-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz newmoonlight #60607 üzenetére
Szia. Ha még nem javult meg, akkor érdemes szervizhez fordulni. 1 éves tévét ne fabrikált, hiszen garanciális. Nekem 2 éve volt egy 55x Sonym ami kikapcsolás után a Tiedhez hasonlóan pattogott. Volt más apró hibája is, de a pattogás miatt kaptam csereutalványt. Többször felriadtam rá álomból, idegesítő volt. Üdv.
-
PrinceHerceg
őstag
Hálóban aludni kell nem? Szervízben meg kb ilyen hibaleírással szimplán kiröhögnének, szóval kár a gőzért!
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz newmoonlight #60610 üzenetére
Már a kezdetektől fogva csinálja vagy egy speciális időponthoz köthető, pl amikor felkerült a falra?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Celtis
veterán
válasz newmoonlight #60610 üzenetére
Szétszedni, összerakni, csavarokat lazítani és újrahúzni.
-
Vhiktor
veterán
Én arra tippelnék, hogy a hőingadozás miatt van.
Ha a hangszóróból jön a hang az más.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Celtis
veterán
válasz newmoonlight #57876 üzenetére
Persze.
-
sting2
addikt
válasz newmoonlight #55377 üzenetére
Júj, az milyen fincsi kis kijelző volt.
A 42X2000 nagyon akciósan volt 750K, a Metal Gear 4 olyan jól nézett ki rajta, hogy olyan haverom is nyomta vele nálam, akinek szintén megvolt, szintén király tévén - Pana 50PV500 de valahogy az X2000 csinált vele egy plusz csodát..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Deck
titán
Az igen.. De a garinak annyi ilyenkor
Akinek XH90 van megvan elégedve vele? Vélemények, tapasztalatok? Előre is köszönöm annak aki ír pár sort
(rtings, stb teszteket látom de valós használati vélemények érdekelnek)PS5
-
vlevi
nagyúr
Én festéxóróval nem biztos, hogy nekimennék, de egy karbon csíkot azt tennék rá.
De csak akkor, ha fényes a szürke keret, és becsillog TV, vagy film nézése közben. -
Joshi
titán
válasz newmoonlight #51683 üzenetére
Nekem az első LCD tévém egy LG akármi volt 2008-2009 környékén amit akkor 150k-ért vettem. Szörnyű technika volt. Aztán 2009-ben váltotta egy plazma. Na az már azért használhatóbb volt.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz newmoonlight #51683 üzenetére
Nem semmi
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz newmoonlight #51681 üzenetére
Kösz !
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz newmoonlight #51672 üzenetére
Erre gondolsz ?
[link] -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz newmoonlight #51669 üzenetére
Nembaj ! Jószándékkal teszem !
-
junior11
veterán
válasz newmoonlight #51676 üzenetére
14 éves, az igen. A mai technika megbízhatósága mellett örülök, ha a felét kibírják, de ugye, majd kiderül...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Joshi
titán
Pedig leggyakrabban az ár szabja meg hogy milyen minőséget vásárolsz. Persze vannak átverések, de nagy általánosságban ez így működik.
-
junior11
veterán
Na és üzemel még az a tévé? 🤔 🙂
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Joshi
titán
válasz newmoonlight #51666 üzenetére
Az ár mindent elmond, meg ugye a minőségi tévéknél a képernyő méret minimum valahol 50-55"-nál kezdődik. Faternak ilyen tévét vettünk (40wd650), de aztán megörökölte az én tévémet így eladtuk. A lényeg, hogy ez egy nagyon belépős tévé, nem kell tőle csodákat várni.
[ Szerkesztve ]
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz newmoonlight #51666 üzenetére
"Az árukeresős véleményeket olvasgattam"
Kb olyan,mintha elolvastad volna az Andersen összes meséi-t -
sting2
addikt
válasz newmoonlight #51654 üzenetére
Kontraszt 80 - 90
Fényerő 15 - 20
Gamma 0
Minden képjavító ki vagy maximum- alap!
TV mögé egy minimális fényforrás , lámpa, stb.Amennyiben ez után is ilyen vagy nem tetszik akkor eladni/megválni tőle.
Közben ezt a topikot visszaolvasni legalább 2017 - től!! (- bizony, ez ilyen..), és újra nekifutni egy készülék vásárlásnak, de már tudatosabban.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz newmoonlight #51660 üzenetére
Nehogy megsértődj !
De az előttem szólók is nagyjából azt szerették volna érzékeltetni veled,hogy "olcsó húsnak híg a leve " csak finomabban
Sajnos, és ez nem a Te hibád de 100-200 ezerért csak ilyen készülékeket találsz. -
Buckey
őstag
válasz newmoonlight #51656 üzenetére
LCD, ez a technológia ilyen. [link]
-
Celtis
veterán
A 3 nap meghibásodásra vonatkozik. Ez szerintem nem az.
Ha valóságban ennél még egy kicsit jobb is, akkor sajnos ez normális. A jobb alsó sarok kissé gáz, de a többi nem olyan vészes. -
Joshi
titán
Ezek ilyenek.
-
Buckey
őstag
Nekem nem ez a típus van, de az enyém is hasonló teljes sötétségben lefényképezve.
TV mögé kell tenni egy kb. 800 lm-es (kb. 6W-os LED) fényforrást, és, ha a TV jól van beállítva, akkor nem fogsz semmit észrevenni belőle.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest