Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wassermann
addikt
A CPU-hoz adott gyári venti nálam is 400 alatt pörög. Persze mindez a 0,8V-s CPU-fesz miatt.
Chaser: ''1edül a gyárilag rákent pasztában találtam kivetnivalót, 3-4 hete tettem rá a sempire, most ugye cseréltem a sempit x2-re, és ennyi idő után már csontszáraz volt rajta... ''
A hővezetésre én is figyelek: délelőtt óvatosan leoperáltam a 690G-ről a bordát és nagy kűzdelem árán lekapartam a ''rágógumit''. Nálam is csak valami száradófélben lévő Ag-paszta volt, de még az is jobb mint az amit a kínaiak rátettek. Érdekes viszont, hogy a délihídon valamilyen rendes dolog volt. Valószínű, hogy a 690G-t a beültetőgép bordástól rakja a lapba, emiatt kell a jól rögzítő ''rágógumi'', ami viszont hővezetés szempontjából tragikus... -
wassermann
addikt
Chaser: ''Azért ekkora spórolásnak nem látom értelmét, még ha 24/7-ben megy is, az a 20W havi szinten lehet vagy 300ft..
Nem pusztán a fogyasztás csökkentése a célom, hanem: SZERETEM A CSENDET
Egyébként a ventit tényleg nem lehet megúszni mert kemenceként felforralja magát a PC. Én inkább annak a híve vagyok, hogy használja ki az ember az alaplap öszes ventillátor csatlakozóját, de csak nagyon lassú pörgettyűket akasszon rá. Azok ha lehelletnyit is, de hajtják a levegőt ami már elég.
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
Megnéztem a CPU-Z ezt mutatja: 5-5-5-18-24-2. A BIOS ebből a szempontból nagyon szegényes. Csak annyit állíthatsz be, hogy milyen fajta a DDR2-es memóriád, nálam: 800
A CPU feszültségét egyébként 0,8 - 1,55 V között lehet a BIOS-ban állítgatni.
Az integrált ATI hardveresen támogatja a DiVX saját lejátszóját, így még az 1000MHz-en cammogó CPU-nak sem akadály bármilyen film. -
wassermann
addikt
Nekiláttam és az asztalon összedugdostam a 690G-s HTPC-nek szánt Asus M2A VM HDMI lapom.
A kétmagos AMD64X2-proci gyönyörűen elketyeg benne 0,8V / 1000MHz-en a névleges 1,25V / 2000MHz helyett és így jéghideg.
Ennek ellenére sajnos nem úszom meg ventillátor nélkül, mert a két kis passzív borda (a 690G-be integrált ATI-s cumó és a déli híd) sajnos nagyon meleg. -
wassermann
addikt
Ha valakit érdekel, Pesten a PCLAND-nál találtam alacsonyfogyasztású ( Energy Efficient ) AM2-es A64X2-t
-
wassermann
addikt
Hála ftc-nek meg van végre a 690G-s mATX lapom: Asus M2A-HDMI. Jövőhéten veszek hozzá CPU-t és RAM-ot, tápot és indul a gép.
Segítsetek, hogy találok 35W-os kisfogyasztású (stepping F2) AM2-es CPU-t?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](C:/Documents%20and%20Settings/T/Dokumentumok/K%C3%83%C2%A9pek/%C3%83%C2%9Aj%20mappa/AMD%20690G.jpg)