Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

válasz F34R #65257 üzenetére

Szerintem nagyon jó lett. Animáció minősége talán nem a legjobb a harcjeleneteket kivéve - azok nagyon egyediek és faszán vannak megcsinálva. Amúgy meg nagyon gyakori hogy nincsenek meganimálva dolgok ami kicsit zavaró volt, mintha szájmozgásos festményt néztem volna sokszor. De maga a látványvilág és a stílus el lett találva :R

A története habár kissé klisés, meglepett azért egy párszor. CDPR nagyon jó abban, hogy megfacsargassák az ember szívét, hasonlóan a játékhoz furcsa lyukat hagyott maga után bennem a sorozat.

En dubbal néztem meg így elsőre, mert a látványvilágra akartam koncentrálni nem a szövegolvasásra, de hagy némi kivetnivalót maga után. Ami néha zavart hogy Zach Aguilar játssza Davidet, ami furcsa volt a Genshin miatt :DDD A halászás közbeni nyögdécselést pl visszahallottam egy párszor :)) De szerintem ő volt az egyik legjobb a szinkronszínészek közül. JP-ben még újranézem a teljesség kedvéért.

HOTD E04: kifejezetten bejött ez az udvaron belüli konfliktusra fókuszálás, de szerintem a szexuális része kellemetlenül sokáig volt húzva.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés