Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz [CsuCsu] #22341 üzenetére

ja, emlekszem egyszeri kiadas volt a Coward (mint Yellow Belly varians), aztan csak foztek ujbol meg ujbol :). viszont ugy emlekszem valahol irtak, hogy a collabokat megnehezitette, es ezert tunt el az egesz szeria. kar erte, tenyleg az UK es a skandinav vonal legjobb jegyeit egyesitette.

BA rain shadowbol valamelyik probaltam valamikor tavaly, tenyleg szinten jo volt. koszi a tippet.

Omnipollonal lattam, hogy elkezdtek iden mozgolodni. reszben ott az uj, sokkal masszivabb alap amit az Andromeda / Scelerique es a Dugges 15 hasznalt, reszben kezd latszani az eredmenye, hogy par eve mar kiserleteznek. Noa variansoknal eddig is volt par kifejezetten jol sikerult hordozas, de alapvetoen ilyen egyszeri, nagyon limitalt batchekrol beszelunk. egyebkent muszaj lesz, az araikat emelik, ugyanakkor Göteborgban bezart a kocsmajuk most osszel.

Mead scientistnel tenyleg nem voltam egyertelmu, alapvetoen oket inkabb en sourhoz sorolom, a minosegi gyumolcsos mead vonalhoz sok kozuk nincs. Attic tippet koszi, roluk meg nem hallottam, ahogy nezem ott van viszont a fozdejuk a szinten göteborgi O/O mellett.

Superstition tenyleg draga es nehezen beszerezheto. amit probaltam az persze jo volt, de azert az inkabb arrol szolt, hogy talaltam csapon.

Új hozzászólás Aktív témák