- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam felhozom a topikot mert mostmár aktuálissá vált a dolog, és bizony még mindig ilyen lapban gondolkodom.
Szóval erről a lapról kéne vélemény:
Bővebben: link Ha megnézitek ez a lap fogad AGP-t is tehát most tudnék lapot+procit cserélni. Később pedig át tudnék térni PCI-E vga-ra lap+procicsere nélkül. Aztán pedig újabb platform váltás de akkor már nem kell a vga-val vacakolni.
Nos, hogy mégis miért mindez? Arra nincs pénzem, hogy vegyek egy 939-es lapot+procit+pci-e vga-t, de arra lesz, hogy lapot+procit cseréljek. Tudom a 754 halott platform de azért lehet még abban gondolkozni (húzott Turion). Nameg mostmár át akarok térni A64-re haladjunk a korral
.
Jah igen ha van még hasonló lap csak nem tudok róla, szóljatok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest