Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
wassermann
üzenetére
Ha nem sejtem rosszul, aram az egyike azon alkatrészeknek, amiknek vajmi kicsi a fogyasztásuk, gondolom én ezt abból, hogy 10 óra működés után is nálam majdhogynem hidegek
Ha jobban belegondolok, tán volt nálam időzítés állítás, csak feszemelés nem
Majd otthon +nézem...
#2712 ftc[/B: everestet nem néztem még, de grat az eredményhez
A c'n'q-nak pedig van értelme 45W-os procinál is, 65W-osnál így talán 40-45W lehet a max, 45W-nál nyilván ennyivel már nincs alatta, viszont vannak olyan lapok, ahol lehet 0.8V-ot is adni a procinak, akkor kb egy ilyen 45-ös talán 25-30-at ehet, mert ugye a c'n'q 1.1V-os feszt jelentene alapesetben, de egyúttal annak a lehetőségét is, hogy bizonyos keretek között szabadon adható + a fesz.érték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Commodore 64
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha jobban belegondolok, tán volt nálam időzítés állítás, csak feszemelés nem
Majd otthon +nézem...