-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz sesshou #16396 üzenetére
Legjobb tudasom szerint ez nem a dlna szerver hibaja, sokkal inkabb a tv medialejatszojae..mivel Sony filmiparban jelen van, ne varj nagy csodat..viszont az androidos tv talan tobb lehetoseget biztosit, esetleg mplayer, vlc?
Egy kulso mp eszkoz sokkal jobb valasztas...Janaboy
-
-
tomp
félisten
válasz headhunter #16378 üzenetére
A Fuso megszűnt! Amíg élt a szolgáltatás volt app a tv-n. Megszűnés után pár hónappal törlődött a Sony rendszeréből az app. Csődbe mentek.
-
Callisto
őstag
válasz nightshadow #16386 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Tobaja
tag
válasz nightshadow #16389 üzenetére
Bocs, de annyi most nincs rá!
De most bogarat tettél a fülembe a Samsungokkal kapcsolatban! Lehet hogy megnézem azokat is.
Mennyire vannak szintben az általam említett Sony TV-kel?Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
-
Tobaja
tag
válasz nightshadow #16386 üzenetére
Úgy tudtam az általam ismertetett készülékek 200 Hz-ek?!!
100 Hz-t? Melyikre gondolsz, milyen típusra?Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
Tobaja
tag
válasz sesshou #16381 üzenetére
Milyen tapasztalatod van a netezéssel, smart tv funkciókkal? Hogyan kezeli a média formátumokat, és dlna-t?
Olvastam, hogy ezek az új Sony TV, már nem akarják lejátszani az régi Dvix-es , AVI fájlokat, és még gond van egy két formátumnál is. Nálad?Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
nightshadow
veterán
válasz Tobaja #16380 üzenetére
Ha ár/érték arányt nézzük, akkor a 40W605B-vel jársz a legjobban: [link]. Ennek az utóda a 40W705C [link], csak a direkt-LED-et lecserélték edge-LED-re. Mindkettő 50Hz-es tévé. A 705C mivel idei modell, még drága, nem ér annyit amennyiért adják. Ennyi pénzért 100Hz-es, 3D-s tévét lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz Tobaja #16380 üzenetére
Nem fikázunk. Teljesen érthető, hogy mindenki azt veszi meg ami számára elérhető. Én is, más is. Mindenki tudna jobbat, nagyobbat, illatosabbat.
Ettől függetlenül sem fikázna szerintem itt senki, mivel a KDL40W705C egy nagyon is jó készülék.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
sesshou
senior tag
Serviio mostanaban szinte semmilyen feliratot nem hajlando atjatszani a tv re... Egyik kollegam ajanlotta hogy probaljam ki az nfs servert egesz konkretan a hanewint mert neki azzal jol mukodnek a dolgok. Valakinek van vele tapasztalata?
-
sesshou
senior tag
-
Tobaja
tag
Sziasztok!
Jelenleg én is a TV vásárlás bonyodalmai előtt állok! Végig olvasgattam a fórum beirásokat, és sajnos nem mindig lettem okosabb.
Volt úgy, hogy egy-két hozzászólás után már tudtam mit szeretnék, de ahogy tovább olvastam elbizonytalanodtam és meggondoltam magam. Sajnos az én bukszám nem teszi lehetővé (bármennyire is tetszik és szeretném ) az általatok emlegetett modellek beszerzését. Csak pár modellben gondolkodhatom!
Nem érdekel a 3D, nem tudom kihasználni, nincs tartalom rá. Igazából egy 32"-40" közötti átmérőre gondoltam, amivel lehet valamilyen szinten netezni, médiát lejátszani.
Az Euronics-ben és az e-digitalon nézelődtem, ott láttam most akciósan, készülékeket.
KDL40W605B - KDL32W705C és KDL40W705C, nem tudom a ......R400-as ....R500-as sorozatokat érdemes-e nézegetni, szintén az említett " méretben.
Lehet fikázni, hogy ilyet meg sem néznék, mit akarsz kezdeni ilyen sz...kal címszóva, nem érdekel.
Csak olyan véleményre lennék kíváncsi ami a választásban segítene, nem a lebeszélésben, v. elbizonytalanításban.
Előre is köszönöm!Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
Janaboy
veterán
-
headhunter
addikt
"Fuso app", megtalálható az újabb Sony tv-ken?
Sony oldala is valamiért nem akar betöltődni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nightshadow #16375 üzenetére
Ha valaki megveszi az eredeti szemüveget 40 ezerért újonnan annak csak gratulálni tudok, vagyis vegye tőlem annyiért én is eladom... Illetve akkor te azt mondod inkább a régebbi szériát vennéd mint az ujjat az adott akciókkal?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nightshadow #16373 üzenetére
Akkor már 400-ért 3 ajándékkal ami (~160ért el lehet adni) az új széria...
-
nightshadow
veterán
E-digitalba még több boltjukban kapható 55W805B 290k-ért [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kobor
aktív tag
Sziasztok,
Az 50w829-hez adott 3D szemüvegeket mennyiért tudnám elpasszolni szerintetek?
Kétszer volt használva próba elejéig.Köszönöm, üdv,
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16369 üzenetére
Nem tartok meg semmit. Nem ment volna 400-ba biztonsági garival. Alapból lejátszó helyett biztonsági garit szerettem volna és úgy tűnt az sem megy kétszeri próbálkozás után. Nagyon erősködni nem akartam, azt éreztem ezt most tényleg nem lehet. Tudom, hogy neked tavaly összejött, de gondolom a haszon annyira vékony most az akció miatt, hogy most nem fér igazán bele nekik. Vagy tényleg nem vagyok elég zsidó vagy erőszakos. Lehet, ha elköszönök tőle, hogy így nem érdekel azt mondja, hogy rendben vagy ha személyesen vagyok ott az is más lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16367 üzenetére
Most tettem le telefont. Hármas kombó + 5 év biztonsági garancia 430-ért. Türelmes leszek és elpasszolom a lejátszót 20-ért. Ha tudsz olyant, aki megveszi 25-ért szólhatsz.
A West Endes Sony Centereben durván rendesek és segítőkészek.
Nem a megegyezés miatt mondom ezt. Az egész hanghordozásán és hozzá állásukon érződött a rendelkezésre állás és segítőkészség. Nem beszélve arról, hogy teljesen korrektül elmondták miért nem lehet pl. a lejátszó helyett kérnem a biztonsági garit stb. Egyszerűen jó érzés volt tárgyalni velük és nem éreztem azt egyáltalán, hogy csak a dollár jelek lebegnek a szemük előtt.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16365 üzenetére
Már néztem még délelőtt. Sajnos ez a kombó nem rendelhető neten tőlük. Nincs fent az oldalon. (Vagy nem vettem észre.)
Szerk.: Hohó. Megvan. Van saját oldaluk is. Azon rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16363 üzenetére
Köszi az infót. Árkádban voltam és gondoltam rá, hogy West Endbe is elnézek, de egyrészt itt a vihar (lába), másrészt igazából 15 ezret nyernék egy kis alkudozással az 5 év biztonsági miatt? Jobban belegondolva megér nekem 15-öt, hogy inkább neten megrendelem kiszállítással és 14 nap alatt ha valami nem tetszik vagy hibája van gond és vita nélkül visszavihetem.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Meg is fordultam Sony Centerből. TV nélkül. Éppen a kiszemelt 55W809C nem volt raktáron náluk.
Szerették volna az ingyen házhoz szállítás említésével elérni azt, hogy megvegyem és hétfőn megkapom. Mondtam, hogy úgy nem jó. Ha lett volna, akkor megnézem és ha rendben van, viszem is. De ez esetben akkor inkább már neten rendelem meg. Ez után tuti kérni fognak raktárra 1 darabot legalább.
Nem szeretném, hogy ott megveszem megvizsgálás nélkül, majd hétfőn azt látom kiszállítás után, hogy pixelhiba stb. és mivel nem netes vásárlás nincs elállás.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16356 üzenetére
Én ezt értem, csak nincs kereslet. Ezért írtam, ha van türelme kivárni egy vevőt, akkor 20-ért szerintem elviszik. Ez a baj ezekkel a lejátszókkal a mai streamelős, letöltős világban.
Látod a kihozható 260e körüllel egyetértek, bár én inkább 280-at mondanék.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Callisto #16355 üzenetére
Használtan 15 ezer lehet a legalja, de ez nem használt hanem bontatlan. A mobilt meg nem tudtam mindenhez adják így. De lényegtelen, mert amin lovagolunk pár ezer forint eltérés. A lényeg ha valaki ilyen TV-t akar extrák nélkül 260 ezer körül kihozhatja.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16354 üzenetére
Mint írtam 20-ért szerencsével és türelemmel eladható szerintem. Egyébként azért csak ennyiért, mert nincs rá kereslet. Mit gondolsz miért dobálják az emberek után?
Nekem a BluRay lejátszót, ami HDD recorder is nem vitték el 40-ért. (Igaz, nem bontatlan volt.)
A mobilt pedig megkapja minden 50" feletti tévéhez. Teljesen mindegy, hogyan és mennyiért veszi. Tájékozódj mielőtt beszélsz.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16352 üzenetére
Úgy kell érteni, hogy a 10% a csomagból is lejön. A TV+hangprojektor = 386 ezer. Az a lejátszó kb. 15-ért, nagyon nagy szerencsével 20-ért eladható. A vevő kb. ugyanott lesz, az eladó szintén. Sőt az eladó lehet jobb helyzetben lesz, mivel megszabadul kb. 14 ezerért (400 - 386 = 14) egy raktárkészleten halmozódó, szinte eladhatatlan cucctól. (25-ért sosem fogja eladni a lejátszót.)
Egyébként amiről beszélünk annak kontextuában kit érdekel mit mennyiért ad el? Arról van szó, hogy kb. ugyanott lesz 400-ért a plusz lejátszóval, mint 386-ért a lejátszó nélkül.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Callisto #16351 üzenetére
Ezt így nem nagyon értem hogy lennének ugyan ott. A lényeg, megveszed így 400-ért a 3 dolgot megkapod mellé. Ezt a 3 dolgot bontatlanul neten el lehet adni ~140 körül (Telefon új ára 40 ezer, így bontatlanul felrakhatod 30ba, 3D-s lejátszó újonnan 30 ezer, meghirdetheted 25-be, hangprojektor 120 ezer újonnan meghirdetheted 90 ezerbe.) Azaz így ~260 körül kijön a TV.
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #16345 üzenetére
Na de a Sony Centerben lejön még 10% az árból és az már 386 ezer. Szóval ha 400-ért adják plusz a lejátszó, akkor szerintem ugyanott vannak, ha adják a lejátszót is. Ismerősöd azért jobban jár, ha használni szeretné azt a lejátszót.
-
Callisto
őstag
Ezek szerint mégsem olvastad el az első hozzászólásomat. Vagy mégis? Vagy mégsem. De mégis. Ja nem. Bocs.
Mit gondolsz miért nem raktam be linket. Arról, hogy nekem mondták nincs link. Arról pedig minek, hogy egy fórumban megtaláltam valakitől leírva, hogy a Sony jelentette be?
Éppen azért kérdeztem itt meg, hogy van-e valakinek közelebbi infója. Konkrétan Sonys cikk, bejegyzés stb. Te tuti nem olvastad el az első hsz-emet. Csoda, hogy életben tudtál maradni ennyi IQ-val.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
nem kell meggyőznöd, ha nagyon akarnám, ráköthetném az asztali gépet. de azt ne mondd már, hogy nézőpont kérdése, az ingyenesség. veszel egy tévét, van benne app, kész. ezen túl minden dolog plusz kiadás, amit vásárolsz hozzá. a kérdés részemről továbbra is csak annyi, hogy ha a YT megy, akkor miért nincs Ustream, vagy Twitch a W828-ban pl. csak ennyi.
-
B-L-A-C-K
titán
WestEnd Sony-ba voltam, láttam ott projektorral a 55w800-as C széria 430 ezer (egy barátom venni is akar ilyet). Mondtam az edigitálos akciót, hogy ott 400 és jár hozzá egy 3D-s lejátszó is. Elment az alkalmazott a főnökhöz, és mondják akkor ők is tudják annyiba adni lejátszóval, plusz egy E4-es telefont is adnak hozzá valami regisztrálás után....
Így azért elég komoly ezzel 3 ajándékkal 400ért...
-
Dave™
nagyúr
válasz Malachi #16343 üzenetére
Az ingyenes nézőpont kérdése, mivel vastagon kifizeted a tv-vel, és ha megnézzük, hogy a tavalyi modell és az új között ez a leglátványosabb újítás, akkor azért elég sokat fizetsz érte. De nem akarlak meggyőzni semmiről sem, ha neked jó a beépített használd azt, csak jelzem, hogy tudásban, sebességben és rugalmasságban a közelében sincs egy HTPC-nek (és HTPC-nek tekinthető egy kis ARM-os céleszköz is a megfelelő OS-sel, lásd RPi2).
Ja és mivel pl. az RPi2 támogatja a CEC-et, használhatod a TV távirányítójával is, de ott van N+1 telefonos app is a kezeléséhez. Semmivel sem bonyolultabb, mint a tv sajátja, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
de azt biztosan tudod, hogy még így sem alternatíva az egy gombnyomásos, ingyenes, tévéhez járó appal szemben? még én sem akarok költeni rá, meg foglalkozni vele, pedig gondolom be tudnám lőni. nem is értem, miért hanyagolja a Sony ezt a témát, mert mondom a YT pl. (streamen kívül) tökéletesen megy és jól kezelhető. szinte már csak tévén nézem.
-
dualcore
őstag
Csak azt nem tudom mi értelme van annak, hogy borsos áron kínálnak egy android alapú tv készüléket? Mikor pár ezer ft-ért,egy ilyen (vagy hasonló) kis kütyüvel, ua el lehet érni. A legtöbb tesztben is leírják, hogy az android nem nyúl bele a képminőségbe, és nem befolyásolja azt.
-
Callisto
őstag
Nincs abban semmi ellentmondás. Hallottam és utána akartam nézni. Neten olvastam, hogy Sony jelentette be. Ezek után szerettem volna találni Sony vonatkozású cikket erről, de nem találtam és jöttem ide feltenni a kérdést. Hol az ellentmondás? Kíváncsi vagyok. Ha már felesleges kérdéseket tettél fel annak ellenére, hogy állítólag előtte olvastad az első hozzászólást. Ami ha igaz...
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Dehogy haragszom.
Mindenkivel előfordul, ahogy velem is, hogy valahol bekapcsolódik egy fórum hozzászólás-folyamába és nem nézi meg az eredetét.
A lényeg, ha van egy bennfentes, illetve jól informált, akkor meg tudná erősíteni vagy cáfolni, hogy ősszel új modellek jelennek meg?[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Akkor most olvasd el az ezzel kapcsolatos hsz-em végre félreértés nélkül és ne tegyél fel felesleges kérdéseket.
Egyébként a mostani nagyon erős és szokatlan nyári akciók alátámasztani látszanak a dolgot. Mintha szabadulni akarnának a tavaszi modellektől.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Milyen visszahívás. Jézusom. Ezek TV-k. Új, ráncfelvarrott modelleket jelentett be a Sony, amik ősszel lesznek kaphatóak. Erről beszélek. Tény, hogy elég félreérthető volt. Sorry.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
én nem bánnám, ha volna rendes online streameket kezelő program a tévében. Ustream, Twitch, pl. de a YouTube streameket sem tudja lejátszani. nekem csak ez hiányzik, és ezért inkább nem vennék +40-60 ezerért egy HTPC-t. igazán semmiből nem tartana beletenni a tévébe, ha önmagában a YouTube tökéletesen megy.
-
Dave™
nagyúr
Aki emiatt új tv-t vesz, az meg is érdemli Ha tehetném, kb. kihajítanám a teljes smart rendszert a tv-ből, annyira felesleges. Van rajta egy HTPC, mindent sokkal jobban és gyorsabban csinál, így teljesen értelmetlen számomra. Persze nem én vagyok a célközönség, john doe meg lehet pont emiatt fogja cserélni 2-3 év múlva...
-
dh66e
veterán
válasz hegylako01 #16326 üzenetére
Vehetsz egy új tévét.Ahogy a pár éves modellek nem képesek a you tubeot elindítani.....
-
nightshadow
veterán
KDL-32W705C review [link] input lag 13 ms
[ Szerkesztve ]
-
hegylako01
tag
válasz Callisto #16321 üzenetére
Nem tudok ilyenről. Lesz egy olyan javítás szeptember környékén, hogy engedik, hogy külső háttértárra is telepíthessen az ember programokat.
Hardverileg nem rosszak ezek a tv-k. Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz pár év múlva amikor ez a hardver már elavult lesz az akkori Androidnak. -
Callisto
őstag
válasz hegylako01 #16319 üzenetére
Félreérted. Nem szoftveres update-ről beszélek. Hardveresről. Javított modellekről. Hardveresen javítottakról. A kibukott hibák javítása, fejlettebb elektronika, több RAM és hasonlókról lehet szó.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Olyan pletykát hallottam, hogy ősszel updateli a Sony az idei TV modellek egy részét. (Gondolom a problémákat javítják a már megjelentekben.) Mennyi valóság lehet benne? Azt olvastam, hogy a Sony jelentette ezt be, viszont nem találtam Sonys cikket erről a neten.
[ Szerkesztve ]
-
Bular
csendes tag
válasz nightshadow #16314 üzenetére
50"-tól melyik a kisebb? És abban a kategóriában tudsz -e mondani megbízhatót?
-
nightshadow
veterán
1.KDL-50W805B /815B/828B/829B - ezek tavalyiak, nem nagyon lehet már kapni őket, de még vannak elvétve. A 815 az ezüst, a többi fekete. Ezt leszámítva csak képfrissítési frekvenciában térnek el, de ez csak marketing, a gyakorlatban nem veszed észre. Jár hozzájuk két db 3D-s szemüveg.
2.KDL50W805C /809C - ezek idei modellek, csak még nagyon drágák, év vége felé érdemes csak megvenni, addigra már leeshet elfogadható szintre az áruk. Ami viszont fontos, hogy az idei modellhez már nem jár a 3D-s szemüveg, külön kell megvenni, aminek 19k darabja.
[ Szerkesztve ]
-
Bular
csendes tag
Sziasztok
Sony TV-t szeretnék venni a 2014 -es vagy a 2015-ös modellből.
- 47" vagy 50"
- filmnézésre vagy játékra használnám
- 3D -s legyen
Tudnátok ajánlani egyet?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
törölt tag
válasz nightshadow #16303 üzenetére
Lesz az még olcsóbb is, mert ez a tv most még akcióval is túlárazott
-
nightshadow
veterán
07.29-08.04 között a 43W755 200k [link]
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #16298 üzenetére
Viszont ha már talp: a W829B hátrányai közül ez az egyetlen, amit nehéz volt megemésztenem, h nem forgatható a tartó. Én a szobában két helyről nézek tévét, és forgatnom kell, ha mindkét pozícióból jól akarom látni. Ami egyszerűbb lenne forgatható talppal, így viszont okoskodnom kell kicsit. Vagy ekkora méretben már csak fix talppal gyártanak tévét?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Tesla topik
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest