- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz
Gizmo94 #6555 üzenetére
Attól függetlenül, hogy tényleg működik
, azért néhány megjegyzés:
- A frissítésre való kényszerítést nem a kliens csinálja, hanem a Skype szerver mondja, hogy "elavult vagy, nem engedlek fel". Szóval ki tudja, a 7.36 meddig fog működni. Ha jól vettem észre, nem egyszerre gördítették ki a 7.x-ek kinyírását, hanem több hét alatt zajlott le a folyamat. Passz, hogy Skype verzió, Win verzió, földrajzi terület, vagy egy véletlen szám alapján.
- Mivel annyira trágya a 8-as, hogy ekkora a kereslet a Classic verzióra, bőven megéri trójait csinálni rá. Mindenféle nemhivatalos címről letölteni és futtatni egy telepítőt, azért az vall némi bizalomra (vagy vakmerőségre). [Tudom, hogy most ez a konkrét .exe rendben levőnek tűnő digitális aláírással rendelkezik.]
- Telepítéskor valamiért bele akar nyúlni a Chrome beállításaiba. Nem tudom, mit és miért, just saying.
- msconfig és reboot helyett szerintem elég a services.msc-ből leállítani és letiltani a Skype Updater szolgáltatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Autodesk - Revit
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest