- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a billentyukiosztast valoszinuleg azert adta be ketszer, mert megkerted ra

a fomenuben levo menupontokon csak szepen sorban vegig kell menni
a felugro ablakokat el kell olvasni, altalaban egyertelmu a valasz (segit is hogy ki tudd valasztani mi kell neked), de ezeket kesobb is beallithatod (pl. halozatot, stb)
a cd-t meg lehet azert nem talalta, mert mas telepitesi forrast adtal meg neki (halozat, stb)a wikit majd meglatjuk, egyelore igy is baromi keves idom van, dolgozom, most vallaltam be egy maszek melot, meg Battlestar Galacticat is kene neznem

Zcoyote: hm, erdekes, ilyennel meg nem talalkoztam, pedig egy-ket Slackit telepitettem mar...
IDE-s vagy SATA-s az olvaso? utobbival nem probalkoztam meg, elkepzelheto hogy van vele valami bug...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Iqos cigaretta
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs