- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Na, az meg a másik. Hogy a droidos TV-t nem lehet kikapcsolni.
Mert a kikapcs gomb az csak a kijelzőt kapcsolja le, kb, mint a telefonon a képernyőzár.
pedig én arra az időre, amíg nem vagyok itthon, szívesen kikapcsolnám.
Vicc, hogy az asztali gépem alvás módban kevesebbet fogyaszt, mint a TV...
Wolt, aki nálam komolyabb módszerrel nézte a fogyasztást, és nála volt, amikor lemegy tényleg közel nullára, de rendszeresen felébred. Valamelyik háttérszolgáltatást felébreszti, és akkor elkezd pörögni.
[link]
De valahol ez is a vicc kategória. Egy ótvar mediatech chipset van a TV-ben, aminek totál terhelésen sem lenne szabad fogyasztania. Tudom, itt az összes többi alkatrész kicsit más, mint egy telefon, vagy egy tv okosító box esetén, de nem olyan nagy az eltérés.
Marhára furcsán adná elő magát a dolog, ha a telefon 10-20W-ot fogyasztana, miközben a zsebedben van. -
TCr
veterán
Sziasztok,
Erre találtatok már megoldást?
Egy jóbarátom jelezte, hogy nála ugyanez van, ugyanezzel a tévével, de nem csak Netflix, hanem virágbolti Dolby Vision tartalmaknál is.
A tévé újraindítása segít, de csak rövid ideig.
Kb. egy hete észlelte ezt a jelenséget.Tudtok már erre megoldást?
Frissítés rontotta el? -
szaszapi
őstag
Én már megszoktam a kalibrált színeket, az biztos mikor kivettem a dobozából, az alap gyári beállítások nagyon rosszak voltak. Az rtings alapbeállításai jók, sokaknak megfelel, de valaki egyáltalán nem állít semmit. A szemed meg hamar hozzászokik a "rosszhoz". Sokaknál a rossz a jó, de mindenkinek az a jó amit beállít, ennyire egyszerű!
-
AL
addikt
Szia ! Igen, amit a Sony írt az az elmélet, amit itt a Kollégáktól olvasunk az meg a gyakorlat. Biztos sok készüléken tesztelik, de nem lehet minden tökéletes. Az Android 6 - os frissítéseknél volt, hogy rengeteg készülék tönkrement, alaplapcsere lett, mert nem egyformán reagáltak a készülékek a frissitésre. Sokszor ugyanannál a sorozatnál az egyik TV jó, másik meg nem, mert alkatrészt módosítanak, vagy a beépített alkatrészek minősége sem egyforma és akkor az Ő általuk végzett próbák Nálunk már nem igazak. Üdv.
-
taylorzs
csendes tag
Az enyém KD55XE9005BAEP 2017 modell, a tiéd 2018-as. Megnyugtató hallani hogy valakinél normálisan megy, bár nem ugyanaz a tv ennek ellenére a Soc ugyanaz a két modellben ezen oldal szerint.
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/7a804719a
Lehet a Denon-t nem szeretné?! -
salapp
addikt
-
pinnacle
nagyúr
-
s7evcsenko
addikt
Akkor csak lehet nem egyértelmű a kavargó pötty és a bigyó megfogalmazása.
Mindjárt keresek valami képet..
Aszem ez az
Itt pedig 0:22-től. -
blakey
titán
Pontosabban, balról jobbra, az első sáv 0% fehér, a következő 1% sárgás-, az utána következő 1% szürkés- és az utána következő 2%-os szürkés árnyalat, tehát ha ezeket látjátok akkor jó a kontraszt de a színhőmérséklet sem mindegy, mert fehér és fehér között is nagyon nagy a különbség.
(#32727) Kornel
Szerintem hagyd úgy ahogy tetszik, 2 fehér között is van különbség, a Skoda fehér sem egyezik a Ford fehérrel, ezt a különbséget a monitoron is látnod kell ráadásul a megfelelő színhőmérséklettel. BFI-vel sem lehet fátyolos egy jól beállított megjelenítő, ha nálad az akkor 1. rossz a tv, 2. valamit nem állítasz utána. -
medvegy
aktív tag
Az én monitoromon tök feketék a képeid, nem nagyon látok inhomogenitást. Úgy próbáld fotózni, hogy fekete háttért előtt valami fehér bizbasz legyen középen (pl. stáblista), meg picivel hosszabb záridő sem ártana. Olyanra próbáld belőni a képet, ahogy te látod élőben a TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !