- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Boci_83 #4063 üzenetére
Most azért ragaszkodnék hozz, mert egy 3600-os brisbaneom eltűnt a süllyesztőben úgy néz ki, és nem kívánok 10k fölött megint x2-re fordítani pénzt..1ébként meg volt bőven sempronom, meg a64-em is, egy 3200-es semi és egy 3000-es a64 között sebességben én nem vettem észre igazából különbséget, sőt, mintha a sempron fürgébb lett volna
Pedig mind2 1800mhz-en jár alapból. Most meg azért venném ezt az EE sempront, mert kiba olcsó, asszem 6 v 7k-ért kapnám, lehet megmaradna az AMD gépem így netezésre, letöltésre, akár full passzívan is, kicsit alulfeszezve a procit. Kb ennyi a történet
#4061 diablo1984 : egy celeron tényleg ratyi, csakhogy az újak nevükben cerkák csak, conoe magjuk van, ugyanaz az utasításkészlet, aki már vett ilyet rosszat még nem mondott róla, és alapból max 35W TDP-s. Alapon nemtom mit mennek, 2.5G fölött nagyon húzós a teljesítményük az biztos, akinek volt x2-je vagy és átállt c2d-re, azt mondják, átlag 40%-kal gyorsabb azonos órajelen, csak normális lap kell alá, mert ugye intelnél nincs IMC.
Valszeg a vége az lesz, hogy lesz AMD meg intel gépem is
Postára visszatérve, nekem 1x fordult elő, hogy harmadnapra ért ide valami, egyéb esetekben másnapra itt volt, úh stikli lesz valszeg, a srác elvileg jövőhéten jön haza, majd kiderül..több hsz-e vvan mint nekem, ezért nem is fordult meg a fejemben, hogy esetleg átb@szás lesz, persze még mindig ott a lehetőség, hogy a posta a hunyó, hallottam már róla rémtörténeteketFelbontott csomagok, megvámolt csomagok..stbstb..
#4065 Gyuri27 : amikor én vettem, még nem ilyen árban volt a ramLegolcsóbb 1GB/800-as KM lett volna, 7.5kért, csak osztán addig vártam, amíg újra felment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest