Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosszus87

senior tag

válasz Peace #59491 üzenetére

Szvsz PC gamingre felejtsd el a Sony tv-t. Sony-t a jaték funkciók tekintetében csakis a saját Playstation brandje érdekli. Elsőorban a PS-hez igazítják a fejlesztéseiket, valszeg ezért nincs még VRR sem, mert a PS5 sem támogatja egyelőre. A felbontások is ahhoz igazodnak amit a PS tud. Nincs sem Freesync, sem G-sync és nem is lesz. Kifejezetten PS-hez passzoló tv ez. Neked tényleg LG oled kellene ezek alapján, ők abszolút rámentek a széleskörű gaming támogatásra. Ha 65 -ös LG CX-re nem is futja 600ért még mindig ott van az LG BX, ami játékos funkciókban tudja ugyanazt mint a CX és 500ba kerül 65-ös méretben. Samsungban meg a Q80T ajánlható ami támogatja natívan a 1440p 120hz-et, de ugye Samuval bajod van.
    Nekem 65 XH90-em van, szeretem, jó tv, de hibái ennek is vannak, messze nem tökéletes. Blooming itt is van, sötét képrészeken gyakran látható, de engem nem zavar annyira h emiatt cserélni akarjak.

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés