Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz Sz.Miki #8238 üzenetére

Vannak új nvidia chipek, vannak új k10 procik, egyszerűen csak a lapok nem jönnek, hogy működésre bírjuk az új amd-ket, új am2+ lapokban.

Ez nem csak nf chipre igaz, ati is van már jóideje, és egyszerűen nem nagyon jönnek a lapok, úgy ahogy kéne, mintha valami sötét hatalom visszatartaná azokat.

Félreértés elkerülése végett, nem azt mondom, hogy nincsenek, egyszerűen csak azt, hogy nem olyan volumenben vannak jelen a piacon, mint ahogy az új inteles lapok elárasztanak minket...

Itt ez a jó kis MSI lap nf780a-val. Nem nagyon csípem az msi lapjait, de egy ilyenre beneveznék, ha kapható lenne. 6 sata, 2x giga lan, x-fi audió, nekem már ennyi is elég a listából, és a tudat, hogy képes a lap a 3-as sli-re. ;]

• Chaser

legenda

válasz Sz.Miki #8238 üzenetére

Nekem most intel alatt van nv chip, semmiféle bug nincs semmiben, a sokak által rettegett nv-s hw-s tűzfal is lazán felenged a netre:D 1szóval már túl szép is:) /Tudom hogy értetted :P /

#8239 Gyuri27: Sztem záros határidőn belül a 690g-s lapok eltűnnek, legalábbis a GB háza tájáról, lehet nem minden gyártó meri bevállalni a 740G-t. Most én látatlanban azt mondom, nem a 690G ellenfele, azzal lazán végeznie kell:) Csak 1 asus lapom volt 690G chippel, de az kiderült, hogy a chip maga tuningra jó, na most paraszti ésszel végiggondolva egy újabb chip csak nem rosszabb, ez 55nm-es, a 690G nem tudom most hirtelen mennyi volt. Az SB700 meg ugye magáért beszél. Viszont azt sem mondom, hogy a 780G ellenfele, mivel az meg am2+-os, igaz a 740G-be is lehet am2 procit tenni, de azért az úgy az igazi, főleg phenomnál, ha alá való/nem alávaló:D/ chippel kínáljuk meg. Nem tudom nézted-e a KM playert, nekem úgy tűnik nincs hókuszpókusz, akár egy gyenge inteles igp-vel és valami celeronnal megbírkózik 1080p-s filmmel, szóval ez az előnye kilőve akkor a 780G-nek. Sokan vannak akik csak netre, filmnézésre, gyengébb gamekre használják a gépet, azok nem fognak phenomot venni, lehet x2-t se, azoknak sztem bőven jó a 740G is, persze a 690G is, de ilyen árviszonyok mellett már 690G-ben teljesen felesleges gondolkodni. Árban 740G vs 780G átlag bruttó 5-6k, az azért már különbség, majdnem 2GB ram ára, szóval nem feltétlen éri meg a 780G annak, aki nem gondolkozik phenomban, max egy x2-ben, mint pl én is. Ez a hibrid SLI meg vga lekapcsolgatós téma jó 5let, kezdeményezés, de mint látjuk azért még gyerekcipőben jár, majd a következő chipben valszeg értelmesebben oldják meg ezeket.

szerk: hú de hosszú lett :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés