Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
Még nincsenek a boltokban, ezért fontos, hogy tudsz-e várni még 1-2 hetet (én ennyire saccolok (?))
Cpu-nak én a 4400+-t ajánlanám, ha elég neked a teljesítménye (meg is húzhatod valamennyire, ez esetben az s2h jó döntés lenne, lásd 7807-es hsz-től), G2 steppingeset (én is ezt akartam venni, csak aztán jó áron hozzájutottam egy G1-es 4800+-hoz) - vagy (ha van pénzed, és fontos az alacsony fogyasztás) akár egy be2400-at is vehetsz (elvileg ha alulfeszeled a 4400+-t, akkor ugyanaz a kettő - nekem is ez a tervem, csak ugye a g1es 4800+-ommal)
Megértem, én is szétszedtem január elején a 2.4es cerka alapú gépemet, hogy lecserélem gyorsban egy jobbra, és azóta nézelődöm itt, de nemsokára kész
- én (ha eljutok odáig, remélem még a héten..) egy 69gm-s2h-t veszek (- szintén gianninál néztem, jó árban van
).
mod: Ja, és sokáig éljen az and1 - megnézted őket Bp-en? ^^
-
cuko#
tag
Szvsz lehet, hogy pont neked vannak kitalálva az új 780as lapok, pont az erősebb integrált vga és az am2+ miatt.
#7808:
"akkor várj ha:
-kell az erősebb vga
-kell hogy am2+ legyen(médiapécébe phenom később)
-kell esetleg a jobb hang(alc889a/d ahogy néztem vs a mostaniakon alc883)
-akarsz hybrid cf rendszert(amihez hd vga kell ugye és nem 2400/34x0)"- és persze ha ráérsz még pár hetet.
[nem tudom, hogy mennyi lesz majd az ára elején, lehet lehúzós lesz (?)
]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vírusirtó topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest