- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
HERR Z #11985 üzenetére
Igazad van, megnéztem Everestben, az AMD infó szerint 1.1 V-1.45 V-ra van hitelesítve. Nem tom minek szaroztam vele, a régi beidegződések, mindennek adjunk kis feszt... Kipróbálok mindent alapon. A ramok időzítéseit is elronthattam mert volt 1-2 jellegzetes ram-hiba, majd megnézem a dobozon milyen leosztásokat ajánlanak... A HT-t is kipróbálom 1000-en. Kösz!
Ja igen, megnéztem a CPU-Z-t: 1.41 V idle, Orthos alatt 1.424 stabilan... Valóban túlfeszel kissé, nem is baj. Kipróbálom majd 3400 környékén, ha nem éri el, az se gond, emiatt nem fogom túlfeszelni, úgyis alapon megy majd az esetek többségében.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
HERR Z #11985 üzenetére
Hagytam a HT-t auto-n megrántottam a proc száját és két nap után hibázott. Terhelés alatt nem volt vele semmi gond. Érdekesnek találtam és nem is hittem volna eleinte, hogy ez lehet a baj. A napokban a HT-t visszaosztottam 1000-alá és most már nincs vele semmi gond! Az nem árt ha X2-nél a HT-t visszaosztja. Nem érheti legalább váratlan meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest