Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem nagyon jó lett. Animáció minősége talán nem a legjobb a harcjeleneteket kivéve - azok nagyon egyediek és faszán vannak megcsinálva. Amúgy meg nagyon gyakori hogy nincsenek meganimálva dolgok ami kicsit zavaró volt, mintha szájmozgásos festményt néztem volna sokszor. De maga a látványvilág és a stílus el lett találva

A története habár kissé klisés, meglepett azért egy párszor. CDPR nagyon jó abban, hogy megfacsargassák az ember szívét, hasonlóan a játékhoz furcsa lyukat hagyott maga után bennem a sorozat.
En dubbal néztem meg így elsőre, mert a látványvilágra akartam koncentrálni nem a szövegolvasásra, de hagy némi kivetnivalót maga után. Ami néha zavart hogy Zach Aguilar játssza Davidet, ami furcsa volt a Genshin miatt
A halászás közbeni nyögdécselést pl visszahallottam egy párszor
De szerintem ő volt az egyik legjobb a szinkronszínészek közül. JP-ben még újranézem a teljesség kedvéért.HOTD E04: kifejezetten bejött ez az udvaron belüli konfliktusra fókuszálás, de szerintem a szexuális része kellemetlenül sokáig volt húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A halászás közbeni nyögdécselést pl visszahallottam egy párszor
De szerintem ő volt az egyik legjobb a szinkronszínészek közül. JP-ben még újranézem a teljesség kedvéért.
Janaboy