Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Szereztem használtan egy Asus X570 TUF Gaming Plus alaplapot. Egy R5 5600 cpu és GSkill 3600-as ramok vannak mellette, amelyeknek működésével nincs is probléma.
    A gond ott kezdődik amikor kikapcsolom a rendszert ( Win 10), az le is áll ahogy kell, de az alaplapi pch ventilátor forog tovább, valamint habár a házhűtő ventilátorok pörgése leáll, de a led része tovább világít, mintha menne a számítógép, pedig nem.
    Hiába várok vele akár egy órát is, ugyanúgy megy amíg a tápot ki nem kapcsolom.
    Amit próbáltam eddig: másik táp, chipset driver frissítés, bios frissítés. Ezek sajnos nem oldották meg a problémát.

Ha esetleg még nem tetted, nézd át a BIOS összes menüpontját, hátha van valami energia gazdálkodási beállítás amit ha módosítasz, megoldódik. Ugyanezt érdemes lehet magában a windows energiagazdálkodás beállításokban átnézni.

Anno nekem is volt ilyen problémám még vagy 10 éve egy inteles géppel, de sajnos már nem emlékszem mi lett a megoldás - de meg lehetett oldani azt tudom.

Új hozzászólás Aktív témák