Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz looser #15782 üzenetére

Ezért is jöttem ide, meg általában érdeklődöm körbe adott témát, főleg amiben nincs tapasztalatom se, mert az interneten rengeteg az olyan elem ami szakmainak tűnhet, de valójában csak hangos egoista szubjektív álsznoboskodás. Most ezt nem Winklerre értettem, hanem magára a jelenségre, hogy XY celeb vagy ember hirtelen mindenhez is érteni fog és van aki nagyon hitelesen tudja előadni a hülyeséget, amit könnyű bekajálni. De mikor több helyen is egyöntetű vélemény van külön emberektől is és az ellenzék sem áll hozzá másképp, arra már azért lehet adni (de ez sem minden témában igaz, van ahol sok a hülye), persze nehéz ízlés témában objektívnek lenni.

Az Argus sört mindenhol dicsérik ár/érték arányában, bár van közte kukoricás is ha jól olvastam, így válogatni kell. Azt viszont szokta ő is venni, így ezért ezt nem vennék.
    Ezért is nehéz neki sört venni, mert aki megveszi az Argust utána meg képes Kőbányait/Arany fácánt is inni akár ha épp az van, hát annak tényleg nehéz sört keresni úgy, hogy az tényleg tetsszen is neki.
    Kulturált sörfogyasztóról van szó egyébként, csak túl kicsik az igényei vagy nem ismeri még a jót igazán. Aztán persze nem garancia rá, hogy ha megmutatom neki, hogy utána érdekelni fogja, de próbának, ajándéknak stb. annak jó.
    Felírom a márkákat aztán majd válogatok össze pár darabot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés