Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Rendben köszi.
Alapvetően nem szoktam, csak ha olyan ssd-t kérek ami listázva van, tehát tutkó jó, akkor a határidő előtt 1 nappal érkeznek meg a dolgok és ha gáz van, akkor így jártam. (Egyedül egy plextor-t Írnak 1 terás kivitleben amivel próbálva lett)
Memóriával is jártam már Így, hogy határidős gépnél elég lazára fogtam, azt amikor nem ment (pedig népszerű kit volt)és a gyártói válasz is az volt, hogy a köv bios update-l megoldódik, akkor így ültem egy konfiggal ami nem megy, meg 128gb memóriával, amit vissza se vesznek mert céges vásárlás

Úgyhogy azóta inkább elébe megyeka dolgoknak és a gyártói qvl listában szereplő termékekből igyekszem összerámolni, ezzel minimalizálva a kockázatot.
Amikor azt irod, hogy megeszi, akkor úgy érted h. bootolsz is róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T-Force Delta RGB DDR5-6000 16GB (2x8GB) fehér
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- MSI B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest