-
LOGOUT.hu
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
GyureX #14045 üzenetére
Addig túrtam a netet, amíg meglett. Felraktam a gépre, és úgy tűnik működik.
Ha kell valakinek itt a link, felraktam drive-ba.
Leírás egyébként írja, de a használata úgy működik, hogy alkalmazások listájából elindítod az app-ot, ott a tárcsával beállítasz a egy minimum záridőt (én 1/125-re állítottam), majd menü gombbal kilépsz.
1/125 alá nem ment, ha volt több fény, rövidebb záridőt mutatott, autoiso-t is állítgatta rendesen..
Viszont amikor kevés volt a fény, és nem tudta tovább emelni az iso-t, nem jelezte, hogy mennyi -ev-ben vagyok, az ev tárcsa tekerésével nem módosult a kép. Ha tudta az iso-t hozzáigazítani, akkor mutatta rendesen, tárcsa hatással volt a képre.Kikapcsolással törlődik a beállítás, utána ismét be kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest