Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• raveinT

tag

válasz 7Heads Drago #2292 üzenetére

Úgy-úgy. Kocsival ugyanígy vagyok, bár nyilván ott is van rendes szervizes meg olyan aki visszaél ahol lehet.

Saját példa a pc-s lehúzási kísérletre: volt hogy levittem haverom pc-jét, a sarkon lévő szervizbe, mert a cmos jumper elveszett, és kellett volna egy reset, de a csavarhúzós megoldást nem akarta elhinni haverom hogy megteszi, ha meg bármi baja lett volna utána a gépnek életem végéig hallgathattam volna, hogy én rontottam el... Szóval levittem, hogy egy cmos jumpert húzzon már rá legyen kedves a szaki, aki ehelyett mindenképp teljes bevizsgálást akart rám erőltetni. Végül rájött, hogy hiába győzköd, úgyhogy azt mondta adjam oda a gépet megcsinálja ő a shortolást. Majd gúnyos mosollyal visszaadta, hogy megcsinálta, de majd meglátom, hogy biztos nem ez lesz a baj, és akkor nyugodtan hozzam vissza az eredetileg ajánlott bevizsgálásra. Fent visszapattant a GPU és bár változott a szitu, csakugyan nem volt továbbra se ok valami, viszont egyből szemet is szúrt, hogy a CPU hűtőhöz közeli RAM sticket félig kilazitotta az úr, úgy meg vsz a rossz kontakt miatt nem bootolt a gép. Helyre pattintottam és csodák csodája ment minden szépen. 1000% hogy a RAM mikor levittem a gépet még a helyén volt, és azok nem úgy vannak rögzítve, hogy csak úgy elmozdulnának...

Tl;dr: én azóta nem bízok a pc szervizekben, és sajnos nem ez az egyetlen ilyen élményem.

Új hozzászólás Aktív témák