- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
negyven2 #3083 üzenetére
írták ezt a szöveget itt is: "Ha elfogadtad az előfizetői megállapodás egy 2023-as változatát, az már tartalmazza a fent ismertetett módosítások jelentős részét. A megállapodás 2023-as változatához képest a legfontosabb módosítás a „Plusz felhasználó” funkció és a hozzá kapcsolódó záradékok miatti szerkezeti átalakítás."
De ebből nem derül ki amit te írtál, bár lehetséges. -
csibe1
addikt
válasz
negyven2 #3044 üzenetére
"Pl. pont most volt róla szó, hogy elvileg annak ellenére, hogy bár pont most kapott új szinkront (csináltak hozzá új szinkron), a Star Trek: Voyager"
Ez az állandó új szinkron mánia, komolyan ütni kéne aki kitalálta.
Nem volt semmi baj az eredeti szinkronnal, szerintem.
A legtöbbször jobb az eredeti szinkron, és a szöveg is.
Majd ha lesz kedvem meg időm akkor összerakom a nagyobb felbontású verziót (külföldi virágboltból) az eredeti szinkronnal. -
válasz
negyven2 #2821 üzenetére
Ugyanakkor a címlapon meg ez:
És bejelentkezés után nekem ír egy ilyet is:
"2024. április 23-ától új, hirdetésekkel támogatott előfizetési csomagot vezetünk be Standard előfizetés reklámokkal néven. Ha már eleve tag vagy, április 23-án nincsen további teendőd. Az előfizetési csomagod ugyanaz marad, csak a márkanév változik Standard Pluszra. További információért látogass el a www.skyshowtime.com oldalra."Esetleg ha van itt valaki, aki nem "féláron" fizet elő, az elmesélhetné, hogy ő mit lát, milyen csomagba került (mert ha jól nézem, mindenki "féláron" fizet elő, aki eddig megnyilatkozott).
-
TrollBalint
addikt
válasz
negyven2 #2819 üzenetére
De minek kell reklámozni a saját tartalmakat?
Ha felmegyek bármire (Netflix, HBO, akármi) az elején ott van egy ajánló mindig a kategóriák felett, ahol X mennyiségű műsort ajánl. Ha nem tudom mit nézzek, akkor végignézem ezt is. Ha pontosan tudom mit (miket) akarok nézni, akkor nekem ne ajánlgasson, főleg ne, ha már elindítottam a filmet.
Netflix legalább a film után szokott ajánlani, azt is jobban el tudom fogadni, mint előtte. -
válasz
negyven2 #2819 üzenetére
Tudni tudtuk, de fentiek alapján annyira még sincs a köztudatban...
Ami a "reklámmentes opciót" illeti, láthatólag a régi előfizetőket (vagy legalábbis a "félárúakat") nem (mégsem?) a standard plusz-ba rakták át, hanem csak a standard-ba. Ezzel alaposan visszanyesték a szolgáltatást (csak egy eszköz, nincs letöltés), viszont a reklámmentességet mégis megkapjuk ezzel a kiegészítő szolgáltatással (ha már megígérték?).
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
negyven2 #2144 üzenetére
Olyan, mint egy "forge". És az az érzésem nekem is, mintha nem lenne kizárólagos joguk a saját tartalmakra se Paramount, Universal, Sky. A paradox hogy Lower decks is lekerült Prime-ról, mert az ugye Paramount+ tartalom (kérdeztem a Sky-t, de amit tudtam értelmezni a válaszból egyhamar nem kerül át a Lower Decks), de pl. a Picard még fent van.
Azért a TOS teljes nagy plusz, ha igaz e hóba jön az Enterprise és akkor már csak a DS9, VOY és TAS sorik hiányoznak. A Sikoly filmek is érdekesek, mert látom majd minden platformon van belőle egy cím.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged