- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
válasz
7Heads Drago #2292 üzenetére
Úgy-úgy. Kocsival ugyanígy vagyok, bár nyilván ott is van rendes szervizes meg olyan aki visszaél ahol lehet.
Saját példa a pc-s lehúzási kísérletre: volt hogy levittem haverom pc-jét, a sarkon lévő szervizbe, mert a cmos jumper elveszett, és kellett volna egy reset, de a csavarhúzós megoldást nem akarta elhinni haverom hogy megteszi, ha meg bármi baja lett volna utána a gépnek életem végéig hallgathattam volna, hogy én rontottam el... Szóval levittem, hogy egy cmos jumpert húzzon már rá legyen kedves a szaki, aki ehelyett mindenképp teljes bevizsgálást akart rám erőltetni. Végül rájött, hogy hiába győzköd, úgyhogy azt mondta adjam oda a gépet megcsinálja ő a shortolást. Majd gúnyos mosollyal visszaadta, hogy megcsinálta, de majd meglátom, hogy biztos nem ez lesz a baj, és akkor nyugodtan hozzam vissza az eredetileg ajánlott bevizsgálásra. Fent visszapattant a GPU és bár változott a szitu, csakugyan nem volt továbbra se ok valami, viszont egyből szemet is szúrt, hogy a CPU hűtőhöz közeli RAM sticket félig kilazitotta az úr, úgy meg vsz a rossz kontakt miatt nem bootolt a gép. Helyre pattintottam és csodák csodája ment minden szépen. 1000% hogy a RAM mikor levittem a gépet még a helyén volt, és azok nem úgy vannak rögzítve, hogy csak úgy elmozdulnának...
Tl;dr: én azóta nem bízok a pc szervizekben, és sajnos nem ez az egyetlen ilyen élményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest