- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a billentyukiosztast valoszinuleg azert adta be ketszer, mert megkerted ra

a fomenuben levo menupontokon csak szepen sorban vegig kell menni
a felugro ablakokat el kell olvasni, altalaban egyertelmu a valasz (segit is hogy ki tudd valasztani mi kell neked), de ezeket kesobb is beallithatod (pl. halozatot, stb)
a cd-t meg lehet azert nem talalta, mert mas telepitesi forrast adtal meg neki (halozat, stb)a wikit majd meglatjuk, egyelore igy is baromi keves idom van, dolgozom, most vallaltam be egy maszek melot, meg Battlestar Galacticat is kene neznem

Zcoyote: hm, erdekes, ilyennel meg nem talalkoztam, pedig egy-ket Slackit telepitettem mar...
IDE-s vagy SATA-s az olvaso? utobbival nem probalkoztam meg, elkepzelheto hogy van vele valami bug...
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest