Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
Ezek szerint mégsem olvastad el az első hozzászólásomat. Vagy mégis? Vagy mégsem. De mégis. Ja nem. Bocs.
Mit gondolsz miért nem raktam be linket. Arról, hogy nekem mondták nincs link. Arról pedig minek, hogy egy fórumban megtaláltam valakitől leírva, hogy a Sony jelentette be?
Éppen azért kérdeztem itt meg, hogy van-e valakinek közelebbi infója. Konkrétan Sonys cikk, bejegyzés stb. Te tuti nem olvastad el az első hsz-emet. Csoda, hogy életben tudtál maradni ennyi IQ-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED 65C11LB 165CM 4K SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest