Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
kutyuska
üzenetére
Talán egy giga GA-MA78GPM-DS2H jó lehet neked.
-
Chaser
legenda
válasz
kutyuska
üzenetére
Nem tudom mennyi az ára ennek a lapnak, de ha már viszi egy x300 teljesítményét- ami újan 8-10k- valszeg már meg is érte megvenni sztem. Nyilván nem fognak 20-25k-s lapra/gondolom ekörül lehet az ára/ x1600pro-t integrálni
dvi is van rajta, tuningos is, elég fullos lap minden téren,mi egy ilyennek az ára? 
-
Soma01
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
Az ABIT NF-M2 nView és GIGABYTE GA-M55plus-S3G és az ASUS M2NPV-VM között nem láttam nagy különbségeket. Max DVI-t ami nem érdekel, mert úgyis lesz rendes VGA.
Mi a 3 alaplap között a különbség? A tuning lehetőségek? Pl. az ASUS-szal lehet legtöbbet kihozni egy adott prociból? A giga tök szar erre? De az ár szerintem úgy van, ahgy legelábbis eddig láttam, hogy Giga 16, Abit (kb16.5)18 Asus 18 nettók. -
rollins
őstag
válasz
kutyuska
üzenetére
Tehát van NF-M2 nView -d? (Elírtam, az gf6150) Elég jókat írtak róla, tuning is mehet benne szépen állítólag. Erről az audió csatiról nem tudok semmit. (Hogy én mire fogok fejleszeteni, az sok mindentől függ, főleg: $, hogy maradjak am2 -nél vagy Intel legyen... ennél nagyobb gondom ne legyen :) ) Ja, jó kis lap a k8nf4g
ftc: bocs, nem olvastam vissza
[Szerkesztve] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
dvi is van rajta, tuningos is, elég fullos lap minden téren,mi egy ilyennek az ára?