- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
Marcikapap #22 üzenetére
Köszi az infót, nem is tudtam hogy egyes gyártók adnak majd ki AMD specifikus ramot.
Akkor szépen meg kell várni amíg beszivárognak Magyarországra is, esetleg majd hátha gyártat maga az AMD is saját márkás ramot valamelyik ram gyártóval, akkor az biztos jó lesz a Ryzen alá (mint láttuk a DDR3 esetében).
Egyébként lehet tudni, hogy mi ez a cirkusz a ramokkal (a sebessége függ hogy hány modult rak az ember a rendszerbe és azok hány oldalasak)?
Miért nem tudta megcsinálni az AMD úgy ezt a procit, hogy a mezei DDR4-es ramokat is megegye (amik jók az Intelnek)?
Kicsit emlékeztet ez engem az Athlon XP-s korszakból a DDR1-es VIA KT400-as chipsetre. Annak olyan nyűgje volt asszem, hogyha egy modul volt a rendszerben akkor azt tudta vinni 400MHz-en, hogyha kettő, akkor már csak 333MHz-et tudott, hogyha meg három akkor már csak a 266MHz ment neki. Az már csak hab volt a tortán, hogy kb 3 hónap után jött a KT400A chipset, ami különböző hibajavításokat, optimalizációkat tartalmazott a KT400-hoz képest.
Hej, azok a régi szép idők, de én már inkább akkor is egy Asus A7N8X alaplapot választottam nVidia nForce2-es chipsettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest