Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BiTR@ider
üzenetére
No para, úgy megy a vasad ahogy kell
Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot
Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot
Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.