Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
válasz
adagabor
üzenetére
szia, én annyit tudok hozzáfűzni, hogy a szintén msi alaplapom (x370) gyártói oldalán a megjelenéskor letesztelt RAM -ok listáját többet nem frissítették, mégis mikor megvettem a korábbi 2*8gb gskill RAM kit helyére ugyanabból a modellből a 2*16gb kitet, simán vitte az xmp profillal a megfelelő órajelen.
Szóval attól még, hogy nem frissítették a listát, attól még simán lehet bele jó (nyilván annál magasabb sebességre viszont nem lesz képes mint amit az alaplap bír).
Én a helyedben ha van abból a RAM -ból amit most használsz 2*16-os, azt vennék és akkor 90% hogy nem lesz kompatibilitással gond (ha meg igen, netről rendelés esetén ugye elállhatsz az esetek többségében 2 héten belül), ugyanúgy be tudod majd állítani az xmp profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest