- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az M2R32 pár hónapja még 40k volt (annyiért Abit AN9 32x Fatal1ty is van, nem egy kategória), hogy most miért ilyen ''olcsó'' (23k), azt nem tudom, de így már nem olyan rossz vétel, legalább lehet vele tuningolni.
Akkor pattantam, amikor pl. M2N-E-t ajánlottak, hogy az milyen jó alaplap, mikor egy marék sz@rt sem ér, bármelyik ASRock ugyanazt tudja, sőt, a chipset miatt a legtöbb ASRock még tuningban is jobb, az int. VGA-s chipsetek jobban bírják a húzást fesz nélkül is, mint az 570 szétfeszelve.
Nemrég a RAM-os topikban olvastam, hogy a P5B is csak 2.1V-ot tud adni a RAM-nak, ahogy az M2A-VM is, azért is írtam hogy tuningra nem az igazi, csak ilyen finoman a korábbi reakciók miatt, ha leírom hogy rossz választás, akkor rögtön nekemesik 1 tulaj meg 2 ASUS fan, hogy de pedig milyen jó... meg a lista alapján egyértelmű hogy az ATi chipset a lényeg, Abitnak nincs ilyen lapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged