- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu] #22341 üzenetére
ja, emlekszem egyszeri kiadas volt a Coward (mint Yellow Belly varians), aztan csak foztek ujbol meg ujbol
. viszont ugy emlekszem valahol irtak, hogy a collabokat megnehezitette, es ezert tunt el az egesz szeria. kar erte, tenyleg az UK es a skandinav vonal legjobb jegyeit egyesitette.
BA rain shadowbol valamelyik probaltam valamikor tavaly, tenyleg szinten jo volt. koszi a tippet.
Omnipollonal lattam, hogy elkezdtek iden mozgolodni. reszben ott az uj, sokkal masszivabb alap amit az Andromeda / Scelerique es a Dugges 15 hasznalt, reszben kezd latszani az eredmenye, hogy par eve mar kiserleteznek. Noa variansoknal eddig is volt par kifejezetten jol sikerult hordozas, de alapvetoen ilyen egyszeri, nagyon limitalt batchekrol beszelunk. egyebkent muszaj lesz, az araikat emelik, ugyanakkor Göteborgban bezart a kocsmajuk most osszel.
Mead scientistnel tenyleg nem voltam egyertelmu, alapvetoen oket inkabb en sourhoz sorolom, a minosegi gyumolcsos mead vonalhoz sok kozuk nincs. Attic tippet koszi, roluk meg nem hallottam, ahogy nezem ott van viszont a fozdejuk a szinten göteborgi O/O mellett.
Superstition tenyleg draga es nehezen beszerezheto. amit probaltam az persze jo volt, de azert az inkabb arrol szolt, hogy talaltam csapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest