Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Varoz
    addikt

Egy 4 napja piacon lévő platform esetében tapasztalatokról még elég merész beszélni. A linkelt overclock.net fórumra alapozva egyelőre az kezd kirajzolódni, hogy a Biostar elég jó lett (egyelőre a GT7 az ottani topik csúcstartója tuningban).

Az összes gyártó viszonylatában inkább az első frissítések után lesz értelme véleményt alkotni. Egyik sem kiforrott, mindegyik típusnál vannak memória gondok.

(#26) GalaxyNote: Az eddig látottak alapján ahhoz nagy szerencse kell majd, hogy meglegyen vele a specifikációkban jelzett órajel. Az eddigi tulajoknál eléggé kijön az AMD ajánlása.

(#27) Fred23: A K4 szerintem még így is kissé túlárazott ahoz képest, hogy LGA1051-en mit kap az ember 40k körül.

(#28) headhunter: Szvsz ez amiatt lehet, hogy AsRock-ból (vagy minimum a HEDT variánsokból) egyelőre nagyon kevés van piacon. Raktáron ÉN még nem láttam sehol. Nem kizárt, hogy ők most az ázsiai régióra koncentrálnak.

Elméletileg 86k körül Fatal1ty Professional-nek és a Hero-nak kéne tanyáznia, míg 100k körül a Titanium-nak. A Taichi elvileg a GT7 és a Pro Carbon közé kéne, hogy érkezzen árban, ami olyan 60k környéke.

Nem értetted meg a kérdést! Nyilván nem jóslást kértem, hanem, hogy az MSi lapok mostanában, hogy szolgálnak pl.? Akár AMD vonalon, akár Intel vonalon. Ha egyértelműen jól, akkor nyilván ha rajtuk múlik AM4 is fasza lesz.
    Ennyi a kérdés, nem az, hogy garantálod-e, hogy überfaszaistencsászár lesz-e egy konkrét lap ami még kint sincs! :DDD

Pl. a Gigáról meg le is írtad mi az egyik ok, amiért már 7 éve se kellett. ;]

Új hozzászólás Aktív témák