. BF-kor amúgy tényleg volt pár valós akció, ha nem is sok de aki soundbart akart venni épp annak az a 10-20% is remek lehetőség volt.
Előző Yamaha YAS-209 Soundbaromat 125-130 körül vettem augusztus végén, most 160-tól kezdődik mindehol pedig elég sok helyen kapni. Brutális drágulás van minden fronton, sajnos nem csak a műszaki cikkeknél.
-
sxxorp
őstag
válasz Gino20 #12199 üzenetére
Srácok mi a fene történt pár hét alatt? BF-kor még nem volt aktív a téma, de olvastam, hogy volt 60k is a Q60T az EMAG-on. Kicsit foghúzva vettem meg 74-ért a PCLand-től utólag. Most látom a javaslatok között, mondom minek linkelsz ilyen drágát, de Árukeresőn is 89k-tól?!
[link]
j.bravo: nem vagy egyedül akinek egy régebbi, akár 2.0 szolgáltatott tisztességes hangot. Közvetlen versenyben vannak stílusok, ahol a régi hi-fim nyer. De azt nem vettem figyelembe, hogy a kapcsolódási lehetőségek miatt az esetenként picivel gyengébb soundbar-on sokkal többször fogok zenét hallgatni mobilról, laptopról, akármiről. Ez egy elég komoly faktor lett, amiért maradt. A TV-t persze kenterbe veri, és az ARC miatt már nemcsak a hifivel összekötött laptopról játszott filmek, hanem a rendes TV-adás és a konzol is remekül szól.[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz Laca19 (a) #12209 üzenetére
A gyenge pontjuk a hangdoboz? Vagy maga az elektronika (erősítő) is?
Valamiért arra gondolok, hogy túl jót akartok nekem de nagy csoda nem kell, a jelenlegi, amúgy nekünk 95%-ban tök oké 2.1 creative-nál kicsivel részletesebb, tisztább hang már főnyeremény.
A TV-é sem olyan rossz mint a régebbi samsungé volt, de a gagyi 16 éves Creative így is lealázza.Komolyan gondoltam kínomban arra is hogy felújítom a 38 éves HS280-akat (sok hibája van de kamaszkoromban imádtam), csak azt elvetettem, mert 1) túl sok helyet foglalnak, 2) a nosztalgiafaktoron és barkácsélményen túl annyi pénzből jobb hangot is lehet akár venni, 3) még mindig meg kéne oldani az SE1025B távirányítását.Lehet hogy elengedem a projektet, vagy úgy teszek ahogy alapvetően nem szeretnék, azaz berendelek valamit, kipróbálom és ha nem tetszik, visszaküldöm/viszem.[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz j.bravo #12194 üzenetére
Azokat a HiFi-ket amiket linkeltél gyorsan felejtsd el...
Ha sztereo hangfalban gondolkodsz, akkor ezekkel érdemes foglalkozni minimum:
Panasonic PMX90. Itt már van optikai csatlakozó, de szinte mint minden mai HiFi-nél vagy éppen aktív hangfalnál, csak PCM támogatása van.Ezt érdemes figyelembe venni.
Magnat Monitor 220
Erre később tudsz kötni aktív mélyet is. Szintén csak PCM jelátvitel támogatott.Vannak egyéb lehetőségek:
Jamo S801PM, Klipsch R-41PM. Ezeknek az előnye, hogy ha PC-hez is akarod használni, akkor van bennük USB DAC, csak csatlakoztatod és működik. Nem kell azon agyalni, hogy jobb lenne-e a hang egy minőségi hangkártyával stb...Hátrányuk ezeknek a kicsi középsugárzó miatt, hogy azért ezek alapból mélyhiányosak, ajánlatos hozzájuk rögtön mélynyomót venni.http://www.diesel.com
-
Elar
senior tag
Samsung Ügyfélszolgálat megoldotta a dolgot.
Táveléréssel frissitették/újraírták a HDMI portokat illetve újraindították a TV-t.
Működik a cucc.Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
j.bravo
addikt
válasz Gino20 #12203 üzenetére
Eljátszottam a gondolattal hogy (ismét) aktív, akár monitornak szánt 2.0 vagy 2.1 szett legyen, de még nem győztem meg magam. A tesztben leírtak alapján az audiopro távjától kb agyf... izé, fényt kapnék (oké, valami tanítható távval talán kiváltható )
A második bekezdést illetően elvi szinten igazad van, fotóscuccot, más hobbimat, vagy az én autómat érintő kérdésekben nyilván nem kérdezem, ahogy ő se az ő hobbijaival kapcsolatban, gyakorlati szinten/a konlrét esetet tekintve viszont ez nem hobbinak minősül, mert ezt teljes mértékig ketten használnánk, sőt ő talán többet.
-
Elar
senior tag
válasz Gino20 #12200 üzenetére
Nem működik a HDMI kapcsolat a TV és a Sb között.
Optikai kábel és wifi ok.ami furcsa, hogy az elején még kiírta a TV-n a forrásoknál, hogy "Soundbar" - most csak "Ismeretlen"
Elkezdek majd rádugdosni ide oda cuccokat, hogy kiszűrjem mi a probléma
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Apukáméknak szeretnék hangprojektort vásárolni.
A TV nem eARC csak ARC csatlakozós, 6-8 évig biztosan nem lesz cserélve.
Apple TV, másik médialejátszó és UPC Box lenne a "rendszer"Q800 - Q900-as rendszert nézegettem, azért gondoltam a Q900-at igazából a +1 HDMI csatlakozó miatt.
Van esetleg más ebben az árkategóriában?
Köszönöm
-
Gino20
őstag
válasz j.bravo #12202 üzenetére
Szerintem az az audio pro esetedben egy nagyon jó választás lehetne. Nem halottam még csak olvastam a márkáról + akár a linkelt tesztet (de lehet valami hasonló lesz majd a hálónkban), viszont gyanús, hogy ennyiért egy jobb kategóriát tud képviselni sztereó esetén, mint akár egy jóval drágább (nem A650/Q60T) SB.
TV-t pl sosem vennék használtan, főleg nem OLED-et, de a hifivel Én kicsit másképpen vagyok (főleg ha egy "komoly kis" gyártóról van szó, mert abszolút az az érzésem ha az tönkre is megy, akkor az jellemzően nem ~2 éven a gari időn belül fog bekövetkezni).Asszony kérdést illetően mondanám, hogy megértelek, de részben mégsem "kisebb" beruházások estén Én nem kérdőjelezem meg, hogy mi a péniszt tud az a hajvasaló ~25-30e Ft-ért, ellenben ha "kisebb" Ft-ot költök "hobbira", akkor ugyan ezt el is várom / meg is kapom (persze, persze ez legalább 2x-es összeg csak hirtelen ez jutott eszembe, de biztosan akadna itt/ott/mindenhol más hasonló példa is )
Amúgy ha BP vagy környékbeli lakos vagy és van rá ingerenciád, akkor a helyedben val elmennék a T14 tulajhoz és meghallgatnám személyesen, de SB-t illetően is lehet szánnék rá egy kis plusz időt és meghallgatnám legalább egy pl MM-ben (ahol az óriási térben sehol nem fogja azt hozni, mint otthoni körülmények között, de kiindulásnak ez sem rossz) vagy több időt rászánva elmennék egy pl extreme audio-ba (ha van a környéken) és meghallgatnék egy esetedben legolcsóbb SB-t (ez talán valamilyen ~100e Ft környéki JBL lesz az EA-ban), ezzel is talán közelebb kerülve a "megoldáshoz" -
j.bravo
addikt
válasz Gino20 #12199 üzenetére
köszi, kevésbé fáradtan/későn majd megnézem rendesebben is.
Első blikkre annyi hogy tudom hogy a hifire/monitor cuccokra általában vigyázni szoktak, de azért csak jó lenne némi gari (asszony sanszosan ragaszkodik hozzá).
A mikro tornyoknál, remek észrevétel, a bemeneteket nem néztem, csak belinkeltem pár elsőre szimpatikusat, valamiért feltételeztem hogy legalább egy AUX bemenet van. Ha az RCA, az is tök oké, nem kell hogy jack legyen. Van választék, egyet csak találnék amin van egy kábeles aux meg egy BT...Ja, azt elfelejtettem, hogy a szolgáltatónk a remek T, azaz a STB nem kiváltható; a tévé távját napi szinten jelenleg gyakorlatilag csak a ki-be kapcsoláshoz használjuk (az okos funkciók meg appok kihasználása még várat magára, pár alkalom jutyúbozás volt csak eddig), azaz ha - napi szinten - a STB táv mellé a második táv nem a tévéé, hanem a hangrendszeré, az nem jelent gondot.
[ Szerkesztve ]
-
olahdave
tag
Sziasztok,
egy TCL TS8132 vásárlásán gondolkodom, ami érdekelne higy ez is olyan lassan indul el, mint a 9030-as Ray-Danz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asszociációs játék. :)
- DIGI kábel TV
- Apple notebookok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Bestbuy játékok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest