Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
HERR Z
üzenetére
Igazad van, megnéztem Everestben, az AMD infó szerint 1.1 V-1.45 V-ra van hitelesítve. Nem tom minek szaroztam vele, a régi beidegződések, mindennek adjunk kis feszt... Kipróbálok mindent alapon. A ramok időzítéseit is elronthattam mert volt 1-2 jellegzetes ram-hiba, majd megnézem a dobozon milyen leosztásokat ajánlanak... A HT-t is kipróbálom 1000-en. Kösz!
Ja igen, megnéztem a CPU-Z-t: 1.41 V idle, Orthos alatt 1.424 stabilan... Valóban túlfeszel kissé, nem is baj. Kipróbálom majd 3400 környékén, ha nem éri el, az se gond, emiatt nem fogom túlfeszelni, úgyis alapon megy majd az esetek többségében.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
HERR Z
üzenetére
Hagytam a HT-t auto-n megrántottam a proc száját és két nap után hibázott. Terhelés alatt nem volt vele semmi gond. Érdekesnek találtam és nem is hittem volna eleinte, hogy ez lehet a baj. A napokban a HT-t visszaosztottam 1000-alá és most már nincs vele semmi gond! Az nem árt ha X2-nél a HT-t visszaosztja. Nem érheti legalább váratlan meglepetés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest