Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9531) Atikusz


Atikusz
senior tag

Sziasztok!

Adott egy Sony Vaio Fit 13 (Model: SVF13N2M2ES). A napokban újratelepítettem rá a Windows 8.1-et, a hivatalos Microsoft programmal letöltött képfájllal, mert a Sony Vaio Care-ben a helyreállítási adathordozó létrehozása nem sikerült, 36%-nál hibaüzenettel leállt.

Az előbb említett módon, tehát a hivatalos MS képfájlt letöltve sikerült feltelepíteni, be is aktiválta magát, viszont mivel ez Sony alkalmazásoktól mentes verziót telepítettem fel, az akkumulátor töltésének a beállításánál gondba ütköztem. A korábbi windows-on volt feltelepítve a Sony Vaio Control Center, ahol az akkumulátor töltését lehetett állítani (50% vagy 80%-ra). Most az új windows-zal az akksit csak 50%-ig engedi tölteni, utána a töltés leáll. Letöltöttem a Control Center-t, de abban már nincs az akkumulátor töltöttségi szint beállítási lehetőség, én nem tudom, hogy mit kéne letölteni ehhez, hogy legalább 80%-ig töltse az akksit, de ez így nem jó. A modell számot beütve nem találja meg a terméket, egy ugyanolyan típus más modellszám driver-eit töltöttem le hozzá, de egyikkel sem jártam sikerrel, a touchpad driver-t sem találtam meg.

Mi lehet a megoldás? Tavaly nyári vásárlás, Sony szervizben esetleg tudnak valamit ezzel a problémával kezdeni garanciában? Vagy valaki tud erre valami tanácsot adni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.