Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz Spirit #12290 üzenetére

A felsoroltak közül a YSP-2700 szerintem egy magasabb liga [av-online] . Ezek közül Én ezt választanám. Ehhez már van az házimozikra jellemző bemérő mikrofon is. Az említett Samu Q800/900-at Én csak akkor választanám ha 5.1-et akarnék SB-vel, mert ezek kiegészítőek swa-9100s vagy swa-9500s szatellit hangfalakkal.

Szerk.: az az igazság, hogy most kegyetlenül fent vannak az árak, így Én kicsit várnék a vásárlással

[ Szerkesztve ]

• D-LAN|FuRioN

aktív tag

Nem tudom, hogy mennyire számít felső kategóriásnak, ez inkább közép talán. Nemrég szereztem be egy Harman Kardon Citation MultiBeam 700 soundbart. Kb hasonló méretű szobában van elhelyezve. Szintén nappali, konyha, étkező egybe tér 37nm. Egyébként is szerettem volna pár sort írni róla, mert nem túl sokat olvasni erről a típusról. Vásárlás előtt az AV-Online tesztjét olvastam róla. Illetve tessék helyén kezelni a véleményem, mert nem volt lehetőségem meghallgatni sok más soundbart életem során. JBL 5.1 -et hallgattam talán a MediaMarkt-ban, illetve sztereo Denon szetthez tudom igazán hasonlítani meg egy Logitech Z906+Audigy RX kombóhoz. Dobok fel pár képet is róla.

Egyelőre csak pozitívat tudok nyilatkozni róla, engem megnyert. Olyat kerestem amivel élvezhetően lehet zenét is hallgatni, nem kimondottan mozi volt az elsődleges cél. Illetve szoktunk sima tv-t is nézni. Zenénél kimondottan kellemesen szól, nyilván egy high-end sztereo szetthez azért kár hasonlítani, de teljesen hallgatható és élvezetes amin azért meglepődtem. Nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz, pop,rock, komolyzene amit próbáltam. Mélyet tekintve is meglepett, hogy tényleg a HK mennyit kihozott ebből a kis bar-ból, ettől függetlenül az igazán mély tartományokhoz azért kell majd a SUB. Fontos, hogy nem szabad bezárni az oldalsó hangszórók miatt, mivel nekünk ilyen "falfülke" van ami 135 széles és 30cm mély így kipróbáltam hátratolt állapotban is. Nem szól rosszul akkor sem, de nem tud érvényesülni a két oldalsó hangszóró, így a "virtual surround" sem hallható. Egyéb esetben normálisan meglepő, hogy tényleg sok esetben körülvesz a hang, teljesen marketingnek tartottam, de valamit tényleg alkottak. Nem helyettesíti a hátsókat, de teljesen élvezhető. A párbeszédek szerencsére tökéletesen érthetőek tiszták és nincs ilyen műanyagos dobozhang semikor. Amit a tesztben írnak szakadozást én nem tapasztaltam, használtam airplay-en több eszközről, egy dolgot vettem észre, hogy streamelve rá van kb 2 másodperc amíg összeáll és megszólal, de utána késleltetés nélkül működik tökéletesen, egyszer sem dobta le egyik itthoni eszközt sem. Anyaghasználat és a dizájn szerintem fenomenális, nem igazán szeretem a fémes műanyagos cuccokat, ez a szövet borítás érezhetően minőségi és kvázi a nappali dísze. Kijelző jól látható teljes napfényben is és rosszabb helyre tényleg nem rakhatták volna... :DDD Kalibráláskor használtam és kb ennyi. :D Szemből kellett volna valami jelzés, de ott csak a hangerő csökkentést/növelést jelzi egy leddel. Illetve TV-vel HDMI-ARC -on kötöttem össze és nekem a tv bekapcsolásakor gondolkodás nélkül csak a soundbar szól, egyszer sem kellett kapcsolgatnom mint a tesztben amit írtak. Szóval valószínű tényleg sw-es próblémák voltak. Ami még plusz nekem, hogy nem kellett egybe kiadnom sok pénzt, hanem apránként össze tudom rakni a rendszert és már magában is teljesen élvezhető surround és sub nélkül is.

\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'

• Methox91

junior tag

sonyt probáld ki személyesen mielőtt megveszed mert borzalmasak szerintem. Samsung q800 ( vagy q900 de az dragabb esetleg lg sn10y ) sokkal jobbak az altalad kinezetteknel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés