- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mysterion
tag
válasz
Redneck #2916 üzenetére
A legjobb az egészben, hogy nekem se SMS, se semmilyen próbálkozás nincs, hogy levonják az összeget. Ellenben most írt a support vissza, hogy kivizsgálták az ügyet és szerintük a hiba "nálam" van, mármint a banknál, mert szerintük elutasították a tranzakciókat. Hiába írtam meg, hogy két módon is próbáltam, PayPal illetve közvetlen kártyával is és egyik módon sem megy, mert sikeres az ellenőrzés és beállítás mégis visszatérve az oldalukra már ott van állítsam be újra... Ráadásul más-más számláról ment volna a fizetés is, úgyhogy még erre sem lehet fogni... Ezért most én is tanácstalan vagyok. A vicc az, hogy közben a Disney simán levonta hiszti nélkül a havidíjat ugyanazokkal a beállításokkal. Úgyhogy úgy nézem lehet én is meg fogok szabadulni tőlük, mert az biztos amennyiben törlik a jelenlegi előfizetést, akkor többet nem fizetek elő náluk. Pláne, ha ilyen szánalmasan működik az egész ügyfélszolgálat és számlázás.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Redneck #2864 üzenetére
Abból kiindulva, hogy mennyire lehetetlen kommunikálni velük, azt sejtem, hogy az indiai problémamegoldó meg se fogja érteni, hogy mi a gondom. Hogy a rendszer törölte a hozzáférést, majd küldött egy emailt, hogy elnézést téves volt, majd a kavar a havi díjjal. Megpróbálom, aztán legfeljebb jön a lemondás. Köszönöm a címet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest