Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gizmo94

veterán

válasz joghurt #6559 üzenetére

Ez így van, a szerver utasítja el, de ezt a verziót, amint írtam is, MÉG!, hangsúlyozom MÉG! nem tiltja a skype szervere. Több hónap volt az egyébként, mire kirtotta a hetes verziókat. Tehát a szenny microsoft szerverszinten kényszeríti az usert, nem a kliens módosítása által, ez igaz.
    Ez az exe fájl egyrészt az aláírás miatt ok, valamint méretre totál megegyezik azzal ami nekem megvan még anno a skype oldalról offline telepítőként, tehát trojan mentesnek ítéltem, ezért nem is töltöttem fel a sajátot, hanem adtam linket az oldal letölthető fájljához. Oldal egyébként Itt, check it.
    A skype a browser hosting miatt nyúl bele a böngészőbe, aggodalomra ebben az esetben nincs ok.

Utolsó pont tetszés szerint. Én azért nyírtam ki így az updatert, mert így nekem a frissítést sem dobálja már fel, egyébként lehet, hogy x idő után a másik módszerrel sem, de jó bármelyik megoldás.

Hogy most a mikorfosnak lesz-e energiája, kedve, esze kinyírni ezeket a classic verziókat is, illetve mikor, az egy kérdés. Nyilván nem én találtam fel ezzel a viaszt, gondolom százezres nagyságrendben jelentkeznek fel világszerte oldschool userek ezekkel a verziókkal, amit nyilván látnak. Hogy mit tesznek, kiderül. Mindenesetre ez a survival cheat némi túlélést biztosít a fosáradat 8 ellen. :)

Új hozzászólás Aktív témák