- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fercsáj
csendes tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Szia! Szerintem attól függ, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe az ember, bár én még csak nemrég kezdtem el foglakozni az AM4/AM5 témával. LGA1150 platformon elbodogultam 11 évig, és a win10 támogatás most kezd csak kifutni. Win11 2021 óta van, ha jól tudom, és ha hasonló ideig fut még, akkor egy erős AM4 konfig szerintem jó néhány évig kiszolgál még. Linux esete persze más kérdés. Az MSI B550 Tomahawk még idén is kapott új bios verziót, szóval a támogatás miatt én friss AM4- esként nem aggódom. Használtan szerintem jó vétel volt, új vásárlása esetén nekem nem kérdés, hogy AM5, de nem akartam annyit rászánni. Innentől inkább az a kérdés, hogy mire kell a gép? Én tudom nélkülözni a PCIe 5.0-át, USB4-et, illetve kevesebb teljesíménnyel is elvagyok a Ryzen 5 7x és 9x-hez képest. Játék kevés, tartalmat nem gyártok. Ha mégis véltozna ez, akkor addigra már talán az AM5 is jó áron lehet használtan. Ebben az esetben meg akkor elköltöttem egy új konfig árát két használtra.
Meg ugye elszállt a DDR5 ára is, azt meg nem tudni, vagy csak én nem tudom, hogy mi lesz a tendencia az árazás terén, ha lehet még egyáltalán tendenciáról beszálni. Most bevásárolni, mert később még drágább lesz minden, vagy várni..
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest