- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
válasz DuracL #26598 üzenetére
Az a pici néha soknak tünet. Ha lenne több HD csatorna a mindig tv-n tuti őket választom.
Gyorsabban is nyitja a csatornákat igaz azok kódolatlanok voltak. Kódolt csatornákat Modullal biztos lassabb lenne. Én nem értem miért nem nyomatják 1000 rel a mindig tv-t és kitakarítani a UPC és társait a műholdas piacnak annyi lenne. 2008 ba azt mondták ingyen 80 csatorna. föhh nem lett belőle semmi.
Dehogy sok 30 gyári érték, ha kicsit süt a nap így sem látok a tv ből semmit.
Így szoktam meg a szemem, ha átkapcsolsz egy másik forrásra ami még szűz, láthatod alig nyúltam bele a Normal gyári beállításba, ahogy látom a képélesség 60 van ebbe az üzemóda. No ez egyedül 70, lehet visszább veszek 65re
Én nem tudom mi lehet nálad a baj, egész héten filmezek iszonyat jó a képmozgás.
Képminőség meg bámulatos.Meg erősen szemfüggők ezek a beállítások, ki mit szeret, mihez volta szokva. Milyen tv ről mászott le.
Én tekergettem annyit ezt a tv-t. Mégse tetszett egyik beállítás sem.
Mint pl egy kolléga mondta hogy ilyen értékeket állítsak így a tuti, de nem az én szememhez volt kitalálva.
Nagyon nem tetszett[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest