Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
gamer_hun #3076 üzenetére
Szia! Én véleményem szerint ha tuningban gondolkozól akkor egy Asus lapban kellene állástfoglalnod, azokban a *Delux* Verziókat nagyon kilehet végezni, eddigi tapasztalatom ez. Másrészről meg én Abitot ajánlom mert rokonszenves márka, és általában nekem mindig abit lapom volt és még nem csalodtam benne.
Ezekben is van jól tuningolható szériák. * de ez csak az én véleményem *
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Marvel Snap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest