Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fercsáj
csendes tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Szia! Szerintem attól függ, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe az ember, bár én még csak nemrég kezdtem el foglakozni az AM4/AM5 témával. LGA1150 platformon elbodogultam 11 évig, és a win10 támogatás most kezd csak kifutni. Win11 2021 óta van, ha jól tudom, és ha hasonló ideig fut még, akkor egy erős AM4 konfig szerintem jó néhány évig kiszolgál még. Linux esete persze más kérdés. Az MSI B550 Tomahawk még idén is kapott új bios verziót, szóval a támogatás miatt én friss AM4- esként nem aggódom. Használtan szerintem jó vétel volt, új vásárlása esetén nekem nem kérdés, hogy AM5, de nem akartam annyit rászánni. Innentől inkább az a kérdés, hogy mire kell a gép? Én tudom nélkülözni a PCIe 5.0-át, USB4-et, illetve kevesebb teljesíménnyel is elvagyok a Ryzen 5 7x és 9x-hez képest. Játék kevés, tartalmat nem gyártok. Ha mégis véltozna ez, akkor addigra már talán az AM5 is jó áron lehet használtan. Ebben az esetben meg akkor elköltöttem egy új konfig árát két használtra.
Meg ugye elszállt a DDR5 ára is, azt meg nem tudni, vagy csak én nem tudom, hogy mi lesz a tendencia az árazás terén, ha lehet még egyáltalán tendenciáról beszálni. Most bevásárolni, mert később még drágább lesz minden, vagy várni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest