- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Leszedtem. Eleve azzal megy, mert egy állat vagyok és mindig mindent szarrá frissítek.
Mercutio_: Mi a bajod a honlappal, he? Nagyon színvonalas, csak néha kínaiul kezd el kommunikálni. Te nem tudsz kínaiul?
Hisz 20 éven belül ez lesz a diplomácia hivatalos nyelve...
No, Herr Z azt mondta 3300-3400-at tudnak ezek alapfeszen. Ezért mindenféle feszültség értéket visszavettem alapra, a ramot sem féltettem, 1.8 V-on nem volt gondja a DDR800-zal 4-4-4-12-ben. 3300 Mhz-en járattam továbbra is. 5 perc Orthos ugyan nem jelent semmit, de előtte csak 1-2 percig volt stabil, sztem túlfeszeltem csak nem tudom mit feszeltem túl...
Mindegy, hagyom kicsit menni, közben tévézek, addig írhatna valaki egy progit ami végre normálisan írja ki a hőmérséklet értékeket...
HT 4x-es, igen. Drop szerintem nincs, úgy láttam csöpp túlfeszt kap, de felteszem a CPU-Z-t és nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest