Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Andandand
üzenetére
Egyébként már Revoluton is tapasztaltam ilyent. Hogy fordítóval írnak magyarul vissza, néhány éve, még ilyen nem volt csak angolul. Ott is fejlődnek. India olcsóbb, meg más időzónában is van, így folyamatosan van elérhetőség

Jó volt amikor volt Angol ügyfélszolgálatos is.
-
törölt tag
válasz
Andandand
üzenetére
Én még az lején írtam nekik chaten pár hét 1 hónapja ha működtek ami meglepő volt, hogy az indiai kezelő magyarul írt vissza, elküldtem angolul magyarul a szöveget. De ha jól emlékszem volt egy email-es form is a weboldalon ott is elküldtem azért

emailre vagy 1 hónap múlva vagy még később jött reakció. Pont ilyen magyar nyelvnél más hallható dolognál volt.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
oké.. hagyjuk tévképzetekben az embereket..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és itt nem a torrentről van/volt szó, nem konkrétan arra írtam.Akkor egy korábbi kérdés: Ennek a Lovers sorozatnak van/lesz folytatása? van ennyi volt?
-
törölt tag
válasz
DougButabi
üzenetére
köszi

-
törölt tag
Feljebb nem arról volt szó, hogy csak havira lehet jelenleg előfizetni? vki pont ezért mondta le a havit.
-
törölt tag
De ha mindenki ezt csinálja és valaki "folyamatosan követni akar valamit", nagyobb eséllyel marad, mintha kipörgetné azonnal. Minden stratégiának van előnye, hátránya.
Olyan is, van aki akkor kezd neki egy sorozatnak, ha már tuti befejezték

"A netflix hozta be ezt az egyben az egész évadot felrakja."
Ha jól tudom ac streaminget is a netflix kezdte, eredetileg dvd küldözgetéssel.Nekem mai napig van sorozat ami félre van rakva, pedig van hozzá szinkron felirat, tudnám nézni.
*szinkron csak első évad. de volt, hogy megnéztem feliratosan erre előkerült szinkronnal
(ez is x év tán volt) -
törölt tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ez engem azért nem zavart - volt nekem is olyan, amit elkezdtem nézni 1 évad volt fent. Utána olvastam, hogy több évados. És megnéztem máshol. Ez pl másik streamingen is fent van, akár úgy is nézhettem volna.
Jó észrevétel, hogy előbb ilyeneket kellene rendbe rakni, utána már elfogadhatóbb az emeléssel kacérkodás. De más streamingnél is vannak hasonló furcsaságok, nem egyedi eset.
Mostanában heti vetítés is van részekből, évadokból (klasszik tv forma). Régen meg az volt a szöveg, hogy itt mindent megnézhetsz amikor te akarod
És egyben kitették régi, új sorozatot egyaránt.* Persze értem én is, így egy hónapra elég előfizetni ledarálni, továbbá állni. Nehezebb megtartani a nézőket, mint széthúzni, a klasszikus recept alapján.
Vagy ez miatt nincs fent minden évad, vagy szerződéses akadálya van. Vagy tárhely. Ezzel megint a lényeg, az élmény sérülhet.
Azt próbáltátok már, hogy írtok nekik, hátha felkerül?
-
törölt tag
"De ez itt most tökéletesen lényegtelen."
Annyira nem, mert ezek szerint az amit kapnak, ott sincs arányban a hálózati infrastruktúra fejlesztéssel. Ez olyan, mint az útdíj autó és nem autópályákon pl egy nehézgépkocsinak, ezért többet kell fizetni. Tudtommal, valamilyen formában, mi sima átlagos autósok is fizetünk érte, de kevesebbet.
Nem biztos, hogy jó feszegetni ezeket a dolgokat. De egyébként igazad van mert a youtube is, meg a meta és a többi is beletartozik ebbe.
-
törölt tag
("családtagot keresek" hirdetések a prohardveren).
Ez egy jogosabb dolog, jelenség, ilyen esetben. (Itt a juzerek voltak nem 100-asok).
De szerintem tendenciákról beszélünk. Egyik megtesz valamit, nézi a reakciókat, nagy az ellen állás, oké, akkor nem vezetjük be, vagy csak sokkal kisebb mértékben. Nincs, vagy minimális a reakció, gyerekek, ez simán átment, szerintem többet is ki lehet ebből sajtolni. (és ez nem csak streamingre igaz, hanem úgy általában).Jó példa erre a reklámos verziók és áremelések. Szerintem nem fog itt megállni az innováció.
az álcsaládok meg három helyett már csak ketten osztozhatnak egy előfizetésen,
Miből gondolod, hogy ők nem tudják beosztani, mint a rendes családok? Egyébként egy teljesen ismeretlennek kiadni, nem hiszem, hogy annyira jó ötlet.Ez nem igaz. A tartalmat tipikusan erre szakosodott szolgáltatók
https://www.hwsw.hu/ vagy itt vagy máshol olvastam egy Telekom vezértől hasonló, panaszkodást, egy konferencián. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ha valaki emlékszik még rá, régen voltak videó kazetta, majd dvd kölcsönzök, semmivel nem másabb ez, csak digitális formában.
Én egyébként steaming nélkül is elég jól el vagyok. minden meg van anélkül is, ha nagyon akarom. (de ált nem hiányzik - többek között ezért sem nézem a netflixet, hiába volna rá lehetőségem).
#2634) OPiiPO
eltelt 6 óra. És nevetséges amit írt. -
törölt tag
válasz
Vérboci
üzenetére
kezdesz összevissza beszélni.

Oké, akkor hagyjuk, meguntam.

a skyshowtime egy profitorientált cég,
Miért egy kábeltv szolgáltató, tv csatorna nem?
az neki nem buli, hogy egy előfizetéssel nézi az egész falu a top gunt.
Én beszélek össze vissza, mikor egyik végletből a másikba esel...
Azért azt se felejtsük el, gyakran a saját tartalmaikat rakják ki, nem kell megvenniük a liceset a filmekhez. Ha okosak voltak, a szinkronhoz sem. Lásd Disney. Egy könyvtárból is egyszerre ki kölcsönözhetek több könyvet, és senki nem fog irgum burgomot mondani, ha valaki más is közben olvassa a családból.
inkább a fenti rétegigénnyel jelentkezők kötnek új szerződést.
Egy másik topikba, vagy hír alatt pont fordítottját olvastam, ár emelések miatt szépen szabadulnak meg a ballaszttól. Nem hogy újabbakra fizetnének elől (vannak alternatívák). -
törölt tag
válasz
Vérboci
üzenetére
A buszjegy és egy tv szolgáltatás nem azonos

Míg a busz elmegy abból bébe. Addig a stream ugyan az és akár 100x is elkérheted ugyan annak az árát, nem kell többlet ráfordítás (magára az anyagra). Az infrastruktúrát pedig a telekom cégek állják a streamek ezért nem fizetnek nekik. Míg egy busz fizet az autópálya használatért.Nem jó a példád

Egy előfizetéssel is telefonálhat más. Hallottál már olyanról, hogy vki kölcsön kérte a telefont feltudja hívni xyz-t?
Ennyi erővel, a repülőn, nem nézheti más, amikor nézem a streamet (jah és az offline is lehet, micsoda szörnyűség
Miközben más akár otthon online streameli... )Ha szerencséje van koncertre is betud menni jegy nélkül, vagy valakivel (+ plusz hozhat vendéget).
Viszont a tv és a stream, az nem személye,s hanem családi dolog. Miért nincs mindenkinek külön minden eszköze hm? fogyasztói társadalomnak az lenne az ideális. Mindenkinek külön hűtő, mindenkinek külön fürdő, konyha és sorolhatnám.
Nagyon egyszerű a cégek szemével nézed, vagy családok szemével akarod látni. Esetleg a kettőt ötvözve. A gond az, hogy vagy nincs profit vagy megnőttek a kiadások, energia ára, infláció a világban, jogdíjak, munkadíjak. És a Tőzsdei várakozások, hogy az égig nő minden és sosem lesz vége. Már pedig véges a buli, mert korlátozott embert tudsz bevonni, akik korlátozott idővel rendelkeznek. Lehetne olyan előfizetés, ami napi 4 óra használatot enged. Valószínüleg az sokaknak az igényét le is fedhetné.
Autómegosztok pl már vannak, hasonló tematika mentén.
Ha annyira akarsz ezen agyalni, lehetne itt olyan ötleteket találni, amiért mások milliós fizetést kapnak (marketing guru) és meg is magyarázzák ez miért lesz jó

"fogadd el, hogy itt egy előfizetéssel ketten tudnak tévézni."
Gyakorlati oldalról, engem nem zavar. Mivel vagy nem használom, vagy korlátozottan van rajta amit éppen megnéznék, de még nem láttam, nem egy filmbe futottam bele, tehát ott sem növelem a streamek számát. vagy akkor nézem, amikor más amúgy sem. nálunk ez jelenleg nem probléma. De sokaknál lehet. Nézhetném a Netflixet is, mert van a családban, de ugyan ez a helyzet. vagy nem érdekel, vagy más forrás, vagy amikor akartam valami direkt netflixes dolgot ami ott fent van megnézni, naná, hogy nincs szinkron. (kikapcsolódásképp nem olvasni szeretnék).Nálam fél megoldás a streaming. Esetleg kis lustaság, hogy nem kell előkeresni a dvd-t.
(vannak eredeti dvd-im)l.skywalker, oks. Én befejeztem

-
törölt tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Oké vegyünk egy egyszerű példát, ahogy a forgalomnál úgy tvzési szokásokban is lehetnek csúcs időszakok. Most vagy az van, hogy több előfizetése van valakinek (különböző szolgáltató), vagy nincs. Én előbbivel számolok. Mintha egy tv előfizetés lenne.
De ennyi erővel legyen csak 1 hozzáférés, és mindenki fizessen a többiért. Sőt én azt is bevezetném, hogy csak egy eszközön nézhesd, és ha szeretnéd plusz eszközön azért is fizess, kategóriánként eltérő díjat. (tudnék ám ötleteket
) És még a reklámokért is, amik 20 percenként megállítják a filmet, ami még....
Sőt akár időszakot is megszabhatnánk, mikor nézheted attól függően eltérő árszabással (szerverek terheltsége)Milyen felháborodás lenne... lenne?
ők most többet fizetnek havonta. vagy gyakrabban tévéznek majd együtt. nem járhat mindenki jól.

Van c megoldás.
-
törölt tag
válasz
junkpod
üzenetére
Volt több százezres tévén, a jelenlegi nem az (feleslegesnek találom). És jól meg vagyok vele, így is. Más helységben családon belül, meg cserélném, de nekik megfelel úgy. Nálunk pl minimum 3 tv van, ami üzemel is, de van még ezen kívül, működő. És ez egy ház.
Persze nekem nem gond ez a streaming dolog, alig nézem. Vagy aki potenciálisan tudná kezelni az pont két fő. És a tv is alkalmas rá, vmilyen módon.
De ha belegondolsz egy olyan családba, ahol van pár gyerkőc, vannak szülök, esetleg nagyszülők, hát az a 2 stream az nem valami sok. És ez a prémium, a reklámosnál 1 stream van. Kicsit túlszabályozták ezt.
Ennyi.
-
törölt tag
Ez megint nem releváns. Lehet valakinek korlátlan mobil netje. Lehet, hogy ingázik és nem minden napot tölt otthon, tehát másik wifiről is nézheti.
"nem véletlen, hogy a felhasználási feltételekben is határozottabban tiltják. "
Lehet valakinek pl több lakása is. Egyik pl munkahelyhez kapcsolódó, másik meg állandó lakhely. Azért számos ilyen esemény lehet. 2 streamet még vadászni is, az már mindenek a teteje lenne...Azért megnézném, hogy más streamingnél milyen korlátozások vannak.
Telekomnál pl hivatalosan meg is lehetett osztani a tvgo hozzáférést. ott is egy időben 2-3 stream lehetett (plussz ugye az otthoni boxok az összesen min 5) -
törölt tag
Ezt minden új technológiánál elmondják, újság, rádió, tv még mindig létezik, moziról nem is beszélve.
Egyébként túl sok streaming van, mindre nem fognak előfizetni az emberek, mennyi vagy 10-20? Nem véletlenül fuzionálnak.
#2613) junkpod
"Mivel nálunk, amióta az eszemet tudom, 1 tv készülék van 1 lakásban, kevésbé tudom beleélni magam a problémádba.
"Nálunk meg erősítő van, így minden kimenetre lehetne készüléket rakni kábeltv esetén...
Stream esetén meg nem releváns, hány tv van. tv, tablet, telefon, pc, laptop, stb mind nézheted. Azaz csak nézhetnéd.Nekem nem probléma. jellemzően nem is én használom. De egy családnál ez lehet gond.
Telekom topikba is vannak olyan posztok, hogy 3nál több készüléken szeretnék nézni az iptv-t, Telekomtól "fizess elő másik szolgáltatásra még egy net még egy tv" Normálisak ezek? Streamingnél durvább a cenzus. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Virágboltba megtalálod
Vagy 10 éve. Ezért mondom, hogy vicces, van egy szolgáltatásod fizetsz érte, és végül nem ott nézed, ha szinkronosan szeretnéd (a többség, valószínűleg gy szeretné).junkpod, a másik észrevétel, amikor találtam rajta egy sorozatot, nem ismertem, volt szinkron, de csak 1 évad volt fent. Másik streamingen fent van a teljes, meg máshol is. végül azt is máshol "kellett" folytatni.
Ezzel együtt, nekem a skyshowtime jött be legjobban. volt hbo go, netflix is. Disney és Discover+ még nem volt..
-
törölt tag
válasz
junkpod
üzenetére

Sebaj. Találtam jó filmet, legfeljebb, nem ott nézte meg.... ami kissé ciki... innen nézve. De eredetileg nem magamnak lett nyitva. A fél áras opció miatt meg nem mondtam fel, nem olyan rossz ez. Csak lehetne még jobb is... (volt filmio is, de ezt jobbnak találtam, ez maradt is).
Ez a 2 streamre korlátozás, azért nem a legjobb... reklámosnál meg 1re, az külön szívás, nézhetsz reklámokat és csak 1 stream mehet... ezeknek az lenne az értelme, mint régen a tv előfizetésnek, hogy az egész család tudja nézni, min a 3 lenne.
Most képzeld el, ha összeolvasztják a Max+Discovery+al, akkor valaki foci mecset szeretne nézni (pl férj) feleség, vmi főzőműsort, vagy divat, romantikus egyéb, gyerekek meg rajzfilmet. És akkor ülsz ott, hogy húzzatok sorszámot

Azért ez így kicsit gagyi... Miközben tvnél, nincs ilyen limitáció, kábelnél még inkább nincs.
Persze mindent meg lehet oldani, de nem a felhasználó dolga lenne.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
még egyszer ráduplázhatsz

-
törölt tag
Szerintem elég életszerű vegyél pl egy 4 tagú családot, ahol "mindenki" de legalább 3 ember mást akar nézni.
Hány eszközt lehet regisztrálni arról van infó?A másik fele "ennyit a szomszéd is kitud mozogni" és ha ő is családtag?

Miért ne lehetne, egyik egyikre fizet, másik másikra. -
törölt tag
így legyen 5ösöm a lottón meg is nézem, hátha én nyertem...

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Normális, az induláskori akció volt, én ezért nem mondtam le. Meg elmegy, jól jön. Így maradt. Azóta is családban többen nézik. még ha én nem is annyira - változó. Ennyiért megéri.
-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Erre írtam egy megoldást, de ledorgáltak érte... Telefonnál több hónapod van 3-4, streamingnél nem tudom, hogy van. Sokan néznek, itthon vagy külföldön olyan tartalmakat, amit nem lehetne. Kell legyen rá megoldás.
-
törölt tag

A letöltött tartalmaknál van egy "letöltve" gomb, arra kattintva törölhető a tartalom, hátha ez segít valakinek, lejárat után is.
TrollBalint, nekem össze van kötve a kettő
Pc+tv+box
Akkor már 3. A Skyshowtime is pcről megy és tvn nézem.Majd egy Chromecastot veszek egyszer, amivel közvetlenül tvn is nézhető, pl máshol.
Ismerősnél, okos tvvel egyszerűen megosztottuk a telefonról
-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Van ahol elérhető a teljes sorozat. Columbo Valami 60-70 részes. Tv-ben is állandóan adják őket. Ha csak ez érdekel.
-
törölt tag
Telefonon most már szépen mutatta a feliratokat háttérrel, jól tudtam olvasni
Offline is müködik.
köszönöm a javaslatot.Ja és a lejárt tartalom még ott volt a telefonon, ki lehet választani, csak már lejárt... de még foglalja a helyet, 30 napon túl is bőven

-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Én is a régi sorozatra gondoltam. Az új most ment.
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Azért minőségi Bd lemeznél olcsóbb nagyobb tételben a hdd. Az is egy szempont milyen minőségben tárolod. De már nem ritka az otthoni szerver sem (nekem sajnos nincs, majd talán egyszer). Rengeteg dolog van ami valamikor ment adásba azóta sem került elő. Pedig a streamingnek ez is lett volna az alap gondolata ötlete, értelme. Az új filmek mellett. A Netflix online videotékaként kezdte dvdket küldözgettek anno. Aztán a stúdiók ráébredtek, hogy rendelkeznek hatalmas könyvtárakkal azokat meg lehetne osztani pénzt lehetne vele keresni. Valahonnan innen indult a dolog. Aztán kapott egy gellert....
"De ha valamit fél évig nem néztem meg gyanítom nem is igazán akarok."
Lehet nem jutott eszedbe, nem volt rá idő, ez nem ennyire egyértelmű. Persze jó dolog tudna lenni streaming kényelmes is. De senki nem korlátoz,hogy csinálj egyet otthon. Akár saját családi felvételekkel együtt."Rossz arány. Nem lehet tudni mik lesznek azok a sorik? Magnum, Furcsa pár,"
Fúúú a furcsa párt (régi) de megnézném. Egyébként is hiányos, ami felelhető belőle. Az újat most adja a comedy centrál Eleinte furcsa volt, de egész klassz sorozat lett
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Mindig oda jutunk vissza a legjobb ha meg van neked (is). Nem függsz senkitől

-
törölt tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Nekem mindig elsejével automatikusan vonja. Sőt lehet előző hónap utolsó nap 23:45 kor.
Revolut virtuálisról megy. -
törölt tag
Ha lejár a letöltés (felh. idő) automatikusan törlődik is?
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Ja nekem is kb 1 hónap volt

De van amit lusta vagyok bejelenteni, csak néha ránézek változott-e... magyar felirat lett szinkront még nem rakták rá, más szól magyar alatt... ha megunom letöltöm
Most pl a A boszorkányok elveszett könyve (A Discovery of Witches) kezdtem el nézni, elég hamar végig is néztem... nem jellemző rám.
Most ugye ennek csak 1 évada van van. Milyen jó, hogy van egy másik "téka" is, rá is néztem gyorsan van további évad...
Jön a folytatás 
Streamingre meg kitudja mikor kerül fel...
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Jelezni kell nekik, hátha változtatnak rajta.
-
törölt tag
Olyanokra amikbe normális ember nem gondol bele minden félét. Ne gondolj valami extrémre feltétlenül.
"Streaming szolgáltatást üzemeltetni drága, mert drága hozzá az infrastruktúra."
Pedig az egyetlen értelme, ennek az egésznek az lenne. Hogy rengeteg kincs ami már nem elérhető, megnézhető, de ott lapul az újra elérhető legyen.Ehelyett inkább azt látom a régi filmekből új változatot kell készíteni a mai "stenderdek" alapján. Az eredmény általában katasztrófa...
"hanem a licence és jogdíj része."
Ez is érdekes, mert olvastam olyan cikket, ahol az egyik színész volt felháborodva, hogy ő ezekből egy centet sem lát, ami megy valamelyik streamingen. De most nem találom a cikket : ( -
törölt tag
válasz
üzenetére
Én sok jó filmet megtaláltam amit amúgy is kedvelek, újat is találtam amit még nem láttam. Pár hónapja indultak, míg mások évek óta működnek.
Nekem a HBO GO, volt csalódás pár éve alig találtam rajta valamit. Azt is már láttam. (ajándékba kaptam vásárlás mellé). Netflixtől sem voltam elájulva. Eddig ez tetszett legjobban, maradt is az előfizetés.
-
törölt tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Én pár hónapja épp egyik új sorozatukat kezdtem el nézni amit reklámoztak is. 3. részhez nem volt szinkron, utána volt. Később javították. Itt konkrétan hiányzott, nem felcserélték.
Az ilyen dolgokat ne facebookon, hanem az oldalon belül jelezzétek, írjátok le mi a hiba (hibajelentés, hasonló).
Akkor előbb utóbb ki lesz javítva, mert továbbítják a megfelelő helyre. -
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem is a régebbi filmek is nagy plussz pont.
A következő rész nem zavar sőt jó, hogy van. Nem kell kapcsolgatni, ugrik magától, sorozatoknál igen hasznos. -
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igaz. Én jeleztem nekik megköszönték javították pár héten belül. Most is találtam egy filmet... még nem javították, igaz nem is jeleztem

Lehet leszedem torrentről inkább
Most ebbe a boszorkányosba kezdtem bele...
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
ssory. Még ha nem is "kijátszás" céljával írtam.
-
törölt tag
válasz
marcellp
üzenetére
Ez is olyan dolog ami miatt írni kéne nekik. Sima fehér betűk vannak a képen. Ha felirattal kellene olvasnom, nagyon meg lehet szenvedni vele, főleg fehér háttérrel amikor olyan a kép. Kellene valami ki hátteret adniuk hozzá. Erre én felhasználóként nem tudok beállítani semmit ugye? (pc, tablet, telefonról nézve).
#1856) junkpod
Hol hogyan? És Windowson?
Vlc-n be van állítva, de az csak arra vonatkozik. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És még reklám is van. Az csak a streaming hajnalán volt, hogy nincs reklám, gyere át ide, hagyd az osdi tv-t. Lassan több reklám lesz streamingen mint tv-n.