Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz FoxiestFox #23689 üzenetére
Amióta elolvastam a könyveket, azóta nem köt le.Gyorsan lezavartam volna két évadban a sztorit, ebből rétestészta lesz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
félisten
-
gerii
addikt
Legalább van egy minőségibb vámpíros sorozat. Del Toronak nagyon tetszett az a Penge 2 változat.
Ma jöttem rá, hogy a patkányirtó színészre Elon Musk hasonlít csöppet -
Enton
addikt
Bőven van mit kitalálni hozzá, főleg ha megint csak 8 rész lesz a 2. évad is.Miért??? Nem elég hogy mindenki megtért és az emberellenes szöszibotnál ott a kulcs a robik megszemélyesítésére? "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Humans évadzáró.
Most hogy jön a 2. évad is majd, így egész tűrhető befejezést kapott az első évad, de azért valami komolyabb cliffhangerre számítottam.
Live-Die-Respawn
-
Apollyon
Korrektor
Jah amilyen jól indult az első rész, úgy elfogyott a többire... Én azért végignézem.
(#23682) gyuromoj: És tényleg, a sleepy hollow, elkaszáltam anélkül hogy tudatában lettem volna! Valahol az 1x06 részt néztem még meg, utána meg teljesen elfeledkeztem a sorozatról.
Meg most néztem csak utána, látom hogy a Helixből van második évad Valahogy elkerülte a figyelmem, pedig az első bejött. Azt is látom elkaszálták. Érdemes megnézni, vagy totális baromság lett?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
félisten
-
mayday00
őstag
The Strain 3 .évad berendelve.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
spammer
veterán
válasz Ace owner #23685 üzenetére
Azért nem folytatják, mert nem volt elég nézett. És azért a remake, mert az amcsik jobban kedvelik a hazait. Elvileg ősszel kezdenek neki, szóval még odébb lesz a premier (talán jövő ősszel, de ez csak tipp.). Amúgy HBO+Fincher, úgyhogy én várom a remake-et.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ace owner
addikt
Utopia remake-ről nem hallottam igazán az utóbbi időben. Valaki tud valamit, készül egyáltalán? Miért nem folytatják inkább?
Galaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
És tudom hogy egyedül vagyok vele, de Rowena a valóságban gyönyörű.
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
-A Sleepy Hollow vissza fog térni az 1. évados formulájához – inkább a fun lesz a középpontban, mint a komorra sikerült mitológia, és kevésbé lesz fantasztikumba hajló a végeredmény.
-A Sleepy Hollow – Bones-crossoverről kiderült, hogy a két főszereplő duó lesz a középpontban: Brennan-ék egy nyomozás közben találkoznak Ichabod-ékkal. De a leírás alapján úgy tűnik, hogy ez 2 rész lesz, mintsem dupla. De majd kiderül.
sorozatjunkie
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jobb mint a sorozat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na a legutóbbi The Last Ship most nyugis volt, de nem is baj, kell ilyen rész is.
Live-Die-Respawn
-
Louro
őstag
válasz FoxiestFox #23674 üzenetére
Nekem listán. Pont ma, munkábamenet értem utol magam a Mr. Robot-tal. A 6. rész nem volt akkor extázis nekem, de összeségében kellemesen nyomasztó sorozat.
Azért egyre több a konspirációs sorozat. Kicsit azt érzem, hogy a szegénység piszkálva van, hogy lázadjon, de ezt a sorozatokon kidühöngi. Gazdag réteg nem tv-zik, hanem 30000-es vacsorát eszik a többi igazgatóval.
Mess with the best / Die like the rest
-
gyuromoj
veterán
Hivatalosan is bejelentették a Prison Break felélesztését (bővebben itt írtunk róla), egy 10 részes event sorozat fog érkezni 2016-ban, a 24: Live Another Day-hez hasonlóan lezárt sztori Dominic Purcell és Wentworth Miller főszereplésével. Ez a sorozat figyelmen kívül fogja hagyni a lezáró tévéfilm eseményeit (vagy szolgál egy hihető magyarázattal), és pár évvel a szezonzáró után játszódik majd. A tesók mellett pár ikonikus karakter is vissza fog térni.
A Brooklyn Nine-Nine-ban megtalálták a nagy kérdőjelre a választ, kiderült, ki lép ki a liftből. Hogy ki lesz az új főnök… (Ritkán ér ekkora csalódás, whatever.) Az egy részes vendégszerepet nyerő színészről itt egy kép, a fájlnév pedig a nevét is elárulja.
forrás: sorozatjunkie
-
rétisün
veterán
válasz FoxiestFox #23674 üzenetére
megvárom, míg meglesz az egész évad, akkor akarom majd megnézni.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
Extant 2/6-7 duplarész.
Durván beindultak az események, de továbbra is olyan hullámvasútszerű a sorozat, olykor gagyi, olykor vannak pillanatai.. és menet közben megkedveltem Halle Berry-t, amit nem hittem volna az elején.Én a hibrideknek szorítok amúgy, vesszen az emberiség. Nézi ezt még valaki rajtam kívül?
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz cyberkind #23668 üzenetére
Ez a legjobb, imádok péntek éjjel pesten kocsikázni miközben ez szól. :3
BTW ha már 80's flash létezik egy oldal, poolside.fm ahol ilyen 80as évek beütésű meg eleve akkori zenék mennek ilyen régi videókkal. Hatalmas
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Brooklyn 99 S01
Kellett egy kis idő hogy megkedveljem a szereplőket, de az évad közepétől nagyon megtetszett, viszont annyira fényeztétek hogy kicsit jobbra számítottam. Ritka a sírva röhögős poén, de ettől függetlenül reggeli mellé vagy csak úgy napi 1-2 részt megnézni bőven jó. Komoly dara nem lesz belőle viszont.
Miami Vice S01
Hatalmas 80s flashback, imádom a hangulatot, a szereplőket, a történetek egyszerűségét és meglepő hogy mennyire minőségi mai szemmel is. Elég ritka az olyan jelenet ami "gagyinak" számít manapság. Egyedül a képminőséget sajnálom. Ez HD-ban világi lenne, imádom a 80-as évek Miami hangulatát. Alig várom hogy megjelenjen a fehér Testarossa, az az autó az élet. Ha választanom kéne egy korszakot akkor az a 80-as évek lenne, nem kérdés hol
Galaxy Fold 4
-
zoli03
őstag
Mr. Robot
Ugye nagyban megy itt a társalgás arról, hogy most akkor Mr. Robot létezik-e, vagy nem. Nem tudom már pontosan melyik epizódban, de az egyik jelentben a tengerparton ültek a korláton,
és Mr. Robot lelökte Elliotot, és ha jól emlékszem, kórházba is került. Ha nem létezik Mr. Robot, akkor most Elliot magától esett le, vagy mi történt? -
törölt tag
Mr Robot 1x07
tetős jelenet az miért kellett? -
kispx
addikt
Sziasztok,
A Dark Matter sorozat 7. és 8. részéhez lesz valamikor magyar felirat? Sehol sem találok hozzá. -
gyuromoj
veterán
Flash S02 casting:
Keiynan Lonsdale csatlakozott a The Flash szereplőgárdájához mint Wally West.
Lonsdale mint Wally West-ként majd valamikor késő télen fog csatlakozni a sorozathoz mint új állandó szereplő.Wally West Iris West unokaöccse a képregényben valamint ő az első Kid Flash és a későbbiekben a 3. Flash miután Barry feláldozza magát, hogy megmenthesse a multiverzumot.
A The Flash 2. évada október 6.-án kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Prison Break-folytatás 10 részre hivatalosan is berendelve.
sorozatjunkie fbPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Juubei
csendes tag
Üdv
A Helix nevű sorozatról tudna vki mondani pár szót érdemes elkezdeni vagy van olyan amit jobban ajánlotok megnézésre?
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
Ragnar95
félisten
-
GICA666
tag
Sziasztok.Nem tudjátok véletlenül,hogy a Breaking.Bad. (totál szívás)c.sorozatnak lesz-e folytatása?
-
Ragnar95
félisten
válasz tomiii. #23645 üzenetére
Ne aggódj, az aktuális részig nem esik a színvonal, sőt
Van 2 rész, ami nem annyira pörgős (S02E03 és E08), mert ezek inkább az érzelmi oldalra fókuszálnak, de ezek is teljesen jó részek és fontos részét képezik a sztorinak, ezeken kívül viszont csak egyre izgalmasabb az történet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tomiii.
aktív tag
Csendben olvasgatom a topikot, a heti rendszeres anyaghoz kerestem kis darálásra való sorozatot, sose érdekelt a katonaság, tengerészet vagy a hajózás ezért a The Last Ship-be nem akartam belekezdeni, de annyiszor szóba kerül, hogy meglestem, hát... Nagyon bejött Egy felüdülés a már megszokott sorozatok mellett, úgy kell visszafognom magam, hogy még 1-2 napig tudja adagolni az új részeket(s02e02-nél tartok).
Lehet csak azért ilyen, mert mások a helyszínek, de ez pont ad annyi változatosságot, hogy érdeklődve figyeljem, más sorozatokat nézegetni szoktam, hogy mennyi van még hátra, itt még nem fordult elő. Kíváncsi vagyok, hogy meddig tartja nálam ezt a szintet.
Szóval csak ajánlani tudom.
-
sayCet
aktív tag
#WHOISMRROBOT
#Nem spoilerhttp://www.whoismrrobot.com
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
cyberkind
félisten
válasz ígyvanferi #23636 üzenetére
Nekem nem jön be, én speciel Sheen miatt kezdtem el nézni, és évadról évadra jobb lett.
Az viszont tény hogy ezt a kénszer szakítást egész jól élte meg a sorozat.[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
-
rétisün
veterán
válasz cyberkind #23632 üzenetére
sztem nem rosszabbak, én végignéztem az összes évadát szenvedés nélkül. ha ez számít, charlie sheen sorozata (anger manegement) sztem gyengébb, mint a nélküle forgatott két pasi évadok..
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
cyberkind
félisten
-
mayday00
őstag
Az utolsó szög a Hannibal koporsójában? Hugh Dancy leszerződött egy készülő új sorozathoz, a Hulu-s The Way-hez.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz #54715584 #23623 üzenetére
A kávézós részre megmondom őszintén, nem emlékszem már.
Amúgy szerintem direkt húzzák a nézők idegeit a készítők,h véletlenül se lehessen biztosan tudni a választ,h most képzelt vagy létező ember-e Mr. Robot.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Persze, az eddigi görénységei után nem egyszerű megbízni benne, de hát a szükség nagy úr. Karantén már nem kell, hiszen a hajón nem tud kit megfertőzni, de felügyelet mellett kéne dolgoznia valóban, az tuti.
Iscariah: Mr. Robot:Valóban nehéz eldönteni,h most Mr. Robot létezik-e vagy sem és nem igazán segítenek benne a készítők egyelőre. [ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
félisten
-
Louro
őstag
válasz Ragnar95 #23619 üzenetére
Oké, penge, mert immúniussá tette magát, meg állítólag ő is segíthetne az oltóanyagban, de nem kicsit alájuk tett. Vagy úgy, mint az orosz hajón. Be kell zárni és dolgozzon "karanténban". Mr. Robot-ban van 2 részes elmaradásom. Remélem a héten behozom, mert annyi Spoiler felirat van, hogy hamar átgörgetem a topikot The 100 is jöhetne már. Bár még a Dark Matter bakancslistán van, de ott 3 felirat van eddig
Mess with the best / Die like the rest
-
Ragnar95
félisten
Na igen, innentől nehéz lesz megnyerniük az embereket. Bár ugye ott van ígyis csomó ember, akiken már segítettek és hisznek bennük, de akkor sem lesz egyszerű.
Szerintem még hasznát tudják venni a másik doktornak is, lehet,h pont ő tud segíteni az oltóanyag levegőben való terjesztésében.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Louro
őstag
válasz Ragnar95 #23604 üzenetére
Last Ship: Végig nem lehetett tartani ezt a rohamot.
De a tengeralattjáró szemétkedése szép húzás. Van ott ötlet bőven és elég veszélyesek. Érdekes lesz a negatív marketingből kijönniük. Hiába az elnök, ha a csapból is az folyik, hogy vírust terjesztenek. A kis köcsögöt, aki a vírust elterjesztette, simán kiraknám egy lakatlan szigeten. Lehet, hogy immúnis, de sok kakit kavart eddig is. Ld. oroszok és most írek. Mess with the best / Die like the rest
-
Apollyon
Korrektor
válasz Ragnar95 #23611 üzenetére
Mr. Robot 1x06
A csaj halálát azért nem értettem, mert olvastam itt valami hsz-t, és kissé megzavart, így arra gondoltam lehet azt is haluzta, mármint a bűnözőket.
A lépcsőházas jelenetnél nekem még az volt furcsa, hogy a Miszter abszolút mindennel tisztában volt, mintha ő is élőben követné az eseményeket, és mintha belelátna Eliott fejébe. Túl sok mindent és részletesen tudott az egész balhéról.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gyuromoj
veterán
HIVATALOS: CASPER CRUMP lesz VANDAL SAVAGE a DC's Legends of Tomorrow-ban, aki Hawkman karakteréhez hasonlóan az Arrow/ The Flash crossover epizódokban fog debütálni
-
gerii
addikt
A House of cards mindenkit bemocskol - interjú
-
törölt tag
The Whispers 1x09
Nem volt ez rossz, a sablonok ellenére, elég jó kis rész lett. A sztorival is haladtunk. Csak sejtem miről fog szólni még a maradék 4 rész. Remélem nem lesz nagyon rétestészta belőle.
-
gyuromoj
veterán
-
nikilauda
senior tag
A 12 majomról mi a véleményetek? Érdemes elkezdeni?
-
Ragnar95
félisten
válasz Apollyon #23610 üzenetére
Ott lehetett a lépcsőházban, hiszen be tudott sétálni oda, mintha ott lakna, azt nem figyelték Elliot fogvatartói.
Ők nyírták ki, azzal csak arra utaltak szerintem,h ott volt végig a csomagtartóban a csaj és rég kinyírták.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Apollyon
Korrektor
Mr. Robot 1x06
Valaki magyarázza el pls, mert lehet nem értem.
Szóval most találkoztunk Mr. Robot-tal újfent, a lépcsőházban, aki egyébként nem is kerülhetett oda, csak úgy, hogy ha bejön az elméletünk hogy csak hallucináció.
Aztán amikor kinyírták a csajt, azt nem értettem teljesen. Azt mondta a sittes gyerek, hogy "Egész idő alatt veled volt". Tehát akkor ők nyírták ki, vagy ezeket a drogos baromarcúakat is haluzta Elliott?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Ragnar95
félisten
Nekem sem szimpatikus, de úgy tűnik,
nem az igazi énjét láttuk eddig (remélhetőleg) és mostmár azt az énjét fogja adni, akit a rész végén megismertünk. Persze az előzmények után nehéz bízni benne, de meglátjuk. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cattus
addikt
Nyári dara: Futurama 5. évadig
Ez a sorozat egyszerűen zseniális. Nagyon sajnálom, hogy eddig halogattam a darálásával, már évekkel ezelőtt szembejött velem, de mindig tologattam. Most kezdtem a hatodik évadot, azért így HD-ban széles képaránnyal máris jobb.
Do the thing!
-
Melorin
addikt
Durván 1 hónap alatt megnéztem a Homeland összes évadjád. Nagyon tetszett.
Szerintem elsők között van a film egy képzeletbeli listán, ahol a fuck szó kimondását számolják -
Ragnar95
félisten
The Last Ship S02E08
Nem volt olyan pörgős, mint az utóbbi pár rész, inkább az érzelmi vonalra ment rá, az évad 3. részéhez volt nagyon hasonló hangulatilag. Korrektül oldották meg újra a dolgot, nem volt túl csöpögős, de hihetőnek tűnt.
True Detective S02E07
Még mindig nem igazán lehet tudni, mi a franc lesz a lezárás, megint berakták egy elég abszurd akciójelenetet, a rész eleje kicsit zavaros is volt, kíváncsi leszek az évadzáróra.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Star Wars The Clone Wars S01
Jó kis sorozat ez, esti kikapcsolódásnak tökéletes, nagyon jókat lehet rajta röhögni. Persze a történeten látszik csomószor,h CN sorozat és elsősorban nem feltétlen felnőtteknek készült, de ettől még teljesen élvezhető. Néha azt érzem,h az epizódokon belüli sztorit kicsit hamar kell lezárniuk, mert csak 22perc egy epizód, illetve időnként furcsa,h az epizód elején az összefoglalóba raknak fontos eseményeket is, amik nem voltak benne az előző részekben, viszont szükségesek az adott rész felvezetéséhez, de elég gyorsan lezavarják, hiszen az egész összefoglaló nincs 1 perc sem. Ettől függetlenül jók általában az epizódokon belüli részek is, illetve van főszál is.
A hangok zseniálisak, animációs filmeknél/sorozatoknál sokszor javít a magyar szinkron az élvezhetőségen, de itt ezt nem hiszem,h lehetne fokozni, tényleg tökéletes az összes angol "szinkron" hang.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vladi
nagyúr
válasz Apollyon #23515 üzenetére
ez azért kicsit sablonos. Szerintem meg csavarni kéne egyet a történeten. : Mr. Robot létezik, de a begőzölt agyú Eliot úgy éli meg, hogy halucináció. Erre ráállnak, végre leleplezi és rájön, hogy valójában létező személy. Sokkal eredetibb. A 6. rész meg nagyon durva. Rég láttam ennyire igzalmas és eredeti filmet.
(#23541) Ragnar95:
Az a jó, sablonos sorozatot láttunk eleget, nyálasat is. Ez a jelenlegi rendszer alvilága. nem lehet rózsaszín...
(#23570) Yayoh:
Nézz meg még 3 részt. Vagy végleg hagyod, vagy megnézed az egészet. Egyszerre.
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hardcore café
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok