- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a billentyukiosztast valoszinuleg azert adta be ketszer, mert megkerted ra

a fomenuben levo menupontokon csak szepen sorban vegig kell menni
a felugro ablakokat el kell olvasni, altalaban egyertelmu a valasz (segit is hogy ki tudd valasztani mi kell neked), de ezeket kesobb is beallithatod (pl. halozatot, stb)
a cd-t meg lehet azert nem talalta, mert mas telepitesi forrast adtal meg neki (halozat, stb)a wikit majd meglatjuk, egyelore igy is baromi keves idom van, dolgozom, most vallaltam be egy maszek melot, meg Battlestar Galacticat is kene neznem

Zcoyote: hm, erdekes, ilyennel meg nem talalkoztam, pedig egy-ket Slackit telepitettem mar...
IDE-s vagy SATA-s az olvaso? utobbival nem probalkoztam meg, elkepzelheto hogy van vele valami bug...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest