- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozi95
újonc
Sziasztok!
A teams csak 2018. májusig mutatja a skype beszélgetéseket. 2017-től kezdve kellene oda minden a skypeból. Írják, hogy valahogy oda lehet vinni a beszélgetések 2017-es részét is, de nem értem és nem is találom, hogy ehhez milyen lépeseket kell elvégezni. Légy szíves írjátok meg az ehhez szükséges lépéseket.
Az exportot még időben megcsináltam, a parsert is letöltöttem, de egy rakás sz@r amit megjelenít, az ott látszó skype beszélgetésekből sokszor ki sem derül, hogy ki kivel beszélte azt, mert a felhasználóneve helyett azt írja oda, hogy unknown. Ez így használhatatlan. Ezért akarom a skype beszélgetések összes részet a teamsben látni, ahogy azt ígérte a microf0s.
Segítsetek légy szíves. Sürgős lenne. Köszönöm.
-
Lehet állítani valahol a csengetés hangerejét?
Semmilyen hangbeállítás nincs azon kívül, hogy melyik hangszóró az alapértelmezett. -
De az a vicc, hogy azon a gépen van aktív ikon, ahol az új fiók van, a többi gépen nincs, amikor ezt az új fiókot akarnák hívni. Mást meg simán lehet hívni, azoknál ott van az ikon és lehet is beszélni velük, szóval a mikrofon beállításoknak nincs baja.
De közben megoldódott. Ami reggel a skype ikonra kattintva nem működött, az most megnyitotta a teamset egy böngészőben (ami egy vicc, amikor ott a telepített teams app...), és a böngészőben már be tudtam lépni az eddigi fiókba. Majd kijelentkeztem a teams appban az újonnan létrehozott fiókból, és bejelentkeztem a régi adataival, amit persze nem fogadott el először az e-mail címet megadva. De a felhasználónévvel már sikerült, és láss csodát, egyből működik a mikrofon is és lehet beszélni bárkivel (nem nyúltam a beállításokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest